Annons

Hjärtligt välkomna till min nya festliga blogg!

Hej på er mina nya och gamla bloggvänner!

Tack för att ni tittar in och läser mitt första inlägg som jag tänkte kunde bli en liten presentation om mig själv. Jag är en enkel människa med glimten i ögat. Född i Västerås och levde ett vanligt ungdomsliv med min familj. Vi bodde i Västerås men också några år nere i Skåne. Sommarjobbade och gick i skolan. Tycker att jag kunde ha pluggat lite mer på mina läxor och tagit skolan mer på allvar. Jag tror inte att jag var riktigt redo, tänk vad duktig jag skulle vara idag om jag satt mig vid skolbänken. Det tar ju år att lära sig saker och en massa livserfarenheter för att förstå hur allt make sense.

Annons

Annons

Jag började min resa till Kalifornien för att hälsa på min syster Catharina som pluggade ett år på highschool. Hon hjälpte mig att få ett aupair jobb som jag tyckte var roligt men jag ville ju så gärna bli rik och jag tänkte att jag får nog göra något annat. Det var då jag träffade Kamran min man som jag nu har varit tillsammans med i över 32 år. Vi var två omogna ungdomar som gick igenom alla steg i ett förhållande innan vi kom till lugn och ro för att sedan se vår fina familj växa och blomstra.

Jag lever för min familj och kärlek. Jag var en stolt hemmafru under barnens uppväxt. Jag gjorde allt för dom, vet inte hur många sena nätter jag satt och monterade ihop någon möbel eller leksak. Av någon konstig anledning så tyckte Kamran och det var jag som skulle sätta ihop IKEA möblerna eftersom jag var svensk. Vad fasiken det står ju instruktioner även på engelska haha.

Inredning är även något annat jag brinner för, det har blivit som ett gift. Min nya dröm är nu att Kamran och jag ska öppna vår egen lilla homestylingfirma. Vi har börjat prata om det, vi har planterat en idé.

Annons

För 10 år sedan så ändrades våra liv totalt eftersom vi började filma för Svenska Hollywood fruar. Det sa bara pang och massor har hänt sedan dess. Vilken grej helt enkelt! Jag är alla evigt tacksam som har gett mig och min familj alla dessa möjligheter att få visa hur vi bor och lever. Tänk allt som jag har fått gjort genom åren, läppstift med Makeup Store, viner, böcker, matserviser, Montazami Brand, tofsar plus massor mer som jag glömt för tillfället.

Barnen Sara 28, Hanna 25, Emma 22 och Nicholas 20 är nu stora och har flyttat ut ur huset. Emma och Nicho har båda ett år kvar på college. Emma vill gärna jobba med djur och Nicho läser biologi och vill göra något i det fältet. Sara och Hanna är båda modeller, bloggar och är influenser. Sara bor med sin pojkvän Diego i Venice och Hanna bor med sin pojkvän Rudy 4 min från vårt hus.

Annons

Kamran och jag har många goda vänner som vi umgås med på helgerna. Vi har ju köpt en båt och där hänger vi varje söndag i solens strålar. Vi dricker champagne och äter gott.

Tro nu inte att jag bara går omkring och dricker champagne hela dagarna haha, nej jag jobbar även i trädgården, lagar god mat, går ut med hundarna, arbetar med Anna, min assistent sedan 6 år tillbaka och mycket mer.

Jag tänkte nu lämna över ordet till Er och med det menar jag är det något Ni  funderar över som ni skulle vilja veta om livet här i Kalifornien. Vad tycker ni är roligt och intressant? Jag gör gärna en Q and A

Jag har mycket mer att berätta men tänkte att något får jag ju spara till kommande inlägg.

Annons

Så åter igen välkomna ombord mina vänner. Nu tar vi skutan i en helt ny riktning.

Kram Maria

 

 

Dela på:

32 kommentarer till “Hjärtligt välkomna till min nya festliga blogg!”

 1. Malin skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria !
  Vill bara säga lycka till med den nya bloggen , ser jättefin ut och wow vilken fin presentation .
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 2. Anki skriver: 15 april, 2019

  Godmorgon!
  Vilken fin blogg. Härlig presentation av dig och din familj.
  Nu är det måndag och påskvecka vilket betyder kort arbetsvecka.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Nettan skriver: 15 april, 2019

  Hej Fina Maria

  Lycka till med din nya bloggsida, jag följer med, en sak som jag önskar att det läggs till datum överst , bredvid där det står av Maria Montazami aktuellt
  Ha en fin påskvecka, denna vecka arbetar jag 4 dagar det är Nice
  Kramisar Nettan


 4. Monica skriver: 15 april, 2019

  Vilken fin presentation och fina bilder. Tänker följa med dig på din nya blogg. Lycka till med dina nya planer.
  Monica


 5. Karin Lagergren skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Fin presentation och lycka till på din nya blogg och givetvis så hänger jag med och läser om dina strapatser.
  Ha det gott och många kramar Karin Lagergren ❤


 6. Malin Th skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria
  Vad spännande att få vara med från början! Vilka fina bilder, jag liksom du älskar inredning och tycker det är så kul att få se bilder från ditt hem.
  Jag och Måns var på Ålandskryssning i helgen, oj vad vi dansade, vi hade så roligt.
  På onsdag kommer vovven, vi är alla spända och lyckliga.
  Ha en jättefin start på veckan.
  Kram Malin Th


 7. Karin Json skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Har inte riktigt vant mig vid din nya Blogg,
  men det blir säkert bra, din förra la jag in på
  https://www.bloglovin.com/, o där såg jag
  så fort du lagt upp ett nytt Blogginlägg.
  Nu fungerar det inte att göra så med din nya Bloggadress.
  //kram..


 8. AnnaH skriver: 15 april, 2019

  Wow, vad roligt. Jag som inte kunnat kommentera på den gamla bloggen blir jätteglad! Kul att f öga dig på dina nya äventyr.


 9. Lillemor Johansson skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Kul att följa dig på nya bloggen.
  Härligt😀
  Vi är kvar i värmen.
  Ha det gott!
  Kram


 10. Karin M skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Lycka till med din nya blogg.
  Vilken härlig presentation du har gjort.
  Jag är också så tacksam för SHF, för tack vare det har ju vi lärt känna varandra och så har jag fått så fina vänner genom bloggen, ja till och med en ny bästa vän. Nu är det bara drygt två månader till Kristina och hennes man kommer och hälsar på oss, det ska bli så himla kul.
  Idag blir det solstolen, sen blir det hämtning av näst yngsta barnbarnet på dagis.
  Massor med kramar från mig!


  1. Kristina F skriver: 15 april, 2019

   Ska bli så kul att ses igen och är jätteglad över att vi funnit varandra härigenom :))
   Kramiz Kristina F


 11. Susanne B skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria !
  Jättefin första presentation och inlägg, följer självklart med till ”nya adressen” hoppas du får en jättefin dag !
  Kram Susanne B 🌸


 12. Camilla skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Fin ny blogg.
  Men jag undrar om de där ringarna som håller på och ploppar hela tiden ska det vara bilder?
  Ser inga bilder alls tyvär.
  Men texten var fin och underhållande !
  Hoppas att jag ser bilder i framtiden.
  Kram
  Camilla


 13. Margareta skriver: 15 april, 2019

  Vad roligt med ny blogg för dig. Då man börjar med något nytt så blir det som en härlig nystart. Nya bloggen ser jättefin och fräsch ut. Verkligen roligt att läsa lite om dig igen så, en resume av ditt liv. Älskar att följa dig och kommer att göra det även här. Massor av lycka till hälsningar.
  Kram Margareta 💜 💜 💜


 14. Anna Staudinger skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria! Alltid kul att följa dig 🙋önskar dig och din familj en Glad påsk 🐥🐣🐤 /Anna från Västerås


 15. Anna Staudinger skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!Trevlig blogg lycka till nu 🥂. Önskar dig och din familj en trevlig påsk /Anna från Västerås .


 16. Eva skriver: 15 april, 2019

  Lycka till med bloggen, följer Dig med glädje
  Om fyra månader åker jag och min man (från Västerås) till New York och firar vår tioåriga bröllopsdag och min sextioårsdag. Ser verkligen fram emot den resan
  Kram


 17. Kristina F skriver: 15 april, 2019

  Roligt med en ny fresch start. Fin presentation och alltid lika kul att läsa om dig.
  Kommer absolut att fortsätta följa dig här.
  Idag har jag kunnat ligga ute och sola. Vi har hämtat hem husvagnen och det är snart dags för premiärturen.
  Kramiz Kristina F


 18. Maaritnogg.se skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria.Vilka tre saker är det du saknar mest från Sverige.Kan vara platser, mat,aktiviteter mm
  Samlar du på något speciellt? Själv samlar jag på Buddha statyer.


 19. Annika Larsson skriver: 15 april, 2019

  Hej! Va kul med Maria Montazami! Härligt med någon med tre döttrar och en son❤️🌹❤️🌹Annika Larsson i Vingåker


 20. Bia Mathson skriver: 15 april, 2019

  Härliga Maria, utan dig vore Hollywoodfruarna nada! Mår bra när jag ser dig och din familj! Fortsätt att ha kul i livet!
  Bia
  Ps är man från Västerås så är man


 21. Malin skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Grattis till nya bloggen! Du har verkligen påverkat mig positivt. Ditt leende smittar alltid av sig. Jag har alltid drömt om att få göra allt du varit med om. Du har verkligen inspirerat mig vad gäller heminredning. Ni har ett så otroligt vackert hem. Jag ser gärna mer från ert hem vad gäller heminredning. Sen ser jag gärna mer från era favoritställen dit Kamran och du åker till. Tycker att du gör det bra redan med som är med i bloggen och i tv. Tack för allt du ger oss! ❤️


 22. Malin T skriver: 15 april, 2019

  Hej Maria!
  Lycka till med din nya blogg! 🥰 Den är jättefin. Också en väldigt härlig presentation av dig. Ser fram emot mycket läsning. 💕 Kram från mig, Malin T 🌸


 23. Rose-Marie skriver: 15 april, 2019

  Hej
  Jag är en ny bloggvän. Ska bli spännande att följa dig.
  Kram fina du.


 24. Carita E skriver: 16 april, 2019

  Hej Maria!
  Vilken fin presentation och blogg, jag ser framemot att följa dig även på denna blogg😊
  Kram
  Carita


 25. Dalkullanannanykvist skriver: 16 april, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Kul med en ny start och jag önskar dig all lycka till ❤️ Vilken fin presentation av dig.. Älskar att få följa dig på bloggen och nu självklart här på den nya.. Håller med Karin M att det är så kul att få lärt känna både dig och alla på bloggen.. Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 26. Lotta skriver: 16 april, 2019

  Hej Maria!

  Grattis till nya bloggen…alltid lika roligt med nytt och uppdaterat ☺.

  Jag ska tänka ut något jag skulle vilja ha svar på i Q & A.

  Ha en fin dag nu och lycka till med nya bloggen. ☺


 27. Britt skriver: 16 april, 2019

  Hej Maria🌸
  Klart vi följer bloggen här. Jättefin.
  Önskar dig och din familj allt gott😍
  Kram Britt o Ulf


 28. Sara skriver: 16 april, 2019

  Vilken fin ny blogg Maria! Kul att följa med från starten även om jag läst din gamla blogg då och då. Tycker väldigt mycket om dina fina bilder och få se alla härliga miljöer där du bor, speciellt när vi har det mörkt och grått här hemma. Då kan man drömma sig bort lite!😃 Nu har våren kommit här, i alla fall i Skåne, och solen tittar fram. Bästa tiden på året tycker jag!
  Ser fram emot att följa dig och din nya blogg!


 29. Monica Norlund skriver: 16 april, 2019

  Du är helt makalös Maria, så naturlig och öppen. Stort lycka till med din blogg som jag kommer att följa och inspireras av. Varma kramar Monica


 30. Ann skriver: 16 april, 2019

  Hej Maria – av dig blir man glad 🙂

  Jag älskar mat och att laga mat, ny och ‘gammal’ så jag skulle vara mest intresserad av mat, traditioner, trender och influenser kring mat och faktiskt nutidens miljötänk kring mat.

  Happy blogging 😃


 31. Lotta skriver: 16 april, 2019

  Hej! Blev jätteglad när jag såg din blogg! Så kul att få läsa om dig o ditt liv! Ser fram emot ditt nästa inlägg! Glad påsk!


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar