Annons

Lätt som en plätt!

Hej på er alla!

Hoppas att ni mår bra och att livet fröjdas. Jag är personligen väldigt glad för jag är så nära att få tillbaka mitt liv. Detta är mina positiva planer.

1. Tog bort min lipoma idag. Pamela följde med och det tog ca 45 min. Vi lyssnade på musik i operationsrummet. Jag hade mitt Chanel halsband på och låg på operationsbordet med högklackat och min nya silkeskjol jag fick av Sara! Ja absolut inget jag gjort förut men jag tänkte att hela den här operationen kanske inte är en sådan big deal.

Annons

2. Imorgon ska jag till doktorn för att få en remiss så jag kan ta mitt hormon test så jag vet om jag är i klimakteriet eller inte.

3. Jag ska även ta prover som är viktiga för kroppen. Generella tester inget farligt 🙂

Annons

4. Dekorera något nytt i huset.

5. Massage och facial.

6. Njuta av helgens soliga väder hemma i trädgården.

Hur låter de planerna?

Här får ni se några foton av dagens operation. Pamela tog fler men dom vill ni inte se.

Annons

Väntar på att doktorn ska komma in. Han är ung och stilig men framför allt väldigt duktig.

Här ser ni hur doktorn har målat ut min lipoma på min axel. Det var liksom små fettmassor av knölar i en samling.

Haha här ligger jag redo för operation med klackar och silkeskjolen på.

Annons

Detta kommer att bli mitt ärr och det syns ju absolut ingenting. Detta var 1 minut efter att doktorn var klar och skulle sätta på ett plåster. Va, vad säger ni om denna talang?

Sedan hoppade Pamela och jag in i min bil (jag körde) och åkte till Fashion Island för att äta lunch. Vi åt på True Food Kitchen där serveras aktuella mattrender på ett hälsosamt vis.

Ok Maja visst kan jag ge lite råd och tips om nyttig mat, mode och hudvård. Roligt då har jag fått ett nytt uppdrag.

Kram på er allihop vi hörs snart igen. Nu ska slänga upp fötterna på soffan och dricka ett stort glas vatten med mitt glassugrör.

Dela på:

10 kommentarer till “Lätt som en plätt!”

 1. Nettan skriver: 12 september, 2019

  Hej Fina Maria

  Dina planer ser bra ut, det är bra att göra så. Du är för skön, ha snyggkläder med högklackat på op bordet…hihi Det var bra gjort av doktorn det syns inget
  Snällt att Pamela var med dej, men fick du köra bil ? tyckte jag läste i tidigare inlägg, att du skrev att Pamela skulle ta din bil och var så glad för de eller har jag läst fel…så kan de också vara…

  Ha en fin torsdag
  Kramisar Nettan


 2. Margareta skriver: 12 september, 2019

  Hej tuffa Maria 💖
  Vad skönt att allt gick så bra för dig med operationen. Du ser inget nervös ut innan. Bra att du fick en duktig doktor som gjorde det snyggt så du inte får fult ärr. Ser att du har en hel lista med saker att bocka av. Känns skönt när allt är avklarat. Det bästa och relaxa hemma sparar du till sist, som en god efterrätt.
  Håller tummarna att allt blir jättefint nu efter operationen.
  Kram Margareta 💖


 3. Monica skriver: 12 september, 2019

  Hej Maria!
  Ja nu har du gjort det! Skönt att det gick så bra. Det blir fint ska du se.
  Idag ska jag ta det rätt lugnt. Det behövs ibland för jag är en ganska aktiv pensionär eller ”passionär” som jag brukar säga.
  Kram Monica


 4. Helena Gustafsson skriver: 12 september, 2019

  Hej Maria!
  Jag läser din blogg varje dag, det är ett måste, men sällan jag skriver något. 🙂
  Låter som perfekta planer du har:-)
  Glitter och glamour inför en operation låter perfekt, då blir det mycket trevligare, ett bra tips! Blev ju jättefint efteråt, han gjorde ett mycket bra jobb doktorn.

  Jag gillar också att dekorera och nu är jag jättesugen på lite höstdekorationer men först få ordning på hemmet efter en vecka på Franska Rivieran med all tvätt och städa av, sen ska jag njuta av att höstpynta lite, börja lite försiktigt 🙂

  Ha de så bra!

  Kram Helena


 5. Karin M skriver: 12 september, 2019

  Hej Maria!
  Skönt att din op gick bra, skönt att veta också vad som orsaka knölen.
  Ja lite glamour på operationsbordet är väl aldrig fel 🤗
  Så brun du är, är det solen eller är det spraytan?
  Är lite nyfiken på det, men undrar lite om det kan missfärga kläder och sängkläder, så som brun-utan-sol kan göra 🤔
  Låter som du har bra planer.
  Jag ska stryka gardiner idag och byta till ljusgrå i köket och vardagsrummet, haft vita nu under sommaren.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Cecilia skriver: 12 september, 2019

  Hej Maria.
  Alla operationer känns lite pirriga innan. Vad skönt att det kändes ok och gick så bra.
  Önskar er en trevlig helg.


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 12 september, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Dina planer låter super tycker jag 🙂 Skönt att lipoma op gick bra.. Och klart man ska vara fin klädd.. Skönt att ha Pamela vännen med sig.. Nej det syns inte att du gjort nåt.. Helt otroligt!! Bra att du sitter och vilar lite.. Det har jag gjort nu halva dagen haha.. Nej då, men ett tag.. Ska fixa lite nu.. Imorgon ska jag faktiskt ta lite prover.. Var ett tag sen nu.. Bra att kolla lite då och då.. Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 8. Sandra@myeverydaypics%20(instagram) skriver: 12 september, 2019

  Så skönt att allt gick bra ❤ Skönt att ha det gjort! Ser fram emot att SHF, hann inte se det igår så det får bli ikväll 😍
  Var nere i dina trakter förra sommaren, bl a åt vi på La Casa del Camino. Så mysigt ställe ☀️
  Ha en fin dag!
  Kram Sandra


 9. Klaudija Martinovich skriver: 12 september, 2019

  Hej Maria,

  Otroligt vad fint han lyckades få ärret. Sydde han då eller vad? Det syns inga stygn liksom. Undrar en sak. Hur kan ni i USA bara ta ett hormonprov för att se om ni är in klimakteriet eller inte? Frågade min gynekolog om det här i Sverige, och hon sa att det inte finns något hormonprov man kan ta för att se om man är i klimakteriet. Hon sa att hormonet ändras månad för månad, så man kan inte se på det sättet om man är i klimakteriet.

  Kram till dig och din familj


 10. Kristina F skriver: 14 september, 2019

  Ser ut som om att det blev en lyckad operation !
  Heja dig !
  Det ärret kommer blekna med tiden .
  Du ser så brun och fräsch ut och tänk vad skönt att få ligga där på op-bordet med lite lyxigare stass än hemska sjukhuskläder.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar