Annons

Demis Roussos Radio på Pandora!

Heh på er alla!

Tack så himla mycket för era kommentarer, betyder mycket när ni hänger med mig på min resa genom livets vardag.

Emma stackars dig som behövde ta ut en tand. Otroligt smärtsamt kan jag tänka, hoppas verkligen inte att det var framtanden. Skämt o sido du behöver verkligen inte känna dig ful men om det finns möjlighet så sätt in en ny. Förhoppningsvis så var det säkert en tand i bak i gommen.

Annons

Karin jag har sett på dina instagram vad skönt du har haft det på Mallorca. Good for you och din make Peter 🙂 Kristina synd att du nu har blivit sjuk men att få vara en vecka med sitt lilla barnbarn låter kul. Det ser verkligen fint ut i Gränna, jag har själv varit där ett antal gånger.

Annons

Margareta jag har ju varit i Egypten en gång och Kamran och jag besökte pyramiderna och sedan åkte någon liten båt på Nilen. Tyvärr var det ganska skräpigt då men förhoppningsvis så har det städats upp lite. Det var väldigt intressant och vi köpte några fina souvenirer.

Nettan tyvärr kunde Rudy inte följa med eftersom han var tvungen att jobba. Vi saknade honom så mycket men samtidigt var det kul att lära känna Diego lite bättre. Vi träffar ju Diego lite mer sällan eftersom han och Sara bor i Venice. Sara och Hanna vill gärna byta blogg portal men har inte haft tid att börja kolla. De är osäkra om dom ska börja med en blogg portal här i LA eller fortsätta med en annan firma i Sverige.

Annons

Britt, Johanna var så fin i sin gula klänning. Hoppas att hon hade roligt. Vi var förresten inte inne i Peterskyrkan tror jag, eller?

Angående mina kläder så gick det faktiskt ganska bra. Tog kanske med mig 5 st klänningar för mycket men de var så tunna så det gjorde ingenting. Tog då inte med mig någon cool jacka vilket jag ångrar, det blev bara jeansjackan och en kavaj som jag köpte i sista sekund.

Idag har jag redan varit på ett studentparty och det var trevligt. Åt ostbricka och tacos.

När jag kom hem så satt jag på musik i huset (vi har SONOS högtalare i nästan alla rum) och jag satt på Demis Roussos Radio vilket är blandad musik i den chargången. Sedan ropade jag på hundarna och vi har nu suttit och gosat ett litet tag. Vet inte om dom fortfarande är lite misstänksam mot mig. Hur kunde jag lämna bort dom i 9 dagar med främmande hundar kanske dom tänker?

Annons

Jag vet inte men vad tror ni Copper tänker. Hon kanske är jätte besviken på oss.

Haha hur gulliga är inte dessa två. Copper och Molly är så otroligt känsliga och verkligen familjen Montazamis bästa vänner.

Lilla P ville inte titta på Emma igår kväll men sedan under kvällens gång så värmde hon upp och låg i Emmas knä och sov, med tv på i bakgrunden. P är ju ett stort fan av att kolla på tv.

Pratade precis med Pamela och hon frågade om jag hade ont i magen efter student party. Vilket jag har och det har hon också så vi tror att vi fick dåligt kött ugh! Det blir toalettbesök för oss båda!

Ok jag tackar för mig och ska gå ner och fortsätta tvätta.

Kram Maria

Dela på:

10 kommentarer till “Demis Roussos Radio på Pandora!”

 1. Nettan skriver: 2 juni, 2019

  Hej Fina Maria

  Tack så mycket för dina svar på mina frågor. Mysigt du har det med Molly o Copper de är så söta, ja även Emmas lilla P
  Ohh inget skoj att få magproblem, hoppas du snart mår bättre
  Nu sitter slurpar morgonkaffe och käkar frulle
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 2 juni, 2019

  Godmorgon!
  Tänk att ni var borta så många dagar. Fattar inte att tiden går så fort.
  Låter som en mysig radiokanal. Kanske finns här också.
  Vi har barnbarnen i helgen, himla mysigt. 10-åringen fräschar upp sina kunskaper i att köra båt (liten med aktersnurra). Hon körde själv förra året men behöver öva lite igen efter vintern.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


  1. Karin M skriver: 2 juni, 2019

   Hej Anki!
   Ett tips, sök på Spotify den artist du vill lyssna på. Väldigt många finns då som radio, då varvas musik med den artisten med andra inom samma genare. Tror var tredje låt är med artisten du sökte på 🤗
   Kram från mig


   1. Anki skriver: 2 juni, 2019

    Tack för tipset 👍 Klart jag hittar honom där. Tänkte inte så långt. 😉Skall genast kolla.
    Kram Anki


 3. Karin M skriver: 2 juni, 2019

  Hej Maria!
  Ohh nej, hoppas både du och Pamela mår bättre snart, fy för att bli dålig när man ätit nåt olämpligt 😔
  Vovvarna är så söta, men nog ser de lite misstänksamma ut ☺️
  De kommer nog snart vara sina rätta jag igen 🤗
  Tank Maria för dina kommentar, vi hade så härligt och längtar redan efter en ny resa 😄 Jag använde inte heller allt jag hade packat 🤗
  Idag blir det lite fix på hemmaplan, gräset behöver klippas bla, så hoppas jag vi hinner träffa barnbarn idag också. Längtar efter dem nu ❤️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 2 juni, 2019

  Hej Maria!
  Hoppas både du och Pamela mår bra snart. Inte roligt få dålig mat.
  Copper ser lite misstänksam ut men han blir nog sitt vanliga jag snart igen.
  Ha det så gott
  Kram, Gunbritt


 5. Dalkullanannanykvist skriver: 2 juni, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Så skönt att vara hemma.. Mysigt att vara hemma hos vovvarna igen.. Även fast de fortfarande är lite fundersamma.. Men allt blir ju som vanligt igen.. Trevligt med student.. Jag var ju på syrrans förra veckan och den 14 är det dags igen för ena brorsbarnet.. Så fort tiden gick.. Fy så jobbigt när magen krånglar.. Hoppas d går över fort.. Nu ska jag ta en lång prommis med vovven.. Skönt att vara här i Dalarna.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 6. Monica skriver: 3 juni, 2019

  Hej Maria!
  Fantastiskt med en massa fina reseminnen! Jag har märkt att hundar kan vara lite reserverade när man han varit ifrån dem. Kanske lite sura…men det går ju över.
  Igår kom vi hem från vår mycket blåsiga husvagnsvistelse vid havet. Det bästa var att vi fick träffa barn och barnbarn.
  Tog nyss en kopp te och nu ska jag ta itu med lite tvätt och annat plock efter resan.
  Ha det bra Monica


 7. Malin Th skriver: 3 juni, 2019

  Hej Maria
  Välkomna hem, ni verkar haft en fantastisk vistelse.
  Vi ska få varmt väder denna vecka, längtar efter det. Det har verkligen varit en kylig vår. Nu är det dags för mig att hänga fram klänningar, åker till Paris på torsdag.
  Ha en riktigt fin vecka.
  Kram Malin Th


 8. Margareta skriver: 4 juni, 2019

  Hej fina Maria 💖
  Är väl skönt att vara hemma igen och vakna upp i sin egen säng. Vovvarna verkar ha saknat er enormt och det förstår jag i ert kärleksfulla hem. Nu vill de visa sitt missnöje med att ni var borta. Min var likadan.
  Hoppas du kryat på dig från magbesvären, inte kul alls.
  Ser fram emot Hollywood fruar.
  Kom tillbaka till Cairo så ska vi visa er en massa annat spännande. Välkomna.
  Kram Margareta 💖


Annons

Laddar