Annons

Haha är ni trötta på mina servett set :)?

Hejsan!

Ja den här tävlingen var ju inte så populär. Ok ok I get it! Jag lovar er att man är så limiterad av vad man kan lotta ut (skicka över atlanten). Jag ska försöka komma på något roligare till nästa gång. Tack till alla ni 50 bloggläsare som hängde in there och var med och tävlade.

Annons

Här är de lyckliga 🙂 vinnarna

*Ammi som får det gråa setet

*Sandra E som får det gula setet

Annons

*Anki som får det blåa setet

Jag emailar er imorgon och kommer då att önska er fullständiga adress så att jag kan posta er vinst omgående.

Stort grattis från mig till Er alla tre.

Vi håller nu på att förbereda för min syster och hennes flickvän Isabel som kommer om några veckor. Betty lärde mig idag att koka mulberry sylt. Imorgon ska jag köpa små fina syltburkar så kan vi fylla upp dom till barnen och min syster.

Jag var även och köpte ett kaffebord till soffgruppen som jag köpte till Nichos bonusrum utan att Kamran visste. Jag visar er allt när det är klart. Före och efter bilder såklart!!

Annons

 

Betty är så glad att hon kan hänga med sina barnbarn. Nu väntar vi även på Emma som kommer hem en sväng ikväll med lilla P. Då leker hundarna och vi tar ett glas vin och pratar tills Kamran kommer hem. Ja då blir det mat och ikväll blir det bara en enkel men fantastisk god sallad med en massa ingredienser.

Dawn är nu inlagd på sjukhuset efter hundbettet och var tvungen att rapportera hunden till någon slags byrå, vilket gör att allt blev så sorgligt och nu vet vi inte vad som kommer att hända. Ingen är arg på någon utan de kommer att lösa detta så fort som möjligt. Det viktigaste är att Dawn blir snabbt frisk och kan återgå till sin vardag.

Kram till er alla Maria

Dela på:

12 kommentarer till “Haha är ni trötta på mina servett set :)?”

 1. Anki skriver: 24 april, 2019

  Godmorgon!
  Åhh vad glad jag blev för det blåa setet 😀 Tack så jättemycket!!
  Hoppas Dawn blir frisk och slipper några ärr efter den hemska olyckan.
  Kul att alla barnen är hemma så dom får träffa farmor och umgås med henne.
  Nu ska jag iväg till jobbet.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 2. Nettan skriver: 24 april, 2019

  Hej Fina Maria

  Härligt att Betty får träffa er alla och mysa innan hon åker hem. Oj stackars Dawn, hoppas hon får komma hem snart, har hon ont?

  Vad mysigt du gör det hos Nicho, visa gärna bilder

  Grattis till er 3 som vann
  Kramisar Nettan


 3. Margareta skriver: 24 april, 2019

  Missade tyvärr tävlingen, hade gärna varit med o tävlat annars. Var så mycket i påsk. Både på gott o ont haha.
  Ser att Betty och barnen ser ut att ha mysigt och kul. Roligt för dem att träffas.
  Ska bli kul att höra få se Nichos rum med nya soffan. Alltid kul att förnya.
  Stackars Dawn och vovven. Vad tråkigt det blev för båda. Hoppas allt blir bra till slut.
  Kram Margareta 💖💖💖


 4. Karin Jsonperlemormor-farmor.bloggplatsen.se skriver: 24 april, 2019

  Hej Maria!
  Skoj för barnen o få umgås med sin farmor.
  Stackars Dawn, att det gick så lång att hon nu är inlagd.

  Det med det magra intresset för din tävling kanske inte beror
  på själva vinsten, kanske på färgvalet, jag var med i tävlingen
  även om färgerna inte riktigt passade min smak, det gula
  tänkte jag att det kunde jag ha till påsk om jag nu vann det.
  Jag trivs mest med rosa, lila, grönt som jag har i mina
  löpare här hemma, ja jag har någon med svart i också.
  //kram..


 5. Malin Th skriver: 24 april, 2019

  Hej Maria.
  Stackars Dawn, hoppas allt ordnar sig. Stackars hundägare också, hon måste också vara ledsen. Vad fina ni är du, svärmor och barnen, härlig bild.
  Jag missade också tävlingen helt, fullt upp med påsk och hundvalp.
  Idag ska jag klippa mig, har låtit håret växa men nu ska jag ordna till det.
  Ha en finfin onsdag när du vaknar till den.
  Kram Malin Th


 6. Sandra E skriver: 24 april, 2019

  Hej Maria
  Tusen tack för vinsten…är så himla glad …ska bli roligt att sätta fram detta på bordet ..känns så vårigt och hållarna tycker jag är så fina med träkulorna.
  Men så tråkigt att det blev så mycket värre av bettet för din väninna.Hoppas det ordnar sig till det bästa.
  Grattis till er andra också som vann.
  Idag ska jag gå ut i det strålande vädret som vi haft snart i 2 veckor…helt underbart.Men mössan åker nog på för min bihåleinflammation är inte över ännu så man får vara lite försiktig.
  Kram och ha en fin dag
  Sandra E


 7. Monica skriver: 24 april, 2019

  Fint att ni kan träffas hela familjen. Vi har umgåtts med barn och barnbarn hela påsken. De bor inte så nära oss så man njuter när man äntligen ses. Synd med hundinsidenten. Hoppas att det går bra med allt för alla parter.
  Idag ska jag gå på en ansiktsbehandling. Det ska bli så skönt och avkopplande.
  Grattis ni som vann!
  Ha det bra Maria!


 8. Karin M skriver: 24 april, 2019

  Hej Maria!
  Det var jättefina vinster, och jag tröttnar aldrig på dina utlottningar även fast jag sällan har tur att vinna, det är skoj ändå.
  Stort grattis till er som vann!
  Men jösses hur det blev för Dawn, hoppas hon snart mår bättre.
  Hälsa henne att vi är många som tänker på henne.
  Så skoj och mysigt för Betty att träffa alla barnbarnen och mysa, jättefina bilder.
  Massor med kramar från mig!


 9. Kristina F skriver: 24 april, 2019

  Det var ju en finfin tävling du hade, det kommer garanterat till användning för vinnarna.
  Jag har haft stor glädje av de 2 städsvamparna som jag vann förra året .
  Det är ju lycka att få vinna nåt från dig. 😉

  Oj oj så illa det gick för Dawn.
  Här i Sverige hade hunden garanterat avlivats.
  Hoppas verkligen att hon blir bra och att det inte blir för allvarligt.
  Kul att din syster kommer, hon blir säkert glad för att du anstränger dig så fint innan. 😀
  Idag har jag planterat ut nya perenna växter. Hjälper ju bina i år med min Marimekkoskål full av potokulor. Då kan de flyga dit av och dricka vatten och sen flyga vidare och pollinera.
  Man får bidra med det lilla man kan.
  Kramiz Kristina F


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 24 april, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Grattis till vinnarna 👍🎉 Tycker att servett seten var jättefina.. Kanske inte alla vet om att du har bytt blogg? Måste vara mysigt för både barnen och farmor att få umgås.. Hur länge stannar Betty? Jaa visa bilder sen på Nichos rum 😍 Så mysigt att din syster och hennes fv kommer.. Så trevligt ni kommer att få.. Åhh så tråkigt för Dawn och er alla.. Att det blev såhär.. Hoppas det blir bra så fort d går.. Tänker på er allihopa ❤️ Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 11. Malin skriver: 25 april, 2019

  Hej Maria !
  Tycker det är roligt med tävling och uppskattar att du överraskar oss 🙂
  Tråkigt med Dawn och jag hoppas på bättring och att det blir ett bra slut för dem inblandade. Xtra kram till er. Vad roligt att din syster och flickvän kommer till er. Roligt med besök. Själv håller vi på med att annordna en minnesstund för våran vän här i Sverige och det är inte lätt att finna någon ledig til i en lämplig lokal …
  Ha det fint !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 12. Lotta skriver: 26 april, 2019

  Usch så synd att jag missade din fina tävling. Jag håller ögonen öppna så jag inte missar nästa.
  Fin din nya blogg är – har hittat hit nu.
  Fortsatt trevlig vår,
  Kram Lotta


Annons

Laddar