Annons

Karins kantareller :)

Hejsan på er!

Gissa om jag tappade hakan när jag såg alla dessa färska guldklimpar. Va vem har en sådan fin familj att man får en hel hink med nyplockade kantareller. Karin grattis till ditt fynd 🙂 Ni verkar vara en sådan fin familj och du verkar vara en super farmor. 

Annons

Vad ska du göra med dom? Det måste ha tagit timmar att rensa bort all smuts och kvistar. Har du någon favoriträtt som du gör för familjen? Hoppas det var ok att jag visade dina bilder. 

Annons


Här är min italienska köttbullsmacka redo att åka in i ugnen. Satt ugnen på högsta värme så att den grillar och smälter osten samtidigt. 


Voilà!! Dagens lunch är redo att serveras. Verkligen gott och det serveras varmt med krispigt bröd. Ett litet glas vatten till det och du är nöjd. 


Haha skratta nu inte över dessa roliga byxor. Bilden är lite lurig för att byxorna ser så stora ut. Jag tänkte ha på mig dom till kvällens bokklubb. Jag ska be någon dam att ta ett kort så får ni se om ni gillar stilen. 

Annons


Kolla in de små tofsarna det är alltid en gullig liten detalj. 


Här är vår bok som vi ska diskutera ikväll. Ugh jag har nästan 5 timmar kvar. Detta är en sann historia om ett robåtsteam på 8 killar som vann 1936 i Tyskland under OS. Jag tycker inte så mycket om denna bok. Jättemycket fakta om hur man ror en båt osv. Ja det var kul de första timmarna av lyssning men lite väl mycket. Så jag rekommenderar den inte. Jag lovar er att de flesta av tjejerna kommer att säga ”Omg I just loved the book” Det är ju amerikansk historia så jag kan ju förstå att vi kanske tycker olika :/ Jag låter er veta haha. 

Kram till er alla Maria 

Annons
Dela på:

5 kommentarer till “Karins kantareller :)”

 1. Dalkullanannanykvist skriver: 26 juli, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Oj vad härligt att få så mkt kantareller. .Det är ju så gott..Lyckliga Karin 🙂 Ja Karin verkar så go ♡Bröd och något gott på är en snabb och enkel lunch..Eller närsomhelst. .Men vet inte om jag skulle bli mätt på bara en hihi 😉 Åh Maria vilka fina byxor..Älskar stora lösa byxor och tofsarna är ju så fina på..Skulle man inte kunnat tro, men jättefint ju..Hoppas det finns sånna här också 🙂 Oj va jobbigt att läsa en dålig bok haha..Du får tala om hur det går..Ha en fin dag, själv ska jag sova så jag får vakna och äta min goda frukost nån gång haha..Ha det fint kraam AnnaN ♡♡


 2. Anki skriver: 26 juli, 2017

  Godmorgon!
  Ja det var jättefina kantareller, så mycket gott man kan göra med dom
  Brallorna tycker jag är häftiga, framförallt tofsarna
  Vi har våra barnbarn den här veckan så det är full rulle hela dagarna men det är bara kul
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Nettan skriver: 26 juli, 2017

  Hej Fina Maria

  Snygg outfit, jag hoppas på ett foto på dej när du bär detta. När alltså vilket datum blir det du kommer till Stockholm i augusti?

  Oj, det var mycket svamp Karin fått, Grattis

  Kramisar Nettan


 4. Karin M skriver: 26 juli, 2017

  Hej Maria!
  Tack snälla för dina fina ord ❤️
  Självklart får du visa mina bilder
  Ja det tog flera timmar att rensa de, men det var det värt.
  Jag har inget favoritrecept med kantareller, jag tycker det är gott att steka på de och ha som tillbehör till mat, gott också med en kantarellstuvning i en omelett eller varm macka
  Idag ska vi åka på en liten semester, vi kommer ta en paus efter vägen och träffa Kristina och hennes man Det ska bli så skoj att ses igen.
  Tack bloggvänner för era kommentarer ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️


 5. Kristina F skriver: 26 juli, 2017

  Karins kantareller blir man helt klart avis på. Har också sagt att hon är en superfarmor, det märker man snabbt av allt hon gör för barnbarnen .
  Vissa böcker är så trista och man känner ingenting mer än suck . Jag kan aldrig fortsätta läsa eller lyssna om de är såna . Förstår dock att du måste det så ni kan prata om den . Historia i all ära men det får vara på rätt nivå.
  Din macka ser god ut ! Älskar dina recept och matbilder, ger så mycket inspiration.
  Kramiz Kristina F


Annons

Laddar