Annons

En titt in i min hårvärld :)

Hejsan allesammans!

FullSizeRender-2

Hoppas ni mår bra! Jag tänkte visa er en liten titt in i vad för produkter jag använder dagligen för håret. Här ser ni mina borsta, locktänger, plattänger, hårspray etc. Bra borstar tycker jag är superviktigt, de skyddar håret från att slitas i onödan. På bilden ser ni mina två fön-börstar samt min ”Wetbrush” som jag alltid använder för att reda ut håret.

Annons

FullSizeRender-4

Jag använder Hot-Tools locktänger i olika storlekar för att få till den där perfekta locken 🙂

FullSizeRender-5

Annons

Jag gillar att testa nya produkter hela tiden och tänker faktiskt nu testa en ny hårolja. Jag har ju använt Moroccan Oil som en standardstapel i min hår-rutin i ett par år nu men har hört om ett annat märke som jag nu har testat som heter Luam. Den har extrakt från Capirona-trädet och innehåller även Vitamin E vilket ska hjälpa håret att bli extra glansigt, mjukt och välmående. Den doftar naturligt vilket jag gillar.

FullSizeRender-6

 

Jag måste säga att håret känns väldigt mjukt och härligt. Jag använde den innan jag lockade håret eftersom den är värmeskyddande 🙂

FullSizeRender-3

Den finns att köpa på Lyko för 299sek KLICKA HÄR för att komma direkt till länken!

 

Annons

Kram Maria

 

”I samarbete med Lyko och LuamHair”

 

Dela på:

6 kommentarer till “En titt in i min hårvärld :)”

 1. Kristina F skriver: 9 augusti, 2017

  Jag är lite feg när det gäller håroljor, använder helst Moroccan oil precis som du . Samt Kerastases olja. Dessa två får ju högsta betyg år efter år. Kanske att jag vågar prova denna om du säger att den är bra när du provat ett tag.
  Min man ramlade i måndags när vi var på Gotland. Foten och ankeln svullnade upp och han kunde inte gå. Trots det var han tvungen att köra både bilen och husvagnen hem igår natt….. tur vi har automat och att det var vänsterfoten.
  På fredag ska han in för titthål och operation.
  Så det kan gå ! :(((
  Kramiz Kristina F


 2. Anki skriver: 9 augusti, 2017

  Hejsan!
  Jag brukar inte ha nåt speciellt i mitt hår. Jag använder det som min frissa säger är bra.
  Kanske man skulle pröva nåt annat. Det du beskriver låter inte helt fel. Ska kolla.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Dalkullanannanykvist skriver: 9 augusti, 2017

  HejBästaMaria 🙂
  Så kul att få tips och att få se vad du använder för grejjor till ditt vackra hår 🙂 Nya produkter är kul att testa då och då..Jag använder mest hår inpackningar..Köper dem på hälsokost..Fixar inte så mkt med håret just nu fast jag vill..Det är alldeles för dyrt :/
  Ha en fin dag, jag ska försöka sova, ska hjälpa en vän att flyttstäda imorgon ♥ Kraam AnnaN ♥♥


 4. Karin M skriver: 10 augusti, 2017

  Hej Maria!
  Ja det är svårt att hitta nya produkter man gillar, oftast kör man på i samma fotspår och använder det man har börjat med. Tack för tipset, får ha den här i åtanke när det är dags att köpa ny.
  Massor med kramar från mig ❤️


 5. Nettan skriver: 10 augusti, 2017

  Hej Fina Maria

  Tack för ditt tips, alltid skoj att få, det är bra med bra produkter i håret. Oftast köper jag mina hos frisören. Och extra skoj om de doftar extra gott i gott hihi
  Snygg topp med volang du har på dej

  Kramisar Nettan


 6. Malin skriver: 10 augusti, 2017

  Hej Maria !
  Tack för tipset , alltid roligt att prova något nytt. Brukar handla genom lykko, bra priser. Och produkter.
  Ditt hår Maria är ju alltid superfint 😉
  Stor kram/ Malin mallan ❤️❤️❤️


Annons

Laddar