Annons

Nichos första krona :(

Ja ni som har en son vet säkert hur snabbt allt ska gå. Idag var Nicholas tvungen att komma hem därför att han hade tid hos tandläkaren. Dåliga nyheter, Nicho har nu fått sin första krona på sin tand ugh ugh!!! Han har knaprat på något så tanden gick sönder. Han lovade mig att han inte öppnade en ölflaska. Jag tror honom. En porslinkrona till din tand kostar ca $1200 vilket blir ca 10.800 kr. Vad kostar det hemma?

Annons

Iallafall när han kom hem i en timme då bad jag honom att vi kunde ta ett kort till bloggen. Detta kort är det jag fick haha.

Annons

Enkel och god sallad till Kamran ikväll. Jag grillade majskolvarna. Salladen innehåller spring mix blad, avokado, morötter, tomater, gurka, green onion, vit blomkål, krasse och rädisor. Jag ska göra min egen salladsdressing av olivolja, vitvinsvinäger, citron, salt, peppar, red pepperflakes och vitlökssalt. Vad tror ni??

Idag hade jag en facial och en timmes massage. Kändes super precis vad jag behövde.

Lena du kan köpa amerikanska flaggor på Target, Bed Bath & Beyond, Walmart, Lowes med mera. Detta kommer säkert att vara nylon flaggor. Om du vill ha en vintage eller en tygflagga (vilket jag personligen föredrar) så får du nog kolla internet när du är här. Låt mig veta om du hittar en tygflagga 🙂

Annons

Kram Maria

Dela på:

11 kommentarer till “Nichos första krona :(”

 1. Anki skriver: 25 januari, 2019

  Godmorgon!
  Stackars Nicho, fått en krona i så ung ålder. Jag har ett par själv men jag minns inte vad dom kostade. Kul foto på er båda ????
  Det du gjort till Kamran låter jättegott. Oftast är det det enkla som är godast.
  Idag är det fredag igen och januari är snart slut. Jag märker att det blir ljusare på morgonen, jätteskönt. Även att det är ljusare längre på eftermiddagen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 2. Malin skriver: 25 januari, 2019

  Hej Maria !
  Oj vilken otur med tanden, jag tror Reine betalade f en krona runt 4-5000kr eftersom vi i Sverige får betala en summa själv och sedan går försäkring in. Tråkiga pengar och jobbigt att fixa. Smarrig sallad 🙂 ”Lätttuggat” haha
  Ha det fint, nu snöar det här….
  Grrrr var är våren ?
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️


 3. Nettan skriver: 25 januari, 2019

  Hej Fina Maria

  Oj oj stackars Nicho, jag vet inte vad priset är här i Sverige. Jag gillar bilden på er två. Oh, vad härligt med massage
  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 4. emelie skriver: 25 januari, 2019

  Hej Maria!
  Jag ska vara toastmadame på min brors bröllop i slutet av augusti och jag undrar om du har tid och möjlighet att skicka en videohälsning med nått klokt ord om äktenskap? De skulle vara så kul och uppskattat men jag förstår om du inte har tid!

  De bor i västerås och om jag minns rätt har du också bott där?

  Ha en fin helg!

  /Emelie


 5. StrongMamablogg.loppi.se skriver: 25 januari, 2019

  Aj aj det låter som att det måste ha gjort och ont i både själ för Nico och pengarmässigt för er. Men jag tror det är typ lika dyrt i Sverige? Vet inte eftersom jag inte behövt än så länge (peppar peppar) göra något sånt. Men det är svindyrt här hemma också.
  Så himla kul bild, ni är så fina i er familj. <3


 6. Camilla skriver: 25 januari, 2019

  Hej!

  Oj vilken otur med tanden.
  Men vilken tur vi har att det finns tandläkar service.
  Jag har gjort en nyligen oxå 6000kr per tand och i storstan tar de 7000kr och en del är ännu dyrare.
  Stockholm är ju alltid lite dyrare än landet!
  I Sverige borrade de sönder våra tänder och använde amalgam som bekant. Och 30 år senare så spricker tyvärr dessa tänder och då är enda chansen attt köpa en ny tand.
  Jag ryser när jag ser människor öppna en öl med sina tänder då de inte har en öppnare. Tänder är ju ganska mjuka.
  Trevlig helg.
  Kram
  Camilla


 7. RoseMarie skriver: 25 januari, 2019

  Hej Maria! Stackars Nicho inte kul när tänder går sönder. Vet ej kostnaden för det Nicho gjorde, men är säkert mycket dyrt här också. Vad fin Nicho år. Så skönt med massage och ansiktsbehandling. Idag ska jag gå och fixa mina naglar. Lite vardagslyx. Önskar dig en fin fredag. Kram från din vän Rose-Marie.


 8. lena skriver: 25 januari, 2019

  tackar för svaret…vi fråga sist på wallmart o då visa dom oss små pytteflaggor bara..men vi skall ha stor typ som man har i flaggstången…japp jag låter dig veta detta ..mvh lena


 9. Karin M skriver: 25 januari, 2019

  Hej Maria!
  Åhh nej vad tråkigt med Nichos tand ????
  Jag vet inte vad en ny krona kostar här. Jag skulle egentligen vilja fixa mina tänder, precis som nån tidigare skrev så borrade de ju mer än vad de egentligen behövde typ på 70-talet. Nu har amalgamet ”vidgats” och spräckt sönder flera av tänderna. Jag hade då bara råd att laga de på absolut billigaste sättet ????
  Hoppas Nicho klarar de andra tänderna nu ????
  Salladen ser så fräsch och god ut, och din hemgjorda dressing låter supergod ????????
  Ha en fin helg ????
  Massor med kramar från mig ????????????


 10. Margareta skriver: 25 januari, 2019

  Stackars Nicho, behöva gå till tandis. Vad dyrt det blev då. Hoppas allt har gått bra.
  Salladen ser jättefin och läcker ut. Det blev en god måltid för er.
  Härligt med massage. Jag har oxå varit på massage idag. Tog en som heter varma stenar, helt underbar. Var så avslappnad så jag var helt borta. Går hos världens bästa massör.
  Kram Margareta ???? ???? ????


 11. Kristina F skriver: 26 januari, 2019

  Nej inte kul med tanden men har man inget val så är de ju bara att fixa den oavsett vad det kostar. Vet faktiskt inte vad sånt kostar här. Jag är nästan aldrig hos tandläkaren, har inte ens haft ett hål trots min ringa ålder. ????
  Massage är ju så skönt, ansiktet blir lent och mjukt.
  Mums för den salladen med den dressingen .

  Kramiz Kristina F


Annons

Laddar