Annons

Fiaskoinköp!

Hej!

Eftersom vi snart ska börja filma så vill jag alltid göra lite extra fint. Som ni vet så har ju rosa blivit min vår och sommar färg. Det lättaste att ändra en look tror jag är genom att byta kuddar, ljus, plantor, handdukar, blomkrukor, flytande tvålfärg osv. Men idag mina vänner så gjorde jag ett kuddmisstag.

Annons
Annons

Jag tänkte rosa till det lite i Annas kontor. Köpte en ny liten kudde till Mollys säng. Copper sitter ju alltid på kuddarna som ligger på stolarna framför Annas skrivbord så jag tänkte uppdatera dom. När jag gick omkring i butiken så matchade jag kuddarna mot Mollys sängkudde. Ugh big mistake!! Det blev inte fint eller när jag lade kudden på stolen. Ser fjolligt och svagt ut. Nej dom åker tillbaka imorgon.

Köpte även denna lilla blomstervas som sitter bredvid skrivaren.

Imorgon ska jag äntligen gå till frissan. Har inte varit nöjd med min hårfärg så nu måste det genast ändras.

Kul Nettan att du gillade min jumpsuit för det gör jag med. Köpte den för några år sedan på rea på Banana Republic.

Annons

Anki ha det så kul på din kryssning till Åland. Kör en sväng om från mig på dansgolvet. Eva jag vet inte exakt när SHF kommer att visas men säkert till tidiga hösten.

Malin Th håller med dig kul när barnen hänger på en gymrunda. Svettas på!

Kram till er alla Maria

Dela på:

9 kommentarer till “Fiaskoinköp!”

 1. Nettan skriver: 13 februari, 2018

  Hej Fina Maria

  Oyes jag gillade din jumpsuit mycket….Ja ibland blir det så att när kuddarna är på plats passar de inte. Skönt att gå till frissan, jag ska dit nästa vecka och längtar…Och färgen är viktig att den stämmer, håller med dej…Är det inte rätt känns det bara konstigt
  Sköt om dej och din familj och hälsa Anna
  Kramisar Nettan


 2. Marina skriver: 13 februari, 2018

  Hejsan Maria! 🙂
  Gu vad jag är glad över att kunna få läsa din blogg, du är en sån underbar människa! Kollar man på Hollywood fruarna så spolar man förbi alla andra å kollar bara på dig, tack för att du delar med dig av ditt liv! Du gör ett väldigt bra jobb! 🙂


 3. Malin Th skriver: 13 februari, 2018

  Hej Maria
  Vilken tur att man kan ändra sig och lämna tillbaka saker. Ibland är det först på plats som det syns hur det passar. Det är så kul att Copper är en kuddhund även om jag förstår att du blir galen av allt puffande. Vi gjorde om lite i vårt vardagsrum och köpte en ny grå soffa och en ljusgrön fotölj. Båda har fått rosa kuddar då det är min favvofärg i alla lägen.
  Ha en fin tisdag när den börjar för dig
  Kram Malin Th


 4. Malin skriver: 13 februari, 2018

  Hej Maria !
  Ja ibland ser det bättre ut i butiken och sen kommer man hem och det blir en ”flopp”. Men det är värt att pröva iallafall . Vad roligt med nya avsnitt med Hollywood fruarna. Vet du om det är några nya fruar med ? Idag är Det semla dagen och jag ska nog äta en, jag har tjuvstartat redan …har faktiskt ätit redan två. Haha
  Ha det fint idag/ kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 5. Karin M skriver: 13 februari, 2018

  Hej Maria!
  Ja ibland är det ju så, man tycker det är så fint i affären och tänker att de där blir nog jättebra hemma, men väl hemma känns det bara så jättefel.
  Fint med en liten vas med blommor vid skrivaren, det lyser upp.
  Så himla härligt med ett frissabesök, det är något jag också verkligen skulle behöva göra.
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 13 februari, 2018

  HejBästaMaria 🙂
  Ibland blir det så fel när man har köpt något, men tur är ju att man kan lämna tbx..
  Ja tänk vad mkt det gör i hemmet genom att bara byta färg 🙂 Jag är säker på att det kommer att bli jättefint hemma hos er när det är klart..Åh vad underbart att få gå till frissan ☆ Förstår den där känslan när man inte är nöjd med håret : / Ha en fin dag goa Maria Kraam AnnaN ♥♥


 7. Anki skriver: 13 februari, 2018

  Halloj!
  Nu är jag hemma igen från kryssningen. Det blev mycket gott att äta och dricka och några danssteg tog vi också 🙂
  Det som är snyggt i affären är inte alltid snyggt när man får hem det. Beror förmodligen på att i affären är det mixat med andra färger och saker än vad man har hemma. Tur att man kan lämna tillbaks det man inte är nöjd med.
  Skönt att få gå till frissan. Jag gillar hårtvätten bäst, min frissa ger alltid massage av hårbotten och det är jätteskönt 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 8. Margareta skriver: 13 februari, 2018

  Det blev lite blekt i stolen och de såg lite små ut. Copper ser ut att fundera över den, hon är för söt. Det är viktigt att man känner sig nöjd över sina inköp och sin home styling. Härligt att byta till ljusare färger och nu särskilt då ljuset återvänder. Så söt vasen är som du köpt. Hoppas du blir nöjd med besöket hos frissan, lika viktigt att det känns bra som det är att det känns bra hemma.
  Kram Margareta


 9. Kristina F skriver: 14 februari, 2018

  Ja oj så många gånger man ångrat sig när man köpt nåt. Ser så fint ut i affären eller hos nån annan men platsar inte in i ens egna hem .
  Kramiz Kristina F


Annons

Laddar