Annons

Missa inte Camping Queens

Maria_Anita_instagram

Hallå skojar ni vad fina jag och mamma kände oss när vi var uppe i Dalarna i somras och spelade inte Camping Queens!! Vi hade sååå himla kul med Jonas Hallberg och Tony Irving vilka var lika stiliga dem!!!

Annons

Tony_Jonas_Maria_Anita_instagram

 

Programmet sänds nu på måndag klockan 21:00 på Sjuan!

Annons

 

[su_youtube url=”https://youtu.be/d-xW-9tJu2w” height=”1200″]KLICKA HÄR FÖR HÄLSNING!![/su_youtube]

[su_youtube url=”https://youtu.be/_LxawMwEZWI” height=”1200″]KLICKA HÄR FÖR HÄLSNING!![/su_youtube]

Stor Kram Maria

Dela på:

7 kommentarer till “Missa inte Camping Queens”

 1. Karin (Kajsa) skriver: 10 mars, 2017

  Hej Maria!
  Nej jag tänker inte missa Camping Queens, det är också ett av mina favoritprogram
  Jag älskar Jonas han är för underbar, jag gillar Tony också.
  Det ska bli skoj och se er tillsammans.
  Klockan är mkt här nu, så nu ska jag sova.
  Nattinatti.
  Massor med kramar från mig ❤


 2. Anki skriver: 10 mars, 2017

  God morgon!
  Inte missar jag Camping Queens, dom där två grabbarna är ju helt underbara. Jag har sett en liten teeser där du frågar Jonas om han vet var äggen kommer från. Ska bli spännande att se vad som sägs före och efter
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Malin skriver: 10 mars, 2017

  Hej Maria ’
  Ni är så snygga 🙂 nej det missar jag inte, ska bli så roligt.
  Var i Dalarna är ni ?
  Stor kram/ Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Kristina F skriver: 10 mars, 2017

  Åh vad det ska bli kul att se detta program. Längtar redan. Med fantastiska Jonas dessutom. Träffade honom i Sthlm förra året när jag och Mikaela var där på ett event. Så himla mysig. Tony verkar superhärlig också så jag gissar på att ni 4 livar upp programmet rejält Ha en fin helg.
  Kramiz Kristina Fransson


 5. Lillemor Johansson skriver: 10 mars, 2017

  Hej Maria!
  Ska verkligen inte missa detta program
  Vad kul att Anna har höns, så fint det såg ut
  i kartongen.
  Här är blaskigt o ruggigt.
  Ska på kurs idag och sen jobba hela helgen.
  Jennifer kommer hem från Thailand idag så
  vi ska ses imorgon. Hon har skickat bilder varje
  dag o hon verkar haft det fantastiskt även denna
  gång.
  Har varit på några teaterbesök i veckan.
  Ha det gott o Trevlig Helg!
  Kram


 6. ingrid hindgren skriver: 10 mars, 2017

  Hej Maria!! tänker absolut att titta på detta program, ni är helt underbara personer. Jag bara längtar. Ha en bra helg.EN VARM KRAM TILL DIG O DIN FINA FAMILJ. VI HÖRS


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 10 mars, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Äntligen..Har väntat på detta program i evigheter :)) Ska bli så kul att se er i Dalarna och dessutom höra vad ni tycker..Mysigt att mam är med..Kommer ihåg att jag ju också var däruppe då samtidigt som er..Ni är jättefina i folk dräckter ♥ Jag har också fast Älvdals dräkt ..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥


Annons

Laddar