Annons

Samarbete med Silicea

FullSizeRender-1Jag har nu fått chansen att prova på Silicea som är ett kosttillskott för hår, hud och naglar. Det är helt vegetabiliskt och godkänt av Djurens Rätt vilket känns bra. Har någon av er testat det?

Jag har ju löshår som sliter på håret mycket så jag tänkte att varför inte prova och se om det blir någon skillnad? Speciellt här i Kalifornien sliter vi lite extra på håret och huden med den starka solen som vi är ute i så mycket.IMG_1598

Annons

Man tar en kapsel om dagen och de säger att man ska ta det i minst två månader för resultat. Jag låter er veta hur det går senare i vår! Man kan köpa det på apotek och hälsokost i Sverige, och just nu får ni 20% rabatt på hela ert köp när ni uppger koden maria20 i kassan! KLICKA HÄR för att komma till Siliceas hemsida.

Annons

Facetune

Kram Maria

 

Dela på:

9 kommentarer till “Samarbete med Silicea”

 1. Nettan skriver: 2 mars, 2017

  Hej Fina Maria

  Tack för erbjudandet. Lycka till med dom
  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 2. Moa Karlsson skriver: 2 mars, 2017

  Dom där funkar superbra! ta dom inte för länge bara för man får MYCKET mer hår på oönskade ställen också haha. Har följt dig och dina döttrars bloggar i år och dar och tröttnar aldrig, keep up the good work! Puss från kalla umeå!


  1. Lotta skriver: 3 mars, 2017

   Jag är oxå jättenöjd med Silicea och använt det i åratal fått tjockare hår och fina naglar. Kollade faktiskt med tillverkaren gällande hår på hela kroppen (svar Moa) och Silicea hade funnits i över 50 år och inga studier har visat att håret på kroppen påverkas (genetesikt styrt) utan endast håret på huvudet.


  2. Sarah skriver: 3 mars, 2017

   Det där har jag undrat över och därmed dragit mig för att köpa haha…


 3. Anki skriver: 2 mars, 2017

  Hej!
  Vilket bra erbjudande
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 4. Karin (Kajsa) skriver: 2 mars, 2017

  Hej Maria!
  Ja återkom gärna och berätta om du märker nåt resultat.
  Jag skulle behöva nåt för framför allt håret jag med, jag har tappat så galet mkt hår de senast 4 åren =(
  Massor med kramar från mig ❤


 5. Malin skriver: 3 mars, 2017

  Hej Maria !
  Trevligt med erbjudande 🙂 har själv använt siliceaa och tycker det är bra saker. Tyckte att jag inte tappade hår lika mycket. Då är det värt att testa med detta erbjudande 🙂
  Spännande att höra vad du tycker om det.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 3 mars, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Tack för fint erbjudande igen,och fint att du tänker på djuren ♥
  Har testat denna produkt förut och tycker den är bra..Tyckte håret fick mer glans och blev lite tjockare..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥


 7. Kristina F skriver: 3 mars, 2017

  Har aldrig provat detta. Ska läsa på så får vi se. Om det är bra för håret bör jag definitvt prova det. Vi har ju så mycket kalk i vårt vatten och ändå är det kommunalt. Det är rena döden för mitt hår. Extremt torrt och eländigt . Kvittar vilka kvalitetsschampo,balsam och inpackningar jag använder. 🙁
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar