Annons

Sugared and Bronzed!

Halloj på Er bloggisar!

Oj vad jag har susat omkring medans ni har sovit. Hur mycket hinner ni med på en dag? Kör ni tills ni faller eller tar ni er goda tid? Idag blev det gym kl 08.30, sedan kaffe plus att jag köpte färgmedel till mitt hår, hem och mata hundarna, ta hundarna till grooming (klippning och tvätt), Armstrongs för att köpa krukor och blommor, hem och skypade med Jens i Sverige (allas.se), Anna färgade mitt hår, sedan matade jag Ellie medans Anna hämtade hundarna, sedan for jag iväg för en sprutbränna eller vad det nu heter? Jag går till ett ställe för att bli lite solbränd nu när det blir mycket båtliv och sedan Italien. Stället heter sugared and bronzed (typ kanske att dom menar vax och fake solbränna) Efter det åkte jag till matbutiken och handlade mat sedan kom Pamela och vi hällde upp resten av champagnen som Anna och jag öppnat under dagen när vi färgade håret. Ja vi tog ett litet glas, tyckte att det lät så lyxigt! Efter att Pammi och jag pratat i några minuter så kommer killen som skulle hjälpa mig med tv:n och lite annat. Han gör sitt och det blev så bra och han tog glatt med sig tv:n (ja jag gav han 40 dollar för att ta den ugh) Sedan packade jag matlåda till Pammi av maten jag lagat till Kamran och innan hon sticker hem så ringer Kamran och säger att han var inte riktigt hundra % nöjd med min homestyling haha.

Annons

Är jag stressad? Nej för tusan livet leker full rulle. Varför tror ni? Jag är uppfriskad tack vare gymmet, håret är färgat och det blev så bra plus att jag ser ut som om jag kom hem efter en vecka på Teneriffa (lätt solbränd) Plus att på lördag kl 12.00 hämtar jag min syster 🙂

Annons

Haha så här såg det ut idag! Lite stökigt på skrivbordet men det kommer att bli bortstädat innan Carina kommer. Ellie tycker att jag är en riktig kul prick. Hon skrattar jämt när hon ser mitt ansikte. Vi har det mysigt iallafall. Anna och jag snackar lite om allt möjligt, kul att stötta varandra i både roliga saker och irro saker.

Osminkad, färg i hårbotten men med ett iskallt glas champagne i handen det är saker det! Ellie får sin mat serverad på bricka, hon äter organisk mat som Anna tillagar till henne. Idag blev det ett litet prov på något nytt som var redan förberett. Vi små snackar lite allmänt om livet och Ellie verkar vara helt nöjd hittills.

Annons

Imorgon får ni se hur bra mitt hår blev.

Vad tycker ni om min nya tulpan vas? När jag var och handlade homestyling saker till Kamran så slängde jag in denna vas till mig själv. Jag tänkte att den kan bli en fin tulpanvas. Billig som tusan 65 kronor och nu står den framför min öppna spis i ett av vardagsrummen.

Karin M jag gissar att du valde rosa på din nya växt. Nettan jag är osäker på när jag kommer hem till Sverige. Kanske när det blir premiär av SHF någon gång i höst. Mamma har inga planer på att komma hit.

Annons

 

 

Dela på:

12 kommentarer till “Sugared and Bronzed!”

 1. Lena Nyberg skriver: 10 maj, 2019

  Hej, det går inte att se dina bilder sedan du bytte till allas.
  Ha det fint😊


  1. Karin M skriver: 10 maj, 2019

   Hej Lena!
   Jag kan se bilderna, jag tittar genom iPhone och iPad.
   Hoppas det löser sig så du också kan se de 🤗


 2. Nettan skriver: 10 maj, 2019

  Hej Fina Maria

  Tack för dina svar
  Du och Anna och Ellie har de riktigt mysigt och skojigt. Vasen är så fin och passar med tulpaner i
  Härligt att syrran kommer imorgon, hälsa

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 3. Malin skriver: 10 maj, 2019

  Hej Maria !
  Haha ohoj vilken dag , jag är också en person som trycker in saker på en dag. Om jag skulle tänka efter så är det inte smart men effektivt . Ellie är så söt som sitter i ditt knä så snällt. Perfekt att anna kan hjälpa dig med ”rötterna ”
  Ha det fint !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Wenche skriver: 10 maj, 2019

  Hei Maria!
  Kul tulipanvase! Jeg skal også ta røttene idag, min datter skal fikse det. Skal til Hellas om 1 uke, så da må jeg være litt fresh på håret 😉
  Du rekker mye på en dag!! Jeg føler at det blir mye jobb, men med kjøring til og fra, så går jo 9 timer av dagen min.
  Har jeg fri, pusler jeg med litt i huset, går tur med hundene, slapper av og koser meg.
  Ønsker deg en god helg 😊
  Klem 💕


 5. Karin M skriver: 10 maj, 2019

  Hej Maria!
  Hihi, japp du gissade rätt, mina nya växer går i olika rosa nyanser, det kommer nog bli fint.
  Vilken snygg vas du fyndande, den gillar jag.
  Jag tror det heter Spray-tan här, jag har aldrig provat det, men jag vet flera som brukar göra det.
  Jag undrar, kan ljusa kläder och vita lakan bli missfärgat av det?
  Åhh så perfekt att Anna kunde hjälpa dig med håret. Jag är så stort behov av ett frissabesök men jag drar mig, för jag måste hitta på en ny som inte är så hutlös dyr, och det är inte lätt i vår stad 😔
  Jag förstår att du längtar tills i morgon, så skoj och mysigt att få besök av syster med flickvän. Har du träffat Isabell förut?
  Ah, jag tyckte du skrev tidigare att du snart skulle komma till Sverige 😔 Jag hade hoppats på att vi skulle ses 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Monica skriver: 10 maj, 2019

  Hej Maria!
  Det är väl roligt när man har något för sig på dagarna. Det bästa är ju när man får välja. Ibland är det skönt att ha en lugn dag också.
  Idag ska jag och min man besöka en släkting som vi inte sett på länge. Det blir roligt. Det regnar så det är lämpligt att åka hem till någon.
  Ha det bra Monica


 7. Kristina F skriver: 10 maj, 2019

  Förr kunde jag klämma in jättemycket och må bra, när det händer idag blir jag superstressad. Men vissa dagar måste man göra flera saker , det går inte att undvika.
  Jag skulle också behöva fixa rötterna men måste börja göra det själv.
  Blir så himlans dyrt en var fin, tycker ju så mycket om tulpaner och köper massor av buketter och har i varje rum.
  Önskar dig en superhärlig tid med syrran och hennes flickvän.
  Blir nog mysigt att ses igen.
  Gästerna avlöser varandra i ditt hus 😉
  Jag ska till optikern nu, bokade en sista minuten tid . Har såna besvär från ögonen och måste se om det har med synen att göra
  Kramiz Kristina F


 8. Dalkullanannanykvist skriver: 10 maj, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Ja du hinner med så mkt.. Jag har alltid fullt upp, och har jag inte det så finns det alltid massor som man kommer på att man ska göra 🙂 Det tar rätt lång tid när jag ska göra något, iaf om jag är hemma och fixar.. Jag klarar inte av att stressa, men visst ibland blir d ju stress ändå.. Men det som jag känner är viktigt är att försöka klämma in en promenad också.. Det gör en gott 👍
  Så skönt att Anna kan hjälpa dig med håret.. Lilla Ellie verkar så lugn och snäll.. Så kul att få besök av Anna och Ellie ofta.. Så fin vasen är.. Ja tulpanerna också.. Fint att man kan sprida ut blommorna på ett annat sätt med den vasen.. Riktigt fint 👍 Himlans skoj att syrran ska hälsa på och Isabel.. Då blir d skoj.. Ha en fin dag.. Själv sitter jag ute efter en prom och innan har jag varit på vårdis och tagit lite prover.. Men jag ska gå hem nu, det är mulet och kallt idag.. Ha det fint kraam AnnaN ❤️


 9. . Karin Lagergren skriver: 10 maj, 2019

  Hej Maria!
  Men oj vad du hunnit med mycket själv har jag svårt att stressa. Här hemma har vi dåligt väder så då har man passat på att städa huset, det känns så skönt när man är klar. Kul att få besök av syrran och hennes flickvän måste kännas extra kul när man bor så långt ifrån varandra. Nu ska jag sätta mig i soffan och vila ryggen och titta på lets France. Ha det gött!
  Många kramar Karin Lagergren ❤


 10. Margareta skriver: 10 maj, 2019

  Det var värst vad du hållit igång och fått en massa saker. Riktig vitaminspruta. Eller som en virvel vind. Jag kan göra både och, både stressa på och jobba på lugnt. Beror på vad det är. Men föredrar att inte stressa.
  Kamran har säkert fel, du har nog stylat rätt. Karlar förstår inte riktigt heminredning.
  Lilla Ellie är lika söt som vanligt och det syns att hon växer och blir stor.
  Vilken superfin vas till tulpanerna du köpt. De faller så snyggt och ser så fint ut med den placeringen i vasen.
  Skönt att du fixad i håret och brunad. Då är du fit for fight for everything.
  Så roligt att din syster alldeles strax kommer, förstår att du ser fram emot det.
  Kram Margareta 💖 💖 💖


 11. Ceci skriver: 11 maj, 2019

  Hej fina Maria!
  Vad kul att få se och höra lite om en vanlig dag i ditt liv med mycket aktivitet 🙂
  Söta lilla Ellie 🙂
  Jag kan också klämma in en hel del saker och ärenden sådär, bocka av på min lista, och sen bli helt slut!
  Tur då att man kan ta ett glas iskallt champagne och njuta av livet. Guldkant!
  Stor kram


Annons

Laddar