Annons

Fin klänning till Hanna!

Halloj och god morgon till er alla!

Medans ni har sovit har jag gjort en massa saker både roliga och konstiga. Jag skulle ju hjälpa Kamran idag att homestyla två av hans nya hus som kommer upp till salu i slutet av veckan. Kamran har en ny kille som har börjat jobba åt honom som heter Chris. Schysst kille men väldigt mysko, han hade till och med glömt att stänga gylfen och vad gör man? Jag jobbade 7 timmar för att styla 2 hus. Det tog lång tid därför att jag var tvungen att stanna till på Tj Maxx för att inköpa handdukar, ljus av olika slag, kökssaker och plantor.

Annons

Här är jag på TJ Maxx och handlar billigt fast ändå så spenderade jag ca 7000 kronor men det är ändå en liten investering om Chris tar hand om alla saker jag köper och inte är hastig och bara slänger det i någon låda efter huset har blivit sålt.

Annons

Gissa vem som tog detta kort?

Min orakade son :/ eller vad man ska säga haha. Han kom hem en snabbis för att släppa av något till Kamran men han kom förbi och sa hej till mig i affären och jag fick massor av kramar. Vi tog en selfie! Ser ni allt kul i bakgrunden?

Jättetrevligt hemma hos Hanna och Rudy, maten var superb. Glöm inte att jag hade förberett det mesta men det gjorde jag med glädje såklart. rudy sparar ut sitt hår och jag tycker att han är så charmig men framför allt en bra pojkvän till Hanna. Betty fryser och har på sig jackan hon fick av mig 24/7 argh argh!

Annons

Jag skulle ju ha visat er Hannas bild som hon gjorde till Betty. Betty frågade Hanna om hon kunde rita på ett ungefär hur hon vill att klänningen som Betty skulle sy till henne skulle se ut. Här ser ni bilden och igår visade jag hur Betty nålade ihop en klänning här kommer nästa steg.

Titta vad fin den blev, ja det behövs små justeringar men efter det är den nästan klar. Hanna kan ha klänningen till något event i Italien när vi är där för Christinas bröllop.

Annons

Kamrans fina lilla anteckningsblock. Kul!

Japp matsalsbordet levererades idag. Jag har knappt hunnit stirra ner det, oftast kan jag stå i flera minuter åt gången och bara stirra och tänka hur jag ska dekorera rummet. Kamran tyckte bordet var så fint och det var ett stort plus eftersom jag var lite nervig att han inte skulle gilla det osv.

Frågor till Er..

Anki vad jobbar du med? Tycker alltid att du är på väg till jobbet så det måste vara något som du tycker om.

Annons

Malin Th kul att höra Inez växer. Vanligt att dom vill småknapra på tårna. P biter efter Emmas tår hela tiden när hon går omkring i lägenheten.

Grattis igen Karin M till ditt 40-års firande med din man Peter.

Imorgon kommer Anna med Ellie på besök, de har ju precis varit i Sverige och har jag inte fel så tyckte jag att jag hörde Anna nämna ordet GODISPÅSE!!!! Slurp 🙂

Dela på:

10 kommentarer till “Fin klänning till Hanna!”

 1. Ammi Uppsala skriver: 3 maj, 2019

  Halloj!

  Fin klänning och fint bord! Alltid kul att handla på TJ Maxx, man vet aldrig vad man kan hitta 🙂
  Och svenskt godis är ju bara bäst! Ska ta med massor till släktingarna i US!
  Ha en trevlig helg!


 2. Karin M skriver: 3 maj, 2019

  Hej Maria!
  Så skoj att Nicho kom förbi affärn så ni fick kramas lite. Apropå affärn, den verkar skoj, de verkar ha de mesta där.
  Ja hoppas Chris tar vara på det du har köpt så ni kan använda det igen i andra hus också.
  Wow, klänningen är så snygg och vilket underbart fint tyg.
  Rudy och Hanna är så fina, mysigt med middag hos dem.
  Det kommer bli jättebra tror jag med nya matbordet, är det i rummet du kallar vinrummet?
  Så skoj att träffa Anna och Ellie igen, och en godispåse är ju alltid lite extra trevligt.
  Förutom snusklubbor, vad är ditt favoritgodis då? Jag älskar saltlakrits.
  Tack igen för grattis-hälsningen.
  Massor med kramar från mig!


 3. Nettan skriver: 3 maj, 2019

  Hej Fina Maria

  Vad fin klänningen blev till Hanna, ser mycket skön ut också. Så skoj att Nicho hängde med dej och shoppa och tog selfie hihi
  Matsalsbordet är jätte fint ska bli skoj att se hur de kommer bli
  idag fyller vovven Tyra 6 år (Jack Russell) som jag är gammelmoster till, hon har blivit stor tjej nu, hon har fått paket och grattiskort från mej eftersom jag är inte på plats, men snart kommer jag mysa med henne
  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 4. Anki skriver: 3 maj, 2019

  Halloj!
  Ha ha, alltid på väg till jobbet men aldrig på väg hem 😂 Jag jobbar som strategisk inköpare (sourcing manager) och jag tycker det är jätteroligt 👍👍
  Vilken fin klänning det blev till Hanna. Passar henne alldeles utmärkt.
  Den där affären ser rolig ut, där kan man nog hitta massor av saker 😉
  Snyggt matsalsbord. Smart med ett fyrkantigt så alla kan prata med alla.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 5. Malin Th skriver: 3 maj, 2019

  Hej Maria.
  Vilken fin bild på dig och Nicho, ser ut som en jätteskojig butik. Där kan man nog göra mycket fina fynd. Kul att styla hemmen, det blir säkert jättefint.
  Ja valpar är verkligen så skojfriska, full fart hela tiden.
  Imorgon kommer Måns lilla barnbarn, mitt bonusbarnbarn, ska bli jättemysigt. Han har precis fyllt ett år och vi ska fira honom.
  Ha en riktigt fin helg.
  Kram Malin Th


 6. Malin skriver: 3 maj, 2019

  Hej Maria !
  Oj vad du hann med denna dag. Klänningen blev jättefin 😉 Matbordet ser maffigt ut, stort och härligt. Ja svensk godis är godast om man får säga så …
  Vi ska fira Elsa idag som fyller 16 år !!!!
  Ha det fint !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 7. Malin T skriver: 3 maj, 2019

  Hej Maria!
  Nu ligger jag efter i din blogg sen du hoppade över till Allas. Förr fick jag alltid mejl när du hade gjort ett inlägg men inte nu 🥺😉 Jag fick råda bot på detta och har nu ”lagt dig” på hemskärmen på telefonen – straight to Allas! 😄👍🏻
  Alltså så fin klänning till Hanna. Hon passar väldigt bra i den.
  Matbordet ser fantastiskt ut. Kan tänka mig att det blir fint sen med din dukning.
  Kram från mig Malin T 🌸


 8. Kristina F skriver: 3 maj, 2019

  Klänningen är superfin, vad duktig hon är din svärmor.
  Min mamma är ju också en grym sömmerksa och har sytt åt hovet en gång i tiden. Jag kan inte ens sy en raksöm. 😂
  Tror det blir superbra med det bordet när du får allt på plats.
  Det är trevligt att kunna sitta närmare varandra på det sättet än vid ett avlångt bord. 😃
  Kul att Nicho ändå låter dig ta kort med honom, alla barn är inte förtjusta i det.
  Nu är det bara 17 dagar kvar till bf för min dotter.
  Så spännande det ska bli att få ännu ett barnbarn att älska.
  Igår flyttade äntligen min bror och hans två barn här ifrån oss. I över 3 månader har vi låtit dem bo här i sonens gamla rum. Men nu har dem alltså fått sin egna lägenhet och ordningen är återställd.
  Jag fick behålla en gammal släktklenod, ett superfint skåp som är närmare 200 år gammalt.
  Det passar bra i det rummet.
  Kramiz Kristina F


 9. Margareta skriver: 3 maj, 2019

  Hej fina Maria 💖
  Waoow vilken fin klänning som Betty sytt, så fin Hanna blev. Hon bär upp kläder så snyggt.
  Vad gullig Nicho var då som hoppade in i affären och hejade på dig.
  Vilken affär, där skulle jag gärna vilja tillbringa tid.
  Fint och personligt block som Kamran har. Ska tipsa min man om det.
  Härlig middag ni hade hos Emma o Rudy, de är så fina ihop. Kul att Emma träffat en så fin och bra kille.
  Bordet ser jättefint ut, blir spännande att se hur det blir med stolarna. Var ju för väl att Kamran tyckte det samma.
  Trevlig helg. Nu slappar vi och ser Lets dance.
  Kram Margareta 💖 💖 💖


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 3 maj, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Oj ja du hinner med så mkt på dagarna.. Kul att få köpa saker att styla hemmen med.. Måste ju va jätteskoj.. Kul att Nicho tittade förbi 🙂Jo i den affären skulle man ju kunna förköp sig haha.. Ser ut att finnas mkt fint.. Klänningen som Betty sytt till Hanna blev ju superfin.. Så himla duktig hon är och den passar Hanna så bra 🙂 Kul att erat bord har kommit.. Det ser fint ut.. Det ska bli spännande att se vad du kommer att ställa för fina saker på det..
  Mysigt med besök av Anna och Ellie 🌺 Då kommer du nog att få allt ditt favvo godis ifrån Sverige hihi.. Lycka 😘Ni ser ut att ha det trevligt hos Hanna och Rudy.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


Annons

Laddar