Annons

Fokusering!

God morgon mina vänner 🙂

Ja då är det en ny vecka med nya planer. Den här veckan blir det ingen champagne utan all alkohol ersätts med vatten, kaffe,Tea, smoothies och juicer. Skönt att ta en break då och då. Härligt att vara tillbaka till gymmet, jag har ju inte varit där på 1 vecka och det kändes.

Annons

Jag vill vara i toppform och utvilad när jag åker hem till Sverige för den berömda höstpresentationen av bl.a. SHF. Jag kommer att träffa alla fruar igen och det ska bli kul. Roligare är det att min syster kommer att vara med mig hela tiden så vi kan fnissa lite.

Annons

Lite foton från igår på båten. Vi åt en god bagel frukost i lugn och ro. Jag hade min med lax och allt som tillhör och Kamran hade en veggie. Jag använder fortfarande mina MM väskor. Ser ni den sandfärgade crossbodyn som ligger på sätet? Den har jag fått så mycket användning för. Är det kanske någon av er som äger den modellen?

Kamran tog ut oss på havet för att se om vi kunde se lite delfiner men inte denna gång.

Annons

När vi är på båten så är vi där i ca 6-7 timmar så man hinner göra mycket. Den här gången planerade vi Maries och Kamrans gemensamma födelsedagskalas hemma hos oss i september.

Emma hade släppt ut hennes flätor så hennes hår var alldeles vågigt. Alla gosade med P.

Annons

Idag var jag hemma hos Hanna hon ville visa mig vilket fint surfboards ställning som Rudy byggt. Ja det var fint men vem har 8 surfboards?

Längtar tills jag ska klippa och färga mitt hår nu är det dags. Jag får stå ut 1 1/2 vecka till.

Ok nu ska jag tvätta av min pumpa ansiktsmask som doftar jättegott. Imorgon ska jag beställa tid för hundarna för tvätt och klippning. Jag måste få Mollys tänder borstade. Borstar ni era hundars tänder eller ta ni dom till veterinären? Jag har försökt att borsta Mollys men hon slinker undan hela tiden.

Ha en fin tisdag 🙂

Annons

Ni som börjar jobba igen efter semestern hoppas det går bra.

Kristina krya på dig. Kram Maria

Dela på:

11 kommentarer till “Fokusering!”

 1. Camilla Wikström skriver: 13 augusti, 2019

  Hej Maria!

  Vad härligt ni har det på båten perfekt att planera saker på.
  Ja vad ska man med så många boards till men men det är en fin ställning.
  Har själv börjat träna på semestern gäller bara fortsätta nu när jobbet börjat.
  Vi har försökt borsta vår hunds tänder men funkar inte. Tyvärr var vi tvungna låta honom somna in i söndags p ga hjärtsvikt o lungödem efter 8,5 år e så jobbigt e aldrig beredd men saknar honom enormt.
  Vad kul för dig träffa SHF fruarna samt din syster.
  Ha det bra☀️

  Hälsningar
  Camilla Wikström


  1. Kristina F skriver: 13 augusti, 2019

   Bamsekramar till dig ! Det där är det värsta beslut man tvingas ta…
   😔
   Kramiz Kristina F


 2. Nettan skriver: 13 augusti, 2019

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt att din syrra kommer vara med dej här i Stockholm, härligt att ni får umgås igen. Rudy är duktigt på att bygga, då har han koll var sina surfboards är och att de står stadigt
  Visst är det skönt att gå till frissan, njuta och bli extra fin

  Jag njuter så av min semester och nu sitter jag med morgonkaffe
  Kramisar Nettan


 3. Karin M skriver: 13 augusti, 2019

  Hej Maria!
  Blev bra med ställningen till alla surfboards, där står de bra och stadigt.
  Fyller Kamran också jämnt i år?
  Igår var vi på en väldigt intressant och gripande utställning, Titanic. De håller till i Uppsala. Jag blev så berörd och tagen av allt jag såg.
  Nu är vi hemma hos mamma, vi blir kvar här ett par nätter.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Malin Th skriver: 13 augusti, 2019

  Hej Maria.
  Vilken härlig dag på båten. Fantastiskt att ha ett ställe att samla nära och kära på, härliga bilder.
  Idag börjar min yogaklass efter sommaren, ska bli spännande att se hur kroppen reagerar på det. Har inte varit alltför flitig i sommar med yogan.
  Här har vi haft omväxlande sol blandat med hysteriskt regnande, blixt och dunder. Igår fick jag köra av motorvägen för att den förvandlats till en sjö, lite läskigt.
  Ha en fin tisdag när du vaknar.
  Kram Malin Th


 5. Kristina F skriver: 13 augusti, 2019

  Jajamen jag har en sån crossbody väska från MM fast i färgen navy. Så snygg ff och används också till och från.
  Jag har ju även en av de andra större som du till och med signerat en gång för många år sedan när vi sågs. 😃 Det är lite extra kul faktiskt.

  Fin ställning och e man surfare så är man och då har man många boards 😁
  Vad kul att syrran är med dig , då får ni många fina stunder tillsammans.
  Aha så det är dags för ännu ett stort kalas ?
  Det är kul att planera såna tillställningar.
  Jag ska klippa mig imorgon och visst längtar man varje gång tills det blirsnyggt igen.
  Nix jag borstar inte tänderna på mina hundar även om man borde. Ingen av mina tre har direkt nån tandsten och veterinären kollar de varje år.
  Mina äter mycket ben och därav håller de sig fräscha. Sen är min ras kända för att ha bra tandstatus också. 😄
  Kramiz Kristina F


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 13 augusti, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Underbart varje gång att få se era bilder från båten.. Tänk om man kunde åka ut på havet då och då 🙂 Så fin Emma är i håret.. Lilla söta P tyckte nog d var extra mysigt denna gång med så mkt gos.. Duktig Rudy är på att bygga.. Ordning och reda.. Nice för både dig och vovvarna att få frisyren fixad.. Min mamma klipper bara mina toppar då och då haha.. Men det är så Nice att gå till frisör också 🙂 Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 7. Monica skriver: 13 augusti, 2019

  Hej Maria!
  Vad bra att du tar hand om dig.
  Härligt med båttur. Synd att ni inte såg några delfiner.
  Jag borstar inte tänderna på min hund fast man kanske borde det. Han får däremot tuggben ganska ofta och det är ju också bra.
  Idag har jag haft en väldigt slö dag. Vilat mycket, läst bok och lagt en ansiktsmask.
  Kram Monica


 8. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 13 augusti, 2019

  Hej Maria!
  Åh så härligt ni har det på båten. Lite avundsfrisk är jag allt.
  Ser fram emot den nya säsongen av SHF men lite orolig efter jag sett trailern. Tycker inte om att se dig i tårar och kan bara tänka mig vem som orsakat det. Nåja, ska ändå bli roligt följa er en säsong till.
  Helt rätt att köra en alkoholfri period ibland.
  Ha det gott.
  Kram
  Gunbritt


 9. Margareta skriver: 14 augusti, 2019

  Ser verkligen fram emot den nya säsongen med SHW. Följer det med spänning och inget får störa mig då. Välkommen till Sverige igen. Längtar så efter att få träffa dig och hoppas att det snart kommer en blogg träff igen. Blir spännande att se din nya frisyr med. Kul att du har syrran med som sällskap.
  Som alltid en underbar dag i båten med god macka och kaffe. Jag har en annan svart väska från MM som jag använt jättemycket, så bra och snygg. Håller sig lika fin än.
  När jag hade min hund Farra, schäfer, så borstade jag hennes tänder. Började då hon var liten och höll på hela hennes liv. Var aldrig problem, hon var så snäll och foglig för det mesta.
  Kram Margareta 💖


 10. Malin skriver: 20 augusti, 2019

  Hej Maria !
  Vilken härlig dag på båten ! Kul att du får sällskap i Sverige och det ska bli så kul att se den nya säsongen ! Ska själv till frisören på fredag , ska bli så skönt .
  Ha det fint Maria !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


Annons

Laddar