Annons

Önskar jag var med i bilden!

Åhh vad jag älskar att sitta i mammas kök och njuta. Ser ni mig någonstans??? Nix:(

Christian min bror har ju gift sig med Liv och fick då en liten voffe på köpet som heter Milo. 


Christian berättade att det hade varit fest hela dagen för Milo och eftersom han nu är på semester så passar det bra att ta en liten tupplur i mammas soffa. Ahhhh!!!

Annons

Sitter hos frissan just nu och ska färga mitt hår lite Platinum. Hoppas att det blir bra. 

Annons

Kram Maria 

Dela på:

8 kommentarer till “Önskar jag var med i bilden!”

 1. Anki skriver: 1 mars, 2017

  Vilken fin bild på din mamma och syskon. Förstår att du vill vara med på ett hörn
  Den där vovven vet hur man kopplar av
  Kram Anki


 2. Malin skriver: 2 mars, 2017

  Hej Maria ’
  Jättefin bild och jag förstår att du hade velat suttit med där men du finns med dem hela tiden i deras hjärtan och dem i ditt. Åh haha vilken skön avslappning, milo kan verkligen slappna av. Underbart !!
  Lycka till hos frissan. Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 3. Karin (Kajsa) skriver: 2 mars, 2017

  Hej Maria!
  Åhh vad jag förstår din längtan efter att sitta där tillsammans med din mamma och dina syskon.
  Jag pratade med min mamma i telefon idag, hon berättade att både min syster och min bror hade varit där idag och att de hade fikat tillsammans. Då längtade jag också och önskade att jag hade varit där med, så jag förstår precis hur du känner.
  Massor med kramar från mig ❤️


 4. Dalkullanannanykvist skriver: 2 mars, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Jag förstår precis hur det känns,för vart än man är så längtar man efter sin familj ♥Hoppas ni allihopa kan ses snart ♥
  Åh vilken söt liten vovve Milo..Ja man blir trött av att vara på semester 😉
  Hoppas att du blir nöjd med håret..Kul att få se hur det blir sen..
  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥


 5. Nettan skriver: 2 mars, 2017

  Hej Fina Maria

  Kortet är så fint, jag förstår att du också velat vara med. Du får se till att det snart blir ett likande kort. Söt vovve lilla Milo…Nice att vara hos frissan och få njuta… jag ska till min nästa vecka…Oj vad jag längtar…
  Kramisar Nettan


 6. Lars BerglundLarsBerglund skriver: 2 mars, 2017

  Hej hej Fina Maria !
  vad fin köket din mamma har också 🙂
  Härligt hunden 🙂
  nu är här nästan som våren nu äntligen snart sommar
  Ha det så så bra och hälsar alla från mej
  Kraaam Lars


 7. Anneliteuppochner.blogspot.se skriver: 2 mars, 2017

  Vilken fin bild! Synd att du inte kunde vara med på den! Förstår att du längtar hem till mamma ibland…ni är ju så långt ifrån varandra! Själv saknar jag min mamma som somnade in för 5 år sedan. Jag vetcinte hur många ggr jag har varit på väg att lyfta luren för att ringa henne. Men det är ju en annan typ av saknad! Vilken söt lite hund din bror har. Jag har själv två underbara ”pälsbollar”. En stor o en liten!
  Ha det gott!
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2017/03/psykisk-misshandel-de-lux.html?m=1


 8. Kristina F skriver: 3 mars, 2017

  Klart du saknar att vara med dem när du inte är där. Kan tänka mig att avståndet känns mer emellanåt. Dem ser så glada och vänliga ut allihopa på kortet och den lilla hunden är ju ljuvlig. Idag är P och jag och hälsar på våra hundars valpar. Dem bor ju annars hemma hos vår uppfödare. Så små och söta. Fulla av energi och skuttar omkring som bara den. Ger så mycket glädje.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar