Annons

Ideal of Sweden

FullSizeRender

Hejsan!

Nu kan ni få 20% rabatt på Ideal of Sweden telefonskal! De har kommit ut med en ny fashion-line som är tänkt att man kan matcha sin outfit med. Kul! Vad tycker ni om min orange-turkosa look? De har även kul cases med inbyggd korthållare som har magnet som fungerar tillsammans med fashioncasen.

Annons

Så praktiskt!

Annons

FullSizeRender

Kolla in deras produkter HÄR och skriv koden MARIA vid utcheckning för att få 20% rabatt!

IMG_1542

Kram Maria 

Dela på:

10 kommentarer till “Ideal of Sweden”

 1. Malin skriver: 28 februari, 2017

  Hej Maria ’
  Åh vad snällt, toppen erbjudande. Tycker om deras skal , ska gå in och kika på ett marmorskal som är så snyggt.
  Ser att lilla vasen är med på bild , så roligt:)
  Ha det fint . Imorgon ska jag till frisören och bli lite ompysslad . Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 2. Mats Henricson skriver: 28 februari, 2017

  Hej Maria,
  I svenska almanackan är det ju Maria idag så jag vill bara passa på att hälsa ett stort grattis på namnsdagen!
  Jag vill också passa på att tacka för spontan-besöket förra veckan. Det var jättekul och trevligt att få träffa dig och Anna. Jag och Gunnar följde rådet att besöka roof rop lounge längs PCH. Fantastisk utsikt. Tack för tipset. Dit kommer vi åka igen redan i slutet av mars när vi kommer tillbaka till LA på nästa tur. Hoppas du får en fantastisk dag.

  Hälsningar
  Mats


 3. Karin (Kajsa) skriver: 28 februari, 2017

  Hej Maria!
  Ha den äran om namnsdagen ❤️
  Tack för det fina erbjudandet, jag ska kika in där.
  Fettisdagen idag=semeldag, så ikväll har vi njutit av en varsin semla här hemma, gott =)
  Idag har jag varit och fixat naglarna, jag blev så nöjd.
  Massor med kramar från mig ❤️


 4. Dalkullanannanykvist skriver: 28 februari, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Grattis på namnsdagen fina Maria ♥ Jag heter ju också Maria i mellan namn 🙂
  Tack för ett fint erbjudande..Tänk hur man kan förändra sin mobil enkelt,genom ett nytt skal..Så kul..Just nu har jag ingen mobil..ska gå och kolla imorgon om det går att laga, men blir antagligen att köpa ny :/
  Vilken snygg vit topp på senaste fotot..Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥


 5. RoseMarie skriver: 28 februari, 2017

  Hej Maria! Grattis på namnsdagen. Tack för det fina erbjudandet. Ska gå in och titta. Skulle vara roligt med ett nytt skal. Tycker om deras skal. Har också varit inne och kollat på ”dina” ringar från Nordström. Så snygga och med diamanter runt om. Gillar verkligen det. Ska kolla om det går att beställa hem till Sverige. Du är så fin på korten, passar också så bra i uppsatt hår. Allt klär en skönhet. Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.


 6. Anki skriver: 28 februari, 2017

  Grattis på namnsdagen!
  Vilka snygga skal, man kanske ska investera i ett nytt
  Väldigt fint erbjudande av dig.
  Nu är det dags för sängen.
  Hörs i morrn.
  Kram Anki


 7. Karin Lagergren skriver: 1 mars, 2017

  Hej Maria!
  Har haft dåligt med internet den senaste veckan så nu får jag passa på att kika igenom bloggen, ser att ni har firat Emmas 20-årsdag och får även passa på att gratulera dig på Maria dagen, heter själv Maria i mitt mellan namn. Håller med Rose-Marie om att du även passar i uppsatt hår. I dag ska jag på magnetröntgen med min rygg, hoppas att det inte är ett nytt diskbråck nu får det räcka med två ryggoperationer, man känner sig som en fånge i sin egen kropp när man inte kan få leva livet fullt ut. Ser fram emot att få se dig i tv-rutan snart (camping Queens))
  Ha det gott.
  Kram Karin Lagergren


 8. Ingegerd skriver: 1 mars, 2017

  Hej! Grattis i efterskott på namnsdagen Maria. Jag ska gå in på hemsidan och kolla på skalen till min telefon. Det var en fin vit blus Du hade på dig på sista kortet. Har en fortsatt trevlig dag. Kram!!!


 9. Kristina F skriver: 1 mars, 2017

  Jag som beställde mitt senaste skal från just dem i förrförra veckan. Ska kika igen. Finns så många fina:)))) Älskar marmorskalen. Valparna växer och om bara 3 1/2 vecka flyttar två av dem till sina nya hem.
  Kramiz Kristina F


 10. Kristin skriver: 1 mars, 2017

  Så fin bluse på det siste bilde! Hvor er den i fra?


Annons

Laddar