Annons

Microblading

Screen Shot 2017-07-10 at 11.41.39 AMHejsan vänner!

I söndags var jag hemma hos en vän tillsammans med några andra kvinnor och jag såg genast hur flera av dem såg annorlunda ut och hade fylliga, perfekta ögonbryn. Jag blev ju genast väldigt intresserad eftersom jag själv har väldigt tunna och spenderar så mycket tid på att fylla i dem och färga dem. De hade gjort något som heter Microblading / 3D-bryn. Har ni hört talas om detta?

Annons

Jag har idag bokat en tid till en salong som gör detta imorgon, ooohohhh så spännande!

Ni ser på bilderna här före och efter, jag hoppas på ett bra och naturligt resultat. Vad tror ni?

Screen Shot 2017-07-10 at 11.41.00 AM

Annons

Är det någon av er som gjort detta eller känner någon som har gjort det?

Kram Maria

 

 

Dela på:

5 kommentarer till “Microblading”

 1. Dalkullanannanykvist skriver: 10 juli, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Jag har inte gjort, men har sett många som har gjort sånna fransar och jag tycker att det är super snyggt ! 🙂 Åh va roligt och lyllos dig som ska få göra sånna bryn..Jag funderar att eventuellt göra, men har inte bestämt mig..Jag förstår inte riktigt, men sitter de permanent sen eller måste man gå och fixa hela tiden? Ha en fortsatt fin dag..själv ska jag kolla lite tv Kraam AnnaN ♥♥


 2. Kristina F skriver: 10 juli, 2017

  Känner inte till det och har inga vänner som gjort det heller. Bara det inte ser tillgjort ut så tror jag verkligen på det. För egen del skulle jag behöva det, har ljusa bryn. Går åt en del ögonbrynspenna för att få markerade bryn
  Kramiz Kristina F


 3. Karin skriver: 11 juli, 2017

  Jag har gjort det och det ser väldigt naturligt ut. Jag har mörka bryn av naturen men med microblading får de en perfekt form. Jag behöver inte göra något annat än smörja dem med solfaktor varje morgon (för att bevara färgen), Rekommenderas å det varmaste. Hoppas du blir nöjd. Karin.


 4. Anki skriver: 11 juli, 2017

  Godmorgon!
  Jag har inte gjort det själv men har kollegor som har gjort det. Det ser helt ok ut tycker jag.
  Kram Anki


 5. Karin M skriver: 11 juli, 2017

  Hej Maria!
  Jag har inte gjort såna, men min svägerska har just gjort såna bryn. De är jättesnygga, ser helt naturliga ut. Hon valde att ha kvar sina egna bryn också. Det fanns två olika sätt, beroende på om man vill ha sina egna strån kvar eller ej. Svägerskan tyckte det kändes mer naturligt att ha egna stråna kvar.
  Jag tycker det är viktigt att man gör de hos duktiga och utbildade folk, det ska ju se äkta och naturligt ut.
  Jag själv kan också tänka mig göra det, jag har liksom tappat 1/3 av mina ögonbryn
  Fråga gärna om du undrar över något mer, så ska jag försöka svara på det.
  Massor med kramar från mig ❤️


Annons

Laddar