Annons

SHF 💘

Tjenix hej och hallÄ!

Det har varit full rulle sedan jag kom hit. Har haft sÄ roligt med min syster. Hon heter ju Catharina men jag och mamma sÀger ju Carina. Hon Àr nu ok med det nu sÄ om jag berÀttar nÄgot och sÀger Carina sÄ Àr det min syster. Ja vi saknade mamma men vi har facetimat hennes sÄ hon Àr med lite ÀndÄ. Imorgon Äker jag hem till Kalifornien sÄ tack till alla gulliga mÀnniskor jag trÀffade denna gÄng.

Annons

HÀr fÄr ni en lite Äterblick med foton om lite utav vad jag har gjort dessa tre dagar.

Eller först mÄste jag ju sÀga att första premiÀr avsnittet var ju roligt. Lunchen var ju ganska lugn och jag tycker det Àr kul att vi kan prata med varandra utan att skrika och gorma. Tyckte verkligen att Elenas hem var mycket fint.

Jag vet att min gamla bff Mindy Àr med i nÀsta veckas avsnitt. Hon mÄste vara sÄ taggad! Jag har inte pratat eller trÀffat henne pÄ över 6 Är. VÄr vÀnskap blev vÀldigt toxic och jag valde att bryta den. Kanske nÄgot hon har svÄrt att acceptera eftersom hon inte ger upp. Kan vara skönt för Mindy att fÄ dela med sig hur hon kÀnner och vad hon har gjort under dessa sista 6 Är. Jag hoppas verkligen inte att hon slösar bort sin dyrbara tv att prata illa om mig nÀr jag inte kan vara dÀr och försvara mig. Jag har inte sagt nÄgot illa om henne iallafall. Vi hade mycket roligt tillsammans under 1 Är men det rÀckte. Ibland blir det bara sÄ tyvÀrr. No hard feelings!

Annons

Gjorde en vÀldigt intressant podcast med FramgÄngspodden. Han heter Alexander och var vÀldigt duktig pÄ att dra ur mig en massa grejjor som jag aldrig riktigt har delat med mig. Jag lÄter er veta nÀr den Àr aktuell.

HÀr sitter jag och pratar om mitt klimakteriproblem haha. Ja det blev ju en topic. Vi pratade Àven om 10 Ärs jubileum för SHF.

NÄgot vÀldigt viktigt för mig vara att köpa korv med mos och en klick Boston gurka. Jag tog till och med 2 korvar. Vi försökte vara lite icognito och hugga in och Àta med vi tog kort med fans mellan tuggorna.

Annons

Carina köpte en jÀttefin Rodebjer vinter kappa i en fin kamelfÀrg. LÄng och lite oversized.

Jag gÀstade Àven P 4 Extra med Titti Schultz. Vi pratade Ànnu mer klimakteriet och SHF haha.

Annons

Idag var det ju höstpresentationen och jag trÀffade mÄnga gamla vÀnner. Bland annat Isabel Adrian som Àr vÀrd för Diabetesgalan. Jag kÀnde mig sÄ fin i min nya klÀnning frÄn Tiger of Sweden.

Sedan satt vi hÀr och turades om att prata med pressen och fotas.

Efter presentationen trĂ€ffade jag Martin Björk och vi satt i hans bil i en halvtimme och bara skrattade. Jag kĂ€nde mig sĂ„ rolig sĂ„ jag bara körde pĂ„ med mina skĂ€mt. Han sa att han skulle klippa bort det vĂ€rsta 😬 Klippet kommer pĂ„ hans Instagram och jag lĂ„ter er veta nĂ€r.

Annons

Vi gÀstade Àven Cleo Kinnaman pÄ hennes exhibition som var helt fantastisk! Hon Àr otroligt duktig, vilken talang hon har.

Fotobombade syrran och fröken Gunilla haha!

Annons

HÀr Àr gÀnget och vi tackade för oss och for vidare till röda mattan premiÀr av program serien HEDER.

De duktiga skÄdespelarna i serien HEDER. Jag önskar att vi hade tid att se första avsnittet men Carina och jag var tvungen att Äka tillbaka till hotellet för Carina skulle med planet ner till Malmö. Imorgon flyger hon med SAS till San Francisco och jag till LA.

 

Dela pÄ:

11 kommentarer till “SHF 💘”

 1. RoseMarie skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria! SĂ„ mycket roligt du har hunnit med. Kul ocksĂ„ att din syster var med dig i Stockholm. SĂ„g dig pĂ„ tv 4 med Tilde. Du var sĂ„ fin och samtalet var bra. SĂ„ snygg klĂ€nning du köpte. Kappan som Catharina köpte Ă€r sĂ„ snygg. LĂ€ngtar till nĂ€sta veckas SHF. Önskar dig och Catharina a safe trip to USA. Kram frĂ„n din vĂ€n Rose-Marie till er bĂ„da.


 2. Nettan skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Fina Maria

  Tack för all fina bilder du delar med dej, jag ser att ni har hunnit med mycket. Din Tiger klÀnning Àr sÄ snygg, jag blir glad av fÀrgen. Skoj att Chatarina hittad en varm o snygg kappa
  IgÄr började jag arbeta efter min semester, jag jobbade till 14 tiden sen Äkte jag och njöt hos frissan

  Trevlig resa hem
  Kramisar Nettan


 3. Monica skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria!
  Det var verkligen fullt program men sÄ mycket roligt du gjort. Kul att du kunde trÀffa din syster ocksÄ.
  TÀnk mos och korv ute kan vara sÄ gott. Mycket godare Àn hemma.
  IgÄr var jag och trÀnade. Det blev en riktig hÄrdtrÀning som kÀnns idag. Jag gillar egentligen inte det men det gÄr an ibland.
  Idag ska jag förbereda lite för kvÀllen. Vi fÄr gÀster pÄ mat. Det blir trevligt.
  Kram Monica


 4. Malin Th skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria.
  Vilka fina och roliga bilder, alla dina klÀnningar Àr helt fantastiska!
  Ha en fin flygresa hem och hoppas du kan vila pÄ planet.
  Vi sticker till vÀstkusten och ska njuta skaldjur i helgen.
  Stor kram Malin Th


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria!
  Vilket fullspÀckat program du har haft men verkar verkligen ha haft roligt.
  Visst Àr korv med mos supergott? Skulle ocksÄ ha tagit tvÄ korvar. Hihihi.
  Första avsnittet av SHF var hĂ€rligt se dĂ„ det inte förekom nĂ„gra alltför hĂ„rda ord. Kanske, kanske kan Gunilla och Åsa komma fram till nĂ„gon form av vĂ€nskap, Ă„tminstone att de kan acceptera varandra bĂ€ttre.
  Är sĂ„ imponerad av dina klĂ€nningar. Spelar ingen roll vilken du tar pĂ„ dig sĂ„ Ă€r du vacker.
  Ha en fin flygresa hem.
  Kram
  Gunbritt


 6. Karin M skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria!
  SĂ„ skoj med alla bilder och se lite vad du har gjort i Sthlm đŸ€—
  Du Ă€r jĂ€ttefin i din gröna klĂ€nning, jag tror ta mig tusan att du passar i alla fĂ€rger. Du Ă€r ocksĂ„ jĂ€ttefin i hĂ„ret đŸ€—
  SÄ skoj att Catharina hade möjlighet att vara i Sthlm tillsammans med dig, förstÄr ocksÄ att du saknade er mamma dÀr.
  Ja som du vet fick jag ju avbryta tittandet av premiĂ€ren pĂ„ SHF och Ă„ka till akuten med min man, dĂ€r blev vi sittandes i fem timmar utan att fĂ„ nĂ„gon egentlig hjĂ€lp. Tillbaka dit igĂ„r och efter ytterligare 3,5 tim sĂ„ fick vi reda pĂ„ att inget Ă€r brutet pĂ„ honom, men vet Ă€ndĂ„ inte vad som orsakar smĂ€rtan 😔
  Titta pĂ„ avsnittet igĂ„r pĂ„ play, frulunchen blev vĂ€ldigt intressant, hoppas att Gunilla och Åsa kan ha nĂ„n form av vĂ€nskaplig relation.
  Massor med kramar frĂ„n mig 💕💕💕


 7. Anki skriver: 29 augusti, 2019

  Halloj!
  Du har verkligen fullt program nÀr du kommer till Sverige. Far som en skottspole runt omkring till massor av event.
  Snygg kappa Catharina köpte. Ser jÀtteskön ut. Men att det finns den typen av klÀder redan i butikerna, sommaren pÄgÄr ju fortfarande.
  Hoppas du fĂ„r en skön resa tillbaka till LA. MisstĂ€nker att du sover en del pĂ„ planet hem 😉
  Ha en bra dag !
  Kram Anki


 8. Malin skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria !
  Åh vilka dagar du har haft. Mycket skoj och alla dessa hĂ€rliga mĂ€nniskor runt omkring dig. Hektiskt men superfun !!
  Tyckte premiĂ€ravsnittet var bra och tjafs med vissa av fruarna kommer vi inte ifrĂ„n , sĂ„ Ă€r det. Man kan inte tycka om alla men man ska ha respekt för varandra 😉
  Safe trip home !
  Kram / Malin mallan
  Ps klÀnningen var supersnygg ds


 9. Marika skriver: 29 augusti, 2019

  Hej Maria, sÄg premiÀravsnittet.
  Tycker det Àr sÄ skönt att du inte faller för de drama vissa vill skapa.
  Jag gillar din lugna neutrala stil ❀
  Hoppas du fÄr fina dagar i Sverige o hinner njuta lite oxÄ


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 30 augusti, 2019

  HejBĂ€staMaria 🙂
  MĂ„ste varit skönt att syrran varit med dig under din Stockholms vistelse.. Kul att fĂ„ se foton pĂ„ det du gjort.. Och de andra fruarna var ocksĂ„ hĂ€r.. Men inte Elena.. Fin kappa syster köpt.. Jag sĂ„g nĂ€r jag var in pĂ„ hm sist att de hade lite tjockare jackor ocksĂ„.. Lite konstigt.. Tycker d fortfarande Ă€r varmt.. Kul att du gjort intervju med Martin.. MĂ„ste man ju lyssna pĂ„.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❀


 11. Margareta skriver: 1 september, 2019

  Det var mÄnga hÀrliga upplevelser under de dagarna du var i Sverige. Intressanta och givande möten. Roligast var vÀl att trÀffa din syster. Tack för alla bilder sÄ roligt att se dem. Men som man brukar sÀga borta bra men hemma bÀst.
  Kram Margareta


Annons

Laddar