Annons

QX-galan


Wow vilken gala och vilken kväll! Jag är så hedrad att jag fick dela ut ett pris tillsammans med min syster! Jag är också så otroligt stolt över henne som nu stolt lever sitt liv som den hon är! Go Catharina!! 🙂 KLICKA HÄR för en artikel i Aftonbladet med en intervju jag gjorde ikväll. 

Jag hade på mig en klänning som Malin har sytt och kände mig superfin:) 

Annons

En till intervju finns att läsa på Expressen, KLICKA HÄR  om ni vill läsa den!

Annons

Nu hoppar jag i säng! 

Kram Maria 

Dela på:

9 kommentarer till “QX-galan”

 1. Anki skriver: 7 februari, 2017

  God morgon!
  Ja det måste vara en otrolig lättnad att få berätta vem man verkligen är. När jag har tittat på qx-galan på tv tidigsre år så har jag märkt att det är otroligt mycket kärlek mellan alla människor. Det är så fint.
  Intervjuerna är också fina, du är så naturlig
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 2. Nettan skriver: 7 februari, 2017

  Hej Fina Maria

  Ja din klänning är så fin, jag såg bilder i gårkväll på er 4 , alla var jätte snygga! Härligt för Catharina att få leva som hon vill… you go girl
  Ha en skön dag i kylan i Stockholm hihi
  Kramisar Nettan


 3. Malin skriver: 7 februari, 2017

  Hej Maria ’
  Ni verkar ha haft supertrevligt och jag tycker som du Maria : Go Catharina !!! Min kompis berättade att du träffade på hans kompis Ms Fluffy fick se en jättefin bild på er.
  Måste säga att du och Catharina var supersnygga i era outfits. Jättefina. Nu på väg till gymmet, ha en jättefin dag i kalla Stockholm . Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Camilla W skriver: 7 februari, 2017

  Hej Maria!
  Vilken fin klänning du har och såg också bilderna på er alla 4 och ni var så fina. Starkt av Christina att berätta om sin läggning.
  Ha en fortsatt härlig dag.


 5. RoseMarie skriver: 7 februari, 2017

  Hej Maria! Du och Catharina var så snyggt klädda på galan och Catharina är så snygg i sin nya frisyr. Har läst artikeln i Aftonbladet och Expressen. Intervjuerna var så fina. Underbart att Catharina nu får leva det liv hon vill. En stor kram till henne. Ska bli så kul att få se galan på tv. Förstår att ni hade riktigt roligt där. Kramar från din vän Rose-Marie.


 6. Karin (Kajsa) skriver: 7 februari, 2017

  Hej Maria!
  Ni är så fina ❤️
  Jag ser fram emot att se galan på tv på lördag.
  Så mycket kärlek ❤️
  För mig är det självklart att man ska få vara den man är, man ska få älska vem man vill osv
  Citerar Rickard Söderberg (som är en fantastisk människa)
  All kärkek är fin kärlek ❤
  Massor med kramar från mig!


 7. Kristina F skriver: 7 februari, 2017

  Kärlek är till för alla. Önskar Catharina all lycka i framtiden .
  Måste säga att ni är så fina i era klädval.
  Det strålar om er och man ser att ni har kul med det ni gör. Så bra intervjuer båda två, alltid lika givande att läsa om dig och ditt liv.
  Jag har fått en spruta idag så nu tar jag det lute lugnt med armen och softar till det med musik och glass. Alltid bra när man kan skylla på nåt för att få nåt gott.
  Kramiz Kristina F


 8. Dalkullanannanykvist skriver: 7 februari, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Vilka snyggingar..Din klänning är så fin..Alla borde få ha en egen Malin som kan sy så fina kläder åt en 🙂 Kul med Qx galan..Har aldrig varit på den, men däremot på priden några gånger..Och allt är så färgglatt och härligt..Bara kärlek ♥
  Alla ska få vara och leva som de vill..Heja Catharina ♥Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥


 9. Karin Lagergren skriver: 8 februari, 2017

  Hej Maria!
  Ni är jättefina i era outfits och ni verkar ha haft en trevlig kväll på galan, jag tycker det ska vara självklart att alla ska vara lika mycket värda oavsett vem man älskar så Go Catharina.!!. Hoppas ni får en fortsatt fin dag, själv ska jag till läkaren och hoppas man får ett bra besked.
  Många kramar din vän Karin Lagergren ❤


Annons

Laddar