Annons

Regnstorm på väg!

Ja nu har vi 3 regnstormar på väg. Kanske inte så stormigt men regn blir det iallafall. Då ingen båt på söndag. Vi hade tänkt fira till det lite på båten eftersom det är Super Bowl på söndag. Nu kommer vi att vara här hos oss. Jag tänkte försöka göra chicken wings i ugnen som man sedan doppar i ranch dressing. Är det något ni brukar äta?

Annons

Nettan jag önskar att den goda nyheten vad att Sara eller Hanna ska förlova sig men icke ännu.

Annons

Igår var jag och besökte Rogers Garden en utav mina favorit ställen. Alltid lika rofyllt att promenera omkring där.

Nu har dom även börjat sälja lite skönhetsprodukter och doftsaker. Jag var på jakt efter ett spray som man kan spraya lite lätt i sin säng så att det doftar nybäddat och fräscht när man hoppar i under täcket. Nej min säng luktar inte illa men lite extra doftigt är väl inte så illa.

Annons

Köpte iallafall några nya kaffebordsböcker som hade jättefina omslag. Köpte också vita och en rosa hydrenga som jag ska sätta på mitt matbord i trädgården. Jag ska göra fint i trädgården efter regnet.

Snart ska jag iväg och unna mig en mani/pedi vilket jag ser framemot.

Sedan ska jag hitta något att lotta ut imorgon. Anna kommer så vi kan göra en video och starta tävlingen.

Annons

Pamela kommer ikväll hon är fortfarande så ledsen att hennes dotter förlorade $9500 till svindlarna utanför banken. Som lurade Daniella att casha in två checkar. De är ca 82.000 kr. Hon kommer inte att få tillbaka pengarna.

Kristina F jag lider verkligen med dig. Fy vilken smärta du verkar ha. Det måste väl finnas något de kan göra så du inte behöver ha så ont. Må bättre!

Kram till er alla. Maria

Dela på:

15 kommentarer till “Regnstorm på väg!”

 1. Nettan skriver: 31 januari, 2019

  Hej Fina Maria

  Tack för ditt svar, det var de jag trodde de skulle vara också Du ska se de kommer… Vilka fina blommor dom har, förstår att de är mysigt att gå omkring där. Härligt med mani/pedikyr. Jag var hos frissan idag, så jag arbetade halvdag och sedan åkte jag iväg o njöt
  Kramisar Nettan


 2. Kristina F skriver: 31 januari, 2019

  Nya blommor piggar upp bordet ! Boken också, roligt att byta emellanåt. Gillar när det blir så där stylat.? De var nästa det första ambulansskötarna sa idag när de klm och hämtade mig: men gud vilket fint och snyggt stylat hem du har. Då blev jag glad. Ja du jag hoppas också att dem kanske kan operera mitt diskbråck så jag blir av med denna smärtan också. Idag kände jag bara att jag ville ge upp, ilskan över smärtan bubblade i mig. Nu känns det dock lite bättre när kramperna släppt och jag inte kräks mer av allt morfin.
  Åhh så mycket fint det fanns i dem hyllorna, ser ut som massa gott godis i läckert rött.
  Men vad i all sin dar är det du säger om Pamelas dotter ? Det är ju jättemycket pengar. Fy för såna svindlare, varför är männsikor så ondsinta ?

  Kramiz Kristina F


  1. Karin M skriver: 31 januari, 2019

   Krya på dig min fina vän ❤️
   Jag vet alltför väl vad du går igenom ????
   Tänker på dig, det vet du.
   Kramar ????????????


   1. Kristina F skriver: 1 februari, 2019

    Tack vännen. Ja fy sjutton vad man ska vara med om mycket.
    Kramiz Kristina F


  2. Karin Lagergren skriver: 1 februari, 2019

   Krya på dig Kristina ❤ Vet vilket h????lvete du går igenom. Många krya kramar????


   1. Kristina F skriver: 1 februari, 2019

    Tack ! Ja du om nån vet . ????
    Kramiz Kristina F


 3. Karin M skriver: 31 januari, 2019

  Hej Maria!
  Men fy så ledsamt med Pamelas dotter, fy fasen att bli så lurad, det är ju väldigt mycket pengar. En klen tröst, men ge Pamela en varm kram från mig.
  Rogers Garden verkar vara en otroligt mysig och trevlig affär, de verkar ha så mycket fint. Vilka fina blommor du köpte, det kommer bli fint med de.
  Mysigt med stundande förlovning ????
  Idag har jag och P varit ut och kikat efter en ny soffa, men vi vet inte riktigt vad vi är ute efter, vi hittade ingen vi fastnade för, så vi letar vidare ????
  Massor med kramar från mig ????????????


 4. RoseMarie skriver: 31 januari, 2019

  Hej Maria! Vilken underbar butik, ser så mycket fint Förutom dom vackra växterna bl.a fina urnor, vacker bok sedan dom fina handukarna. Roligt att göra fint i trädgården. Här har vi massor med snö och – 5°C. Förskräckligt att bli lurad på så jättemycket pengar. Usch för sådana människor. Så roligt med tävling. Kram från din vän Rose-Marie.


 5. Lotta skriver: 1 februari, 2019

  Hej Maria!

  Vilka underbara saker de säljer i butiken…jag hade blivit helt köpgalen där inne ☺. Fina blommor du köpte Maria – de kommer pryda sin plats.

  Usch för att bli lurad så som hennes dotter blev.


 6. Karin Lagergren skriver: 1 februari, 2019

  Hej Maria!
  Oj, vad mycket fint i butiken.Fina blommor du inhandlat dom kommer nog pryda sin plats. Men fy vad hemskt att bli lurad på så mycket pengar. Här hemma har vi det fortfarande kallt -17 så man vill inte så gärna sticka ut nosen i kylan. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤


 7. Malin skriver: 1 februari, 2019

  Hej Maria !
  Här hemma äter vi också super bowl middag på söndag, en grej som Reine har fört in som tradition . Supermysigt!! Nej vad hemskt att bli lurad på så mycket pengar. Stackarn. Vilka människor det finns …;(
  Vilken mysig butik, där hittar man något varje gång man går in. Ha en fortsatt fin fredag !!
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 8. Lisbeth o Göran skriver: 1 februari, 2019

  Hej Maria!
  Cecilia, är på besök för några dagar,så nu slipper hon regnstormen, istället blir de snöstorm här. Göran o hon tog en promenad ,men de var väldigt tungt att plumsa i , Men vi funderar på hur Pamelas dotter kunde bli lurad utanför banken, måste man inte gå in för att casha en check???? Kram från Göran ,Lisbeth o Cecilia


 9. Malin Th skriver: 1 februari, 2019

  Hej Maria
  Härligt med lite nytt, det piggar alltid upp.
  Fy vad hemskt med Pamelas dotter! Vilka onda människor det finns.
  Här snöar det för fullt, riktigt vinterväder.
  Ha en riktigt fin helg.
  Kram Malin Th


 10. Margareta skriver: 1 februari, 2019

  Så fint och stämningsfullt det ser ut i blomsteraffären. Jag var själv inne i en sån blomsteraffär för någon vecka sen och ville bara sitta där och koppla av och känna in den fina stämningen.
  Hoppas det inte blir för stormigt hos er. Kan man inte göra på det sättet man tänkt sig får man hitta på något annat. Ibland kan det bli bättre. Håller tummarna att det blir lyckat och att ditt lag vinner.
  Ser fram emot tävlingen.
  Önskar er en riktigt fin helg.
  Kram Margareta ???? ???? ????


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 2 februari, 2019

  HejBästaMaria ????
  Oj tre stormar, då lär det komma massor med regn.. Men fyy vilken hemsk butik haha, jag menar förstås tvärtom.. Så mycket fint.. Hur skulle man kunna välja bland allt.. Härligt med lite nya blommor och böcker.. Sån där doftspray hittade jag förut, men det var längesen som man använde att spreja sängkläderna med.. Det var på hm och den luktade fantastisk.. Tror att jag fick med den i en förpackning med doftljus.. Men fy så tråkigt för Pamelas dotter.. Vilka elaka människor det finns.. Ha en fin dag Kraam AnnaN ❤️


Annons

Laddar