Annons

Solsken!

Hej på er allihop!

Tänk att vi har haft så fint väder. Imorse var jag ute med Copper på långpromenad och det var så härligt. Massor av vackra blommande buskar och träd plus att himlen var alldeles blå. Sedan tog jag Molly på en lite kortare promenad.

Annons

I torsdags grillade vi lite här hemma. Diego och Rudy grillade kyckling och grönsaker medans jag, Sara och Hanna fixade lite annat i köket. Kamran kom lagom till middagen vilket var perfekt.

Annons

Älskar när alla hjälps åt och man berättar roliga saker som hänt under dagen. Oftast händer allt roligt men irriterande för Sara, typ hennes bil är nytvättad och personen som kör framför henne sätter på vindrutsspruten så det stänker på hennes framruta. Jag brukar oftast fånga någon shady människa göra något konstigt i matkön haha.

Gott som tusan och jag hade till och med köpt god isglass till Kamran. Nästa vecka firar vi Saras och Hannas födelsedagar. Då blir det poolparty halva dagen och sedan ner till båten. Efter det kommer alla gäster att gå på en konsert nere i Doheney Beach!

Annons

Vill gärna visa er vad Emma lagade häromdagen och skickade ett foto. Det är stuffed manicotti med spenat och ricotta ost. Tycker verkligen att det är roligt att se Emma blomstra och laga sin egen mat nu när hon går i college. Har ni kanske ätit denna rätt förut? Jag brukade alltid laga den till barnen när de var små.

Jag gick igår och tittade på ett hus som Kamran har till salu. Jag ska styla det på måndag. Det är ett jättefint hus, allt är vitt inuti fast med ljusa trägolv för att bryta av lite. Huset kostar ca 20 miljoner kronor. Ni får se när det är klart. Härligt kök eller hur?

Annons

Igår träffade jag Pamela för lunch på ett nytt ställe som har öppnat i vårt område. Inte illa må jag säga, modernt med en kickback attityd.

Vad tycker ni om min nya rosa klänning? Lång omlåttklänning och är jätteskön.

Ikväll blir det dejt night och jag ska ha på mig en silkesklänning som är svart. Det värsta av allt är att jag har tagit av mina fejkade naglar och det känns fantastiskt men de kommer att se hemska ut de första veckorna. Ugh fult som stryk!

Hoppas att ni får en fin söndag.

Nej det är inte sista avsnittet nu på tisdag av SHF. Jag tror att det är 8 avsnitt!

Kram Maria

Annons
Dela på:

11 kommentarer till “Solsken!”

 1. Malin Th skriver: 22 september, 2019

  Hej Maria.
  Härliga bilder! Der är roligt och samla sina kära och laga mat tillsammans. Den rosa klänningen är jättefin.
  Jag och min syster åkte till Grekland igår, vi är på en liten ö som heter Alonissos, brevid ön Skopelos där filmen mamma Mia spelades in. Det är skönt med värme och ledighet. En av mina närmaste vänner och hon var även min syssling, dog i fredags efter en tids cancersjukdom. Det har varit svårt att se henne plågas och nu får hon ro. Saknaden kommer bli svår, vi stod varandra nära.
  Ha en fin söndag på båten.
  Kram Malin Th


  1. Kristina F skriver: 23 september, 2019

   Bamsekram till dig ! ❤️
   Kramiz Kristina F


 2. Nettan skriver: 22 september, 2019

  Hej Fina Maria

  Det är fint kort på dej o Pamela, din klänning är snygg de lilla jag ser, färgen passar dej
  Jag trodde det var dina egna naglar…Endel tror att jag har lösnaglar, men icke de är mina egna, visst de kan ju hända att jag brutit av någon, då blir de en lösnagel

  Enligt tidningarna är SHF 6 avsnitt, så del 5 på tisdag, ifall det inte står fel

  Kramisar Nettan


 3. Karin M skriver: 22 september, 2019

  Hej Maria!
  Skoj att alla hjälps åt och lagar mat, sånt är alltid trevligt tycker jag 🤗
  Emmas mat ser också jättegod ut, jag har lagat nåt liknande förr.
  Din klänning ser jättefin ut, så fin färg på den, mysigt med ett nytt matställe så nära er.
  Men wow alltså, vilket kök 😍 Ja visa gärna mer bilder sen när du har stylat huset.
  Jag trodde också det var din egna naglar som du har haft och fått fixade. Jag ska göra nya naglar på tisdag. Det är inga lösnaglar, det är mina egna som målas och stärks 🤗
  Vilken underbar dag vi hade igår, solen sken och det var varmt ute, jag låg ute i bikini ett par timmar, så skönt. Idag är det mulet och +7 grader ute 😔
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Anki skriver: 22 september, 2019

  Halloj!
  Är lite seg efter förra veckans resa u Champagne och Paris. Upp kl tre i måndags för att flyga iväg. Fullt program från morgon till kväll. Avslutar med en försenad hemresa. Vi landade på Arn halv ett i fredags kväll. Phu 😓
  Det är kul när alla hjälps åt att fixa mat 👍 Maten smakar bättre sv någon konstig anledning.
  Jag missade förra veckans avsnitt, ska se det senare.
  Köket behöver lite färg och omtanke men det fixar du galant 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 5. Margareta skriver: 22 september, 2019

  Hej fina Maria 💖
  Vilket vackert hus som du ska styla. Hoppas vi får se resultatet.
  Kul ni hade då ni lagade mat tillsammans. Lite härligt småprat som man inte hinner med annars.
  Blir säkert en jätterolig fest för Hanna och Sara. Dubbelt så kul då ni kan slå ihop den och fira båda.
  Din rosa klänning ser fin ut. Roligt att träffa väninnan så och hänga lite ihop.
  Gäller att stå ut tills naglarna växer ut och blir snygga igen. Men det gör de snart.
  Kram Margareta 💖


 6. AO skriver: 22 september, 2019

  Vissa inte bara köket utan alla rum. Och även utsidan och tomten. 🙂
  Blir nyfiken eftersom den kostar 20 milj. Antar att den är vacker 🙂


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 23 september, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Ni har planerat en fin födelsedag för Hanna och Sara läser jag.. Med konsert som avslutning.. Vilken grym födelsedag 🎉😀
  Så duktig Emma är att laga mat..Vad är manicotti? Mysigt att laga mat tillsammans.. Fina ni som alltid hjälps åt.. Ovant att se dig i keps, men du passar i den.. Din rosa klänning är så fin👍Oj vilket kök.. Blir kul att styla.. Hoppas ni hade en mysig date night.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 8. Monica skriver: 23 september, 2019

  Hej Maria!
  Trevligt att vara tillsammans med nära och kära. Äta gott och bara ha det bra.
  Kul med din gula keps. Du passar bra i färger.
  Vi har kommit hem från vår fjällvandringshelg. Det har varit alla väder. Sol, blåst, regn och snö. Vi hade tur på vandringarna då var det ingen nederbörd. Det har också blivit en del god mat och umgänge.
  Idag ska jag på yoga. Det passar bra för mina trötta ben.
  Kram Monica


 9. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 23 september, 2019

  Hej Maria!
  Underbara bilder. Så härlig när familjen är samlad och att laga mat tillsammans.
  Din rosa klänning klär dig verkligen. Jag älskar rosa.
  Vi har nu riktig höst här och igår var det faktiskt minusgrader när jag vaknade. Burr, not my cup of tee men vi har olika årstider och då är det bara gilla läget.
  Ha det så gott.
  Kram
  Gunbritt


 10. Kristina F skriver: 23 september, 2019

  Fin du är där du står med ananasen ! 😍
  Emmas mat ser jättegod ut, skulle värna vilja ha receptet för nåt sånt har jag aldrig lagat.
  Fråga henne om du får lägga ut det !
  Kul med stundande kalas för de båda ! 🍾🥂
  Kramiz Kristina F


Annons

Laddar