Annons

California Dreaming!

Hej och Happy Friday på er alla!

Nu vet jag ju varför jag älskar att bo här i södra Kalifornien det är ju för solen och alla de underbara palmer som pryder våra vägar mil efter mil. Så här såg det ut idag när jag lämnade mataffären.

Annons
Annons

Den här veckan har varit extra busy. Vi planerar ju för fullt för inspelning. Sara och Hanna är i Cabo San Lucas på bröllop. Men idag tog jag en timme och satt mig ner på vår patio med Copper och Molly. Jag hade gjort seared Ahituna igårkväll så jag skivade upp tonfisken och serverade den med ingefära och wasabi. Plus ett glas kallt glas MM chardonnay. Inte illa!

Vad tycks om denna hibiskus skönhet? Jag har två styckna vid mina köksfönster.

Annons

Ikväll ska Kamran och jag ha lite datenight fast den ska hållas hemma. Vi ska göra Alaska king crablegs med skirat smör och citron. Till det tänkte vi servera grillad majs och röd småpotatis med persilja, salt och peppar och lite smör.

Jag ska duka fint och sedan kan vi hoppa upp på soffan och kolla på lite tv.

Hoppas att er helg har fått en super start.

Kram Maria

Dela på:

14 kommentarer till “California Dreaming!”

 1. Lotta skriver: 17 februari, 2018

  Låter som en helt underbar mysig hemmakväll!
  Min helg började med att jag fyllde år. Schvartzwaldtårta o skära rosor!
  Stor kram från Lotta i Göteborg.


 2. Kristina F skriver: 17 februari, 2018

  Det låter så trevligt med era små dejter. Alltid god mat också.
  Det ser skönt ut att sitta ner där jämte hundarna. Vi har 32 grader varmt här på Koh Lanta idag. Lite för varmt. Ligger mest i havet och badar.
  Kramiz Kristina F


 3. Nettan skriver: 17 februari, 2018

  Hej Fina Maria

  Ja förstår att du mår bra i värmen, jag längtar så till vår o sommaren
  Blommorna är jätte fina i köket
  Ha en mysig helg
  Kramisar Nettan


 4. Anki skriver: 17 februari, 2018

  Godmorgon!
  Nu är det lördag och frukosten just avslutad. Nu bär det av till gymmet. I eftermiddag ska vi titta på äldsta barnbarnet när hon tävlingssimmar.
  Ser skönt ut med alla palmer, solen, er patio, maten med vinet. Hibiskusen är jättefin. Jag hade en i flera år som fick för sig att blomma som bara den i höstas för att sen tvärdö. Får se om jag köper mig en ny till våren.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 5. Malin skriver: 17 februari, 2018

  Hej Maria !
  Låter som en härlig stund i solen , förstår att du trivs i värmen och med alla palmerna. Idag ska jag och ett tjejgäng gå och se Pernilla wahlgrens nya show ”kort, glad och tacksam” fick det av tjejerna när jag fyllde 50 år. Först ska vi till något tapas ställe och äta. Ska bli jätteroligt !!
  Ha en lördag / kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 6. Britt skriver: 17 februari, 2018

  Hej Maria❤️????????
  Vi förstår verkligen att du älskar Kalifornien.
  Idag är det ett år sen vi flög iväg till Laguna ☀️????✈️????????
  Vi längtar tills nästa gång. Ulf sa det senast igår.
  Så till hösten hoppas vi.
  Helgen förblir hemma o pyssla.
  Men först skidstafetten ???????? promenad och cykel medans solen skiner☀️☀️☀️
  Önskar alla här på bloggen och er i familjen en skön helg.
  Kram Britt????????????


  1. Karin M skriver: 17 februari, 2018

   Tack Britt, önskar dig detsamma.
   Kram från mig


   1. Britt skriver: 17 februari, 2018

    Tack ????
    Kram Britt


 7. RoseMarie skriver: 17 februari, 2018

  Hej Maria! Ja visst är det vackert med palmer, jag älskar palmer. Din blomma i köket är så fin. Mysigt att kunna sitta ute och äta på en så vacker plats och lilla Molly och Copper är med och myser i solen. Härligt med en hemma date. Vi är fortfarande kvar i Stockholm och ”gör stan”. Shopping och god mat och bara njuter. Kram från din vän Rose-Marie.


 8. Karin M skriver: 17 februari, 2018

  Hej Maria!
  Det ser underbart ut med blå himmel och palmer =)
  När jag tittar ut ser jag grå himmel och massa barrträd, och mängder med snö…
  Vilken underbar färg på din hibiskus, älskar den =)
  Så mysigt med era dejter, jag sa till min man igår att det känns väldigt längesen vi lagade nåt gott och drack lite vin till, en fredagkväll. Vi får ta och prioritera oss lite ❤️
  Ikväll ska vi vara barnvakt åt yngsta barnbarnet, lilla bebisen. Det komme bli jättemysigt, att rå om henne några timmar ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️


 9. Maria Janssonlilldivans.se skriver: 17 februari, 2018

  Hej Maria,
  Verkligen underbar med palmerna och det härliga
  Vädret.
  Vilken härlig middag så himla gott.
  Ha de gott.
  Kram kram
  Från mig
  Maria J ❤️❤️


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 18 februari, 2018

  HejBästaMaria 🙂
  Så underbart fint ni har det därborta. .Så fint med palmerna..Härligt att sitta där med söt vovvarna på verandan /pation ♡ Ja där kan jag tänka mig att ni trivs..
  Hoppas du och Kamran får en trevlig kväll..Blomman är jättefin Kraam AnnaN ♥♥


 11. Ann-Sofie Fallenius skriver: 18 februari, 2018

  Hej!

  Jag har besökt Californien en gång det var så vackert. Jag känner att jag är en lyckligare
  människa i USA en Finland. Jag hade en miljonär
  där som ville gifta sig med mig han var från Miami hade 15 hotell jag ångrar att jag istället valde juristlinjen på Stockholms Universitet. Jag vill leva easy life det är så skoj. Jag skulle så gärna komma till USA och hälsa på.


 12. Margareta skriver: 20 februari, 2018

  Det är så fint med palmer, jag älskar dem. Förstår dig där precis. Gillar oxå tonfisk, det är så gott. Copper och Molly ser ut att njuta av livet med bland kuddarna och så är ju du hemma med dem.
  Kram Margareta ???? ???? ????


Annons

Laddar