Annons

Något ni kanske inte vet om mig!!

Hej, tjenix pix!!

Har precis kommit hem från att sitta i Pamelas trädgård och ätit en ostbricka med lite vitt vin. Det första jag gör när jag kommer hem är att gå ut i min trädgård och kolla så att mina fågelbon är ok. Ja Monica vi har nu tre våningar av hyresgäster, i den första och andra våningen bor våra kolibrin och ja barnen är kläckta. Småfågel paret som bor i the penthouse (högst upp) deras fågelungar har precis kläckts. Jag tar foton imorgon bitti så ni får se. Så något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att spendera tid i min trädgård och fixa med mina blommor och ge dom lite vitaminer då och då. Jag klipper och snittar lite här och där men det roliga är att jag måste ha mina läsglasögon på så att jag inte snippar av nya skott. Tyvärr har våra palmer blivit ganska gula så Kamran och jag ske ge dom en rejäl dos av vitaminer som kanske får dom att grönska till igen.

Annons

Annons

Här sitter vi och myser. Helt plötsligt har Pamela blivit väldigt informerad om hennes kråkor som har byggt ett bo i hennes palmträd. Kom ni ihåg att jag berättade att första gången jag hörde kråkor sjunga och vara älskvärda mot varandra så var det i hennes trädgård haha. Ja sa till Pammi tänk att jag har aldrig sett en liten gullig kråkunge, ja ingen kråkunge över huvudtaget. Vi googlade snabbt och så här ser dom ut!

Ja nu är ju inte detta en fågel blogg eller att jag är någon fågelskådare men visst är dom söta. Har aldrig sett något liknande.

Annons

Emmas badrum i hennes gamla sovrum har ju precis blivit renoverat, bara några smådetaljer kvar som behövs göras sedan kan dörren hängas tillbaka. Idag var jag och köpte lite nya sängkläder från Potterybarn. Jag kommer att blanda lite eggplanta med beige och vitt. Ja här får ni er en liten förtitt och sedan när Anna kommer hem så borde rummet vara klart så kan vi filma och visa lite mer i detalj hur jag tänkte. Jag försöker att inte spendera så mycket pengar på sängkläderna men det är så dyrt. Vet inte hur mycket det kostar hemma, men här är det skjortan!

Håller samtidigt på att möblera Nichos bonusrum innan min syster kommer men ni får vänta tills det är klart och min syster sitter i soffan med ett glas champagne 🙂

Kristina ska ni redan göra en husvagnsresa? Härligt! Min högsta dröm 🙂

Nettan jag vet inte vad som kan vara fel med bilderna och allt mellanrum. Hos mig ser allt ok ut. Irriterande för dig.

Annons

 

Dela på:

10 kommentarer till “Något ni kanske inte vet om mig!!”

 1. Nettan skriver: 26 april, 2019

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt Pamela har i sin trädgård också, förstår att ni njuter. Härligt med lite omgjort i rummen, visst kostar sängkläder här också en slant
  Tack för ditt svar Maria, jag tror ej att jag missar några bilder eller text, jag kollade sedan genom min telefon och där är det inte något vitt mellanrum

  Tack till er andra som svarade igår på min kommentar, såg att Malin Th har likadant, så jag antar att de är kanske något i bloggportalen Allas har

  Trevlig helg till er alla
  Kramisar Nettan


 2. Ammi Uppsala skriver: 26 april, 2019

  Hej!

  gulliga kråkungar, hade heller aldrig sett några.
  I helgen ska jag ta det ganska lugnt, bara fira en 10-åring och sedan lite arbete på odlingslotten.
  Ha en bra helg!


 3. Anki skriver: 26 april, 2019

  Godmorgon!
  Mysigt ni har det i Pammis trädgård. Så skönt att bara sitta och lyssna på ljuden när det fläktar i träden och fåglarna kvittrar.
  Ni har verkligen fått många hyresgäster i fågelbona 👍
  Kråkungarna är jättesöta. Har aldrig sett några i verkligheten.
  Kul med lite nytt hemma. Sängkläder kostar en hel del här också om man vill ha kvalitet. Det finns billigt men då är kvaliteten därefter
  Nu är det fredag och full fart mot helgen 😀
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 4. Monica skriver: 26 april, 2019

  Vad kul med era kolibrier! Det ska bli roligt att se. Vilken gullig kråkunge och så svart. Har aldrig sett någon. Undrar om ni har helsvarta kråkor. Här är dom ju grå och svarta.
  Nu börjar det äntligen bli grönt ute. Det är väldigt torrt och det kan bli ett problem. Få se vad jag ska satsa på i trädgården i år. Förra sommaren blev ju inte bra beträffande odling och trädgård.
  Ha det bra
  Monica


 5. Karin M skriver: 26 april, 2019

  Hej Maria!
  Åh så mysigt med fågelbona hos er, blev förvånad att olika fågelarter bygger så pass nära varandra.
  Så söta kråkungar är, iofs är ju nästan alla djurungar väldigt söta.
  Apropå söt, om en timme kommer yngsta barnbarnet hit, vi ska passa henne ett par timmar. Idag går vi nog ut till lekparken med henne.
  Ah, jag trodde det var hemma hos Emma badrummet behövde renoveras, jag blev lite förvånad för jag hade för mig hennes hus var nybyggt.
  Blir skoj att se bilder och film sen.
  Massor med kramar från mig!


 6. Kristina F skriver: 26 april, 2019

  Åh så söta små kråkungar kan vara . Det är kul med djurliv i trädgården.
  Sängkläder är inte billiga om man vill att de ska hålla tvätt efter tvätt.
  Dock kan man ju komma över en del fynd när de rear. 😀
  Vilket välbehövligt regn som kom hos oss igår kväll och i natt. Äntligen kanske det kan börja grönska ute ännu mer nu.
  Kramiz Kristina F


 7. Lena M skriver: 26 april, 2019

  Visst är det kul att göra om de gamla barnrummen, när kidsen flyttat ut. Vi har gjort ett gästrum och nu väntar jag på att maken skall börja med dressingroom, jag ska också hjälpa till men han måste ta starten. Ska bli kul.
  Det blir liksom lite plåster på såren efter saknaden.
  Kram och ha en fin dag!


 8. Ceci skriver: 26 april, 2019

  Hej Maria!
  Vad mysigt ni har hos Pamela med ostbricka och vin!
  Vänner och god mat och dryck – en bra kombo! 🙂
  Håller med dig om det du skrev i förra inlägget, att träning på morgonen sätter tonen eller attityden för resten av dagen. Jag älskar också att starta dagen med träning men det blir bara så på helgerna för mig, men det får duga 😉
  Stor kram och trevlig helg till dig Maria och alla bloggläsare!


 9. Camilla skriver: 27 april, 2019

  Hej!
  Härligt med trädgårdar som en kan sitta och mysa och äta.
  Äntligen är det varmare i Sverige så jag sitter på balkongen och njuter och äter.
  Har en massa duvor och andra fåglar som ska ordna med en massa bon.
  De är helt galena så här på våren. Men de får bygga i träden och inte på balkongen.
  Sängkläder är ju så roligt favoriter är Zara home och HM home de har en bra kvalité oxå och de är inte super dyra. Går att handla online.
  Helg time!
  Hav a fab weekend.
  Kram
  Camilla


 10. Margareta skriver: 27 april, 2019

  Halloj era fågelskådare.
  Så söt kråkungen är. Har aldrig sett en sån tidigare. Vilken lycka att både du och Pamela har fåglar som bygger bo hos er och ni kan följa ungarna tills de är flygfärdiga.
  I Sverige finns ju både dyra och billiga sängkläder.
  Det ser jättemysigt ut där ni sitter i trädgården och pratar. Pamela verkar vara en toppen vän för dig. Har själv en sån väninna, Lisbeth. Vi har alltid lika kul då vi ses.
  Igår var vi och lyssnade på Magnus Carlsson som sjöng och hade en ösig show. Han är en super duktig artist.
  Kram Margareta 💖 💖 💖


Annons

Laddar