Annons

En titt in i säsongen

Hej på er och jag hoppas att morgonen är helt ok utan några irriterande inslag!

Fick detta klippet idag som är en liten titt i vad ni kommer att se denna säsong av SHF. Jag tror detta verkligen är en utav mina bästa säsonger. Bra fruar och en härlig gemenskap, ja jag fattar vippen efter detta inslag att det ser ut att bli drama. Drama blir det men det bästa av allt är att vi löser det genom att prata och diskutera emellan varandra. Kanske har en och annan fru en liten sårad nerv men det kan vi lösa nästa säsong. Heja SHF!

Annons

Jag tycker att det var ett roligt avsnitt i tisdags och jag har hört att alla avsnitt har något roligt att erbjuda denna säsong.

Annons

Det stod ett stort paket utanför min dörr och självklart så var det till Sara eller Hanna. Ja Sara fick dessa glasspaket med glass som har en avokado baserad bas antar jag. Mamma smaka en säger Sara! Aldrig tänker jag, inte utan att vi upplever detta tillsammans 🙂 Det finns så mycket nytt och nyttigt och det är så svårt att hänga med ibland tycker jag. Finns dessa i Sverige kanske?

Haha titta vilka roliga workout pants Sara fick tillsammans med sina glass strutar 🙂

Annons

Åh vad skönt att hoppa in i sina pyjamas kläder efter en lång dag med planering och födelsedagsshopping åt Marie och bubben (Kamran). Det är så här jag ser ut under eftermiddagen när jag går i mina hemma kläder. Sådär look!

Helt plötsligt så blir det en vindkaos i vårt område. Copper och Molly blev så rädda så dom satt med mig under vårt gazebo! Här satt vi och tänkte på det stackars människorna nere i Florida. Jag hörde att en utav de Bahamas öarna blev illa utsatt. Förskräckligt!

Nu blir det middag och lite tv titt, sedan trädgårdsmys med kaffe och konjak!

Kram Maria

Annons

 

 

Dela på:

10 kommentarer till “En titt in i säsongen”

 1. Nettan skriver: 5 september, 2019

  Hej Fina Maria

  Tack för videosnutten
  Hur smakade glassen? Jag har inte sett den här,men jag brukar oftast köpa Ben & Jerry Caramel Sutra som är så mumsig
  Ja det är hemskt som de blivit på Bahamas, tänker på alla drabbade
  Kramisar Nettan


 2. Malin Th skriver: 5 september, 2019

  Hej Maria.
  Ett tag sedan jag kommenterade, haft fullt upp.
  Verkligen hemskt med orkanen! Måste vara så skräckinjagande.
  Glassen verkar god. Jag har gjort mousse på avocado och banan tror jag det var, riktigt gott. Vi var på västkusten helgen som var, härligt, med mycket skaldjur och fint väder.
  Jag har inte hunnit se avsnittet i tisdags, måste göra det i helgen.
  Hag tycker spontant att det verkar bli en riktigt bra säsong.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Malin Th


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 5 september, 2019

  Hej Maria!
  Tack för videosnutten.
  Tisdagens avsnitt var underbart och jag skrattade gott åt dig och Kamran. Missförstå mig inte då jag tyckte ni var så härliga mot varandra. Älskar er och ditt sätt förklara hur du gör i sängen. Hihihi.
  Tror det kommer bli en bra säsong detta och så skönt att det inte blir några smutskastningar eller kastande av annat. Att prata igenom och komma överens kommer bli super. Ser så fram emot fortsättningen av säsongen.
  Hur smakade glassen? Det är inget vi har här.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram
  Gunbritt


 4. Monica skriver: 5 september, 2019

  Hej!
  Har inte sett glass gjord på avokado. Men man kanske kan göra själv. Jag har gjort bananglass.
  Otäckt med extremoväder. Då är människan liten. Man får vara tacksam över att inte drabbas…
  Här börjar det bli höst men det är så fint ändå. Jag gillar hösten.
  Kram Monica


 5. Karin M skriver: 5 september, 2019

  Hej Maria!
  Jag känner inte alls till den glassen, men det lät himla god, alla tre sorterna.
  Otäckt med dessa extremväder 😔
  Nu kan det ju vara klippt de vi får se i videon från SHF, men jag förstår dig… 😉
  Igår ringde jag till Kristina och hörde lite hur hon mår, hon bad mig hälsa till er alla, såg också att hon själv hade orkat kika in här och skriva några rader själv, men jag framför hälsningen ändå 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Marina skriver: 5 september, 2019

  Haha kul med lite drama i serien😂😂😂


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 5 september, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Kul att se video snutt.. Det verkar ju lite lugnare med drama i shf iaf d man sett hittills.. Det var ju lite mellan Åsa och Gunilla.. Hoppas det blir bättre mellan dem.. Så gott med glass och den är ju vegansk ser jag 😘 Den är nog supergod.. Just den sorten har jag inte sett i Sverige, men det finns ju massa smaker som är vegan.. Mm avokado som är så gott.. Tala om ifall den var god 🙂 Stackars Molly och Copper som blev så rädda.. Ja visst är det hemskt med det som händer i världen.. Så många drabbade 😭 Ha en fortsatt fin dag.. Här är det också tv titt just nu kraam AnnaN ❤️


 8. Malin skriver: 5 september, 2019

  Hej Maria !
  Ja vädrets makter kan man inte styra över .. jätteläskigt !
  Har inte smakat den glassen men varför inte ?
  Jag älskar pistageglass;)
  Ha en fin helg Maria !
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️


 9. Klaudija Martinovich skriver: 5 september, 2019

  Hej Maria,

  Du skrev förut i bloggen att Kamran biter ihop tänderna när ha sover. Det brukade jag också göra förut och då fick jag en bettskena av plast av tandläkaren som jag skulle ha när jag sover, och då blev det bättre. Hade den ett tag och nu så biter jag inte ihop tänderna längre. Kamran kanske borde fråga tandläkaren om han kanske borde använda en sådan. Bara en tanke.

  Kram till dig och din kära familj.


 10. Margareta skriver: 5 september, 2019

  Kul med en liten video snutt så. Väntar redan på tisdag.
  Har du smakat glassen? Har inte hört talas om glass med avokado, låter spännande.
  Ja stackars alla människor i Florida som drabbats av stormen, ser ju ut som en krigszon. Tur att ni undslapp den.
  Maria du är fin i vad du än har på dig. Jag har oxå mjuka sköna myskläder hemma om det inte är något speciellt. Man ska ju känna att man är hemma och relaxar.
  Kram Margareta 💖


Annons

Laddar