Annons

De bidde ingen bil..

Tjenix pix kära vänner.

Jag vet inte hur ni klarar av att klä er så himla snyggt i ett vinter tråkväder. Jag tycker att det är så svårt. Jag är inte så mycket för ull på överkroppen tycker alltid att det sticks/kliar. Vet inte hur jag ska få till det de kommande månaderna ifall det kommer att bli grått och duggväder. Verkar nästan som ett tryggt kort är skinny jeans med en cool graphic T-shirt eller annan ball topp och ett par booties (korta boots med grov klack)

Annons

Ja nog om mina problem.

Idag hade vi bestämt att Emma ska få en ny bil därför att Kamran tyckte Emma sa att hennes bil överhettade. Emma tog sin bil till Mercedes Benz dealership och de ringde till Kamran och sa att bla bla bla. Kamran tänkte vad är det för priser ni tar osv osv så när han kom hem slog han näven i bordet och sa nu säljer vi bilen för tänk om Emma fastnar på motorvägen och fy vilka hemska priser de tar för service osv.

Annons

Grov missuppfattning!!! Iallafall så här såg vår dag ut. Det enda ni inte kommer att se är att vi hade In and Out hamburgers till sen lunch Ugh!

Annons

Emmas fina bil är bara från 2016 men den har många mil eftersom hon körde från Arizona när hon gick där ett år i college.

Vi tittade på den nya Toyota Camry svart med röd interior.

Annons

Vi kom inte överens om pris för bilen vilket säkert var en mening med det hela. Toyota erbjuder gratis oljebyte för resten av livet plus att det är billigt att serva och med eventuella repair. Vi har ju kvar Toyotan vi köpte till min bror Christian och Kamran använder den när han har öppet hus på lördagar.

Väl hemma med en tung hamburgare i magen så byter jag om till pyjamas. Efter att vi vinkat av Emma och P så torkar jag upp hennes (P) lilla kotte på mattan i matsalen.

Emma säger då till Kamran att bilen aldrig blev riktigt överhettad utan det var visaren i bilen som kan ha fastnat eller strulat på annat sätt. Så mina vänner det bidde ingen ny bil för Emma!

Henny vad kul att din son bor här i krokarna. Säg hej till honom.

Annons

Kristina och alla andra javisst är Nicholas en fantastisk son som älskar att äta och laga mat. Han är duktig och intresserad men när han sticker till mataffären åt mig så är jag ju tvungen att ge honom mitt american express och det betyder att han lägger till att bla tanka upp bilen, köpa hem lite fastfood osv. Han frågar såklart om det är ok.

Dela på:

8 kommentarer till “De bidde ingen bil..”

 1. Anki skriver: 7 januari, 2019

  Godmorgon!
  Vilken dag ???? Ni fick i alla fall en dag tillsammans ????
  Idag är det måndag och första dagen efter två veckors ledighet. Ska bli skönt med vardag igen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 2. Nettan skriver: 7 januari, 2019

  Hej Fina Maria

  Jag tycker ni har soligt och fint väder eller lyste solen kanske endast när fotona togs, här i Stockholm är det inget skojigt väder alls
  Vad jobbat Emma med ? jag har glömt…
  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan


 3. Camilla Wikström skriver: 7 januari, 2019

  Hej Maria!

  Vilket fint väder ni har ändå, sol och inte så kallt, mulet och regn blandat snö. Jag gillade och kan längta efter In and Out hamburgarna finns inga godare om man nu ska äta det. Längtar till nästa Kalifornien tripp. Även om det nu inte blev någon bil till Emma så fick ni en dag ihop.
  Ha en bra vecka 🙂

  Kram
  Camilla Wikström


 4. Karin M skriver: 7 januari, 2019

  Hej Maria!
  Ingen ny bil, men en härlig dag tillsammans fick ni ju ????
  Ibland är det gott med en hamburgare.
  Klä sig snyggt på vintern är svårt, jag ogillar verkligen alla bylsiga vinterkläder ????
  För mig är höst och vinter en enda lång transportsträcka fram till vår och sommar igen.
  Massor med kramar från mig ????????????


 5. Lotta skriver: 7 januari, 2019

  Hej Maria!

  Fina kort och härligt väder ☺!

  Jodu, bilar kan vara ett gissel. Service och reparationer kan kosta multum. Men då kan ju Emma köra sin bil ett tag till?

  Idag ska jag städa ut julen. Men jag tog inte fram så mycket julsaker så det blir kvickt gjort ☺.


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 8 januari, 2019

  HejBästaMaria ????
  Kul att umgås och sen vad ni gjorde el att det inte blev som planerat var inte så viktigt.. Jag tycker att det är mycket lättare att klä sig på vintern.. Man behöver inte tänka så mycket, iaf inte på tröjan eftersom man har jacka över.. Har svårt för sommaren.. Vill helst ha en jacka eller huvtröja på.. Tycker det är omöjligt nästan att hitta sommar kläder man trivs i.. Alltid kul att få se lilla P.. Ja era vovvar också.. Ha en fin dag Kraam AnnaN ❤️


 7. Kristina F skriver: 8 januari, 2019

  Men vilken snygg bil hon har !!! Tur i oturen att det inte var så illa. Det kunde ju bli riktigt illa om det var så som Kamran fattat henne.
  Emmas Vansmössa är så snygg ! Är så inne här nu bland syskonbarnens tonåringar. Alla vill ha Vans eller Calvin Klein mössor. Visst är det skönt att få slappa till det med pyjamas eller andra myskläder om man inte ska ut nåt mer eller ej ha besök.
  Kramiz Kristina F


 8. Margareta skriver: 8 januari, 2019

  Hej
  Säger som du, jag kan heller inte ha ull eller ylle, det kliar och sticks så in i den. Måste ha bomull närmast kroppen.
  Var ju tur att Emma sa hur mätaren visade i hennes bil med tanke på hur bilfirmorna krånglade och hur dyra de var. Du o Kamran är så fina och snälla mot era barn.
  Skönt att klä om när man kommer hem, det gör vi jämt. Man känner sig så avkopplad då.
  Kram Margareta ???? ???? ????


Annons

Laddar