Annons

Glimtar :)

Halloj på er 🙂

Tänkte att jag skulle visa er vilken fab underhållning vi fick i lördagskväll. Carola och Alcazar är ju helt magiska. Vi klappade och svängde lite på baken under uppträdandet haha. 

Annons


Superkul att spendera tid med min syster. Jag bär Malins klänningar på båda bilderna.  Vad tycks? 

Annons

Nu förbereder vi oss för ikväll. Jippi nu blir det QX gala och partaj!! Jag tror det kommer att visas på TV4 nu på lördag. 

Vi är på väg till gymmet för en timmes workout. 

Kram Maria 

Dela på:

5 kommentarer till “Glimtar :)”

 1. Nettan skriver: 6 februari, 2017

  Hej Fina Maria

  Härligt att du och din syster få umgås och njuta. Klänningarna är så snygga! Malin har gjort det igen…Lycka till ikväll och ha en skojig kväll, ja den 11 feb sänds QX-Galan på Tv4
  Kramisar Nettan


 2. Karin (Kajsa) skriver: 6 februari, 2017

  Hej Maria!
  Jag säger som Nettan, Malin har gjort det igen (tummen upp).
  Klänningarna är så snygga, och du passar så bra i de.
  Jag förstår att det var svårt att låta bli att svänga på rumpan, både när ni lyssnade på Carola och Alcazar.
  Ha det så skoj nu ikväll!
  Massor med kramar ❤️


 3. Kristina F skriver: 6 februari, 2017

  Förstår nu vad du menade med att din vita klänning var svart nertill. Kan tänka mig att det trampades på den .Oavsett så är klänningarna så jädra snygga på dig. Om och om igen levererar Malin dessa fabulösa kreationer på dig . Måste vara jättehärligt för er båda att kunna umgås så nu . Njut av varandras sällskap . Jag har hämtat mina läsglasögon idag. Hrm ! Jaja åldern tar ut sin rätt. Imorgon ska jag ta en sista TBE spruta.
  Kramiz Kristina F


 4. Malin skriver: 6 februari, 2017

  Hej Maria ‘
  Underbara klänningar favoriten är den mörka 🙂
  Carola och Alcazar kan verkligen underhålla och har en fantastisk utstrålning.
  Lycka till ikväll ska se nästa lördag galan.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 5. Dalkullanannanykvist skriver: 6 februari, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Vilken kväll..Så bra artister med medryckande låtar..Har alltid velat gå och se Alcazar..Carola har jag sett några gånger..Min idol när jag var liten 🙂 Härligt att få umgås med syrran,jag är så glad att jag har min ♥ Oh ja Malins klänningar är så snygga..Jag önskar er lycka till ikväll Kraam AnnaN ♥♥


Annons

Laddar