Annons

Den stora återträffen!!

Annons

Här kommer trailer inför tisdagens spännande återträff!!

 

Ni missar väl det inte!!! Det blir spännande och dramatiskt när alla våra personligheter möts!

Kram och hoppas ni har en fin start på helgen!!

Maria

Dela på:

10 kommentarer till “Den stora återträffen!!”

 1. Malin skriver: 26 oktober, 2018

  Hej Maria !
  Vi hoppas på ett bra slut och nya avsnitt nästa år, fast med mer dig Maria !!
  Trevlig helg ./ kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 2. Nettan skriver: 26 oktober, 2018

  Hej fina Maria

  Ser framemot att se SHF med många fruar och vad som kommer ske
  Ang förra inlägget om vridna bilder , Tack för ditt svar Maria, jag har svarat dej igen , kolla gärna de
  Kramisar Nettan


 3. Camilla Eikström skriver: 26 oktober, 2018

  Hej Maria!
  Aldrig att jag missar återträffen eller något som rör SHF. Din blogg som är toppen läses varje dag. ???? I helgen blir det bl a löv krattning o en tur i skogen med Kingston vår hund.
  Just nu planeras en ny resa till Californien nästa år.
  Trevlig helg
  Kram från Camilla Wikström


 4. Karin M skriver: 26 oktober, 2018

  Hej Maria!
  Nej då, jag missar det inte.
  Har tittat på veckans avsnitt nu ikväll, vilka fina tavlor ni målade. Det kan jag tänka mig var skoj.
  Hoppas att vi får en ny säsong SHF, och hoppas då att vi får se betydligt mkt mer av dig då Maria.
  Idag har jag packat upp, plockat undan prylar, tvättat tvättat och tvättat, varit ut och handlat och så var jag ju tvungen att laga mat själv idag ????
  Jag fryser väldigt mkt också, just nu hade vi nästan 5 grader kallt, det blir väldig kontrast för kroppen.
  Massor med kramar från mig ❤️


 5. Anki skriver: 26 oktober, 2018

  Halloj!
  Klart jag inte missar återträffen. Roligt att se att Gunilla och Isabel kramar varandra ????
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 26 oktober, 2018

  HejBästaMaria 🙂
  Åh nej inte skulle jag missa Shf..Måste ju se hur det går nu när ni alla ska ses..Helgen har än så länge vatit toppen..Har både hunnit gå långtur med missen och ja sen gick jag ju med mig själv också haha..Jag har handlat lite nytt smink idag också som det ska bli kul att testa :)) Ha en trevlig helg kraam AnnaN ♥


 7. RoseMarie skriver: 27 oktober, 2018

  Hej Maria! Så fin bilden var på Pamela och lilla Pi. Jag har alltid tyckt att Pamela är så vacker och rar. Stackars lilla sötnosen som trampade på ett bi, så ont det måste ha gjort. Armbandet du fick av Kamran var så snyggt. Alltid så roligt att få överrasknings-presenter. Så klart att jag tittar på allt om dig på tv. Synd att du och din familj fick så lite tid denna serieomgång i SHF. Din blåa klänning var helt underbart vacker på dig. Här har vi haft sol och + 2 idag. Önskar dig och din familj en fin helg. Kram från din vän Rose-Marie.


 8. Tomas skriver: 27 oktober, 2018

  Alla Hollywood fruarna är så sexiga! 🙂 Jag skulle lägga mig på rygg i en lerpöl och låta er alla trippa över mig för att komma säkert till torra land igen och slippa förstöra klackarna! 😉


 9. Kristina F skriver: 28 oktober, 2018

  Ja det kna hända vad som helst ser jag, hoppas dock alla hålle sams och förblir vänner.
  Jag tycker SHF borde föregå med gott exempel mot många andra fruprogram från andra länder. Tror inte vi svenskar tycker det är lika kul med bara intriger och tjafs. Vi vill se er i hemmiljön, ert dagliga jobb, fina middagar och utflykter mm mm. Inte bara storbråk.
  Kramiz Kristina F


 10. LarsLars%20Berglund skriver: 29 oktober, 2018

  hej fina Maria! längesen jag såg bilder här på er alla! ja spännande SHF kul se i tv… men inte alla program jag missade några gånger alltid varje säsong 🙁 pga jag jobbar med jour typ…ni är alltid så fina tjejer…
  här lite lite snöar nu bara några millimeter
  ha det så bra med er alla trevlig måndag..
  kraaam Lars


Annons

Laddar