Annons

Våra härliga söndagar!

Hejsan svejsan!

Kom precis hem från båten och både Kamran och jag är ganska ömma efter en dag med underhållning och sedan tvätt av båten. Fasiken vad jobbigt det blev! Nästa vecka är det farsdag och då ska jag se till att Kamran kapten vilar och njuter av båten. Han är så stilig i sin kapten mössa tycker jag.

Annons

Så stilig i hans lilla val skjorta. Tittar ni på hans arm så var det ju hans vänstra arm som han brände i hans Ferrari när han var med om en olycka. Han är helt ok och huden är mjuk men kanske lite ojämn. Jag är glad att Kamran inte känner sig osäker för att han visar armen. Jag tänker aldrig på det.

Annons

 

Min finaste familj den enda som saknades var Nicho men han kommer ner till farsdag. Låt mig presentera Diegos mamma Denise och hennes man Paul (inte Diegos pappa). Första gången dom var på båten men inte sista. Kamran och jag serverade Aperol Spritz till våra gäster och det var mycket omtyckt. Prosecco, Aperol, club soda och en apelsin skiva.

 

Ni kan inte ana vad glada Kamran och jag är för att Emma har börjat komma till båten lite oftare. Hon är så rolig och snäll. Livet är så härligt för vår familj på söndagar när vi alla är tillsammans. Annars är det ju alltid så mycket jobb för oss alla, ja förutom Nicholas! Jag tyckte faktiskt att han kunde ha skaffat sig ett internship för sommaren. Lite besviken och jag sa det till honom och han höll med.

Annons

Denise och Paul är roliga människor och jag är glad att vi fått chansen att lära känna varandra. Hon gillade min rosa tofs så det är ju en bra start!

Är vi ute på havet så säger vi alltid hej till sjölejonen som ligger och solar så gott. Idag var det en liten sälunge som så gärna ville hoppa upp och värma sig med de andra men de låg stenkalla och flyttade sig inte en millimeter så den lilla kunde hoppa upp. Kom igen latmaskar!

Till efterrätt blev det shortbread med jordgubbar och grädde, en saftig marsipankrans med skivad mandel och lite annat gott.

Tack för oss sa jag och Kamran och jag började tvätta båten igen ugh!

Världens bästa kombo må jag säga. Vi tycker att båtlivet är som en liten terapi. Vi hjälps åt med det mesta.

Ok nu är jag helt slut och Kamran har varit och hämtat upp lite mat till oss. Ha en fin måndag och vi hörs snart igen.

Kram på er alla Maria

 

 

Dela på:

9 kommentarer till “Våra härliga söndagar!”

 1. Anki skriver: 10 juni, 2019

  Godmorgon!
  Måndag och fem arbetsdagar den här veckan. Vi har haft två veckor med lediga torsdagar pga helg. Nästa vecka är det bara fyra arbetsdagar igen för då är det Midsommar 😃
  Vilken härlig tradition ni har skapat med att tillbringa söndagarna på båten. Mycket avkopplande. Sen blir det ju grädde på moset när barnen kommer också 👍
  Kamrans arm är inget som syns om man inte vet om skadan.
  Idag skiner solen och snart är det dax att bege sig ut och ta sig till jobbet.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 2. Karin M skriver: 10 juni, 2019

  Hej Maria!
  Vilken härlig söndag ni fick 🤗
  Vad härlig din nya klänning ser ut, och drinkarna ser så goda ut. Jag har sett att de serveras mkt här också, och när vi har varit på semestrar. Men jag har dock inte druckit den, än 🤗
  Jag har aldrig lagt märke till att Kamran har en skada på sin ena arm, ser det inte nu heller.
  Såg ni några delfiner?
  Sjölejonen är så söta där de ligger och solar sig, men håller med om att de gott och väl hade kunnat lämna lite plats åt den lilla ungen också.
  Jag vet att du har skrivit flera gånger om Emma, hon kanske har behövt vara mer själv under en period för att liksom utvecklas och hitta sig själv, och nu har hon gjort det 💖
  Jag har kännt likadant med vårat tredje barn, nu mår han också och trivs bättre än någonsin ❤️
  Vad betyder interskip? Som du tyckte Nicho skulle skaffat sig?
  Är det typ ett sommarjobb?
  På eftermiddagen ska jag träffa en doktor på vår vårdcentral, jag har slutat med min ena blodtrycksmedicin så då vill dr hålla koll på mitt blodtryck.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 3. Malin Th skriver: 10 juni, 2019

  Hej Maria.
  Ni ser ut att haft en härlig dag på båten, jag älskar precis som du aperol spritz, så läskande och god. Vi har haft härliga dagar i Paris, gått massor, trappor, bra träning för låren och baken.
  Vad roligt att träffa the in-laws, och ännu roligare att ni gillar varandra.
  Jag kom hem till en glad dotter och en ännu gladare Inez, hon blev vild av glädje att se mig.
  Ha en fin start på veckan.
  Kram Malin Th


 4. Margareta skriver: 10 juni, 2019

  Hej o glad ny vecka på er.
  Vilken härlig dag ni hade i båten tillsammans. Ser att det är en del jobb med, men roligt sånt förstår jag. Håller med dig, Kamran är jättestilig i sin kaptensmössa. Ärret på hans arm syns knappt. Hade nog inte sett det om inte du berättat om det.
  Denice o Paul ser glada och trevliga ut o ser ut att stortrivas med er på båten. Blir en fin bekantskap som ni gjort.
  Kan hända Emma behövt tid för att hitta sig själv i vuxen rollen. Nu när hon gjort det kommer hon tillbaka. Ja bara en tanke då.
  Vad söta sjölejonen är de njuter verkligen i solen.
  Tack för du delar med dig.
  Kram Margareta 💖


 5. Marina skriver: 10 juni, 2019

  Ser härligt ut att susa ut på havets bölja! Aperol Spriz är en gammal goding som blev mycket poppis när den kom till Sverige! Vi dricker den alltid på sommaren…muuuuums ;=))


 6. Monica skriver: 10 juni, 2019

  Hej Maria!
  Härliga bilder från er båttur! Vi hade ju båt i många år och det är en del jobb med det. Men det är också väldigt roligt.
  Idag har jag varit på mitt gamla jobb och vikarierat. Jag jobbar inte längre men det är jätte kul att hoppa in ibland.
  Ute är det lagom varmt så nu ska jag ut i trädgården och greja lite.
  Kram Monica


 7. . Karin Lagergren skriver: 10 juni, 2019

  Skepp å hoj María!
  Vilken härlig dag på havet och kul att ni har gjort det till en tradition att försöka få med hela familjen och vänner ut på böljorna. I dag har vi haft en fin dag så det blev att ta tag och rensa våran grusgång ifrån ogräs så nu blir det soffan som gäller så att man får vila ryggen ett tag. Ha det gott.
  Många kramar Karin Lagergren ❤


 8. Ammi skriver: 10 juni, 2019

  Varför måste båten tvättas så mycket? 🤔


 9. Kristina F skriver: 11 juni, 2019

  Jag förstår din känsla med att åka ut med båten, vi hade båt innan husvagnen och det är samma med båda. Man längar , det är mysigt, man har med vänner osv.
  En båt måste underhållas mycket och tvättas ofta så det inte sätter sig.
  Vi som hade vår i en insjö fick skrubba ihjäl oss.. Kul att du är Kamran så behjälplig , inte alla kvinnor som vill vara det.
  Måste även vara skoj att ni lyckas samla nästan hela familjen så ofta som ni gör. Det är inte helt enkelt men ett gott betyg till er att dem faktiskt vill hänga med er:)
  Kramiz Kristina F


Annons

Laddar