Annons

Men titta….

Jag har en liten idol och det är Ellie. Ni kan nu hitta henne på förpackningen till denna produkt. Allt hon tjänar på dessa uppdrag går till hennes college fund. Ellie är nu en baby model och kommer att bli en riktigt smart tjej!

Annons

Annons

Ok vet inte om ni har läst denna artikel? Jaja det spelar ingen roll vad de skriver i tidningarna. Det blir ju så när man är i rampljuset haha! Tycker iallafall om fruarna denna säsong. Jag vet att vi kanske har olika tankar och tycken om saker och ting vilket är helt ok.

Annons

Så himla kul att leva ett enkelt liv. Idag har jag jobbat med Kamrans nya listing. Huset som jag visade er foton på. Kamran vill hela tiden fylla upp med mer saker men man kan inte göra det om man bara stylar kök, badrum och stora plantor/träd här och där. Imorgon kommer jag att bli klar och kommer att visa er foton på hur det blev tillslut.

Idag hade jag min första AW i hela mitt liv. Jag berättade inte ens det för Hanna och Rudy. Jag mötte upp med dem på den nya restaurangen som heter Project Social och ligger exakt 2 min från mitt hus och Hannas och Rudys efter att jag jobbat hela dagen med att planera min styling för Kamran. Tänk vad kul ni har hemma i Sverige som gör AW då och då. Vaaa helt fantastiskt! Jättekul att Rudy kan bara ta sin skateboard och rulla ner till restaurangen.

Igår hade jag ett möte med de svenska prästparet Viveka och Hasse från Los Angeles. Vi ska nämligen ha en fundraiser här hemma hos mig för Svenska Kyrkan i oktober. Det ska bli väldigt kul, jag älskar att vara involverad och bjuda på mat och låta alla känna sig välkomna. Vi ska göra en High Tea i trädgården med snittar och champagne.

Annons

Iallafall så är Viveka bästis med tjejen som är grundare till makeupmärket PIXIE så jag fick lite godheter. Tack så mycket.

Ok jag ska be Emma om manicotti receptet så ni kan prova på det. Det är så gott och funkar fab som leftovers!

Angående SHF så kan ni som bor här i USA kolla på programmet online. Jag ska be Anna låta er veta vad ni ska klicka på. Håll utkik för info angående det.

Jag vet att vi har en tävling på intåg. Måste bara hitta något kul att lotta ut. Verkar bli svårare med att skicka all sorts vätska/creme. Jag ska komma på något snarast.

Annons

Kram och ha en fin torsdag. Maria

Dela på:

13 kommentarer till “Men titta….”

 1. Nettan skriver: 26 september, 2019

  Hej Fina Maria

  Nämen Ohh så gullig babymodellen Ellie är, Grattis Ellie till jobbet och lycka till med många uppdrag
  Nu ser jag dina naglar att dom är kortare, hoppas det känns bra
  Vad trevlig att du ska en fundraiser för svenska kyrkan hemma i din underbara trädgård
  Jag undrar över MMB kläderna skulle inte det säljas ut ? Om jag inte minns fel, jag tror att de är samma priser på nätet som tidigare

  Jag önskar dej också en fin torsdag
  Kramisar Nettan


 2. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 26 september, 2019

  Hej Maria!
  Så söt Ellie är som modell och ett perfekt sätt att spara pengar till college.
  Angående artikeln om Nicholas så är det väl typiskt journalister att bara ta fram det dåliga. Så är det när man är i rampljuset som du är. Vad jag såg så sköter han sig i alla fall även om städningen inte är den bästa men så är det nog med killar. Har en son själv som inte är den perfekta när det kommer till städning men som är den mest underbara son man kan ha.
  Ser fram emot bilder på stylingen av huset du håller på med och en tävling ser jag också fram emot.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram
  Gunbritt


 3. Margareta skriver: 26 september, 2019

  Vilken fin liten modell och vad bra för henne att hon kan spara till college. Hon är ju så söt och passar så bra som modell.
  Vad roligt att du kan göra en grej ihop med svenska kyrkan så. Allt som gynnar i förlängningen för de svaga och fattiga är värt att stötta.
  Kram Margareta 💖


 4. Lena M skriver: 26 september, 2019

  Väldigt gullig bild på lilla söta Ellie, smart att spara ihop redan i den åldern. Här hemma är hösten på intåg och dags att ta hand om alla sommarblommorna, kanske plantera lite nya höstväxter. Men vad dyrt det har blivit med växter?
  Kram och ha en fin dag.


 5. Karin M skriver: 26 september, 2019

  Hej Maria!
  Lilla söta Ellie 💕 så fin liten modell. Toppenbra att börja spara redan nu till college.
  Mysigt med en liten AW ihop med Hanna och Rudy.
  Ja du de där tidningarna skriver lite som de tycker, brukar aldrig läsa de, läste det dock nu som du lag ut.
  Skoj med en tävling, du hittar säkert på nåt bra att lotta ut 🤗
  Igår bokade jag en resa till P och mig, så på tisdag åker vi till… Mallorca igen 😃
  Det ska bli härligt.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Sandra E skriver: 26 september, 2019

  Hej Maria
  Men ohh så söt lilla Ellie är.Så smart att pengarna går till utbildning.
  Här har vi haft ett vackert höstväder med sol och inte så kallt.Häromdagen var det ett så vackert ljus över träden och vattnet innan det började skymma så jag var tvungen att stanna upp och bara beundra det…helt magiskt och jag tog en bild men det är svårt att fånga det på bild.
  Kul med tävling och du kommer säkert på nåt kul.
  Ha en fin dag.
  Varma kramar från mig
  Sandra E


 7. Kristina F skriver: 26 september, 2019

  Fin liten flicka och bra när det går till något vettigt !!! 👏
  Man ska aldrig tro på det som står i tidningar brukar jag säga.
  Jag vet pre is hur lätt dem svänger till det och så är innebörden eller fokuset ett helt annat.
  Fy , de borde skämmas och har nog gjort,livet surt för många .
  Kul med tävling;)
  Idag flyttar då dottern med damilj in hos oss för att bo här i nästan ett år. De bygger ett nytthus under tiden.
  Kramiz Kristina F


 8. Monica skriver: 26 september, 2019

  Hej Maria!
  Söta Ellie! Bra att hon får nytta av det i framtiden.
  Ser fram emot att se din styling. Du är så bra på det.
  Idag har jag tagit hand om lite uteväxter som ska in eller kastas. Satt lite annat som passar i krukorna. Det är lite mysigt att göra höst i trädgården.
  Ha det bra! Kram Monica


 9. Christina Östholm skriver: 26 september, 2019

  Hej Maria!
  Vilka underbara bilder du lägger upp och bjuder oss på. Lilltjejen är ju något som verkligen får en att tänka på hur det var att vara liten med hela livet framför sig. Ska bli roligt och få se hur du stylar om huset. Ha en superfin fortsatt torsdag Maria.
  Kram Christina


 10. Malin skriver: 26 september, 2019

  Hej Maria !
  Åh så roligt att lilla Ellie är modell!! Hon är så söt och charmig. Tidningar framhäver alltid en del av storyn och det är inte ibland värt att förklara. Roligt med tävling, alltid kul. Sitter själv med en ansiktsmask medans jag skriver. Tycker hyn är lite tråkig.
  Ha det fint .
  Kram Malin mallan / ❤️❤️❤️


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 26 september, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Världens sötaste lilla Ellie.. Så kul att hon är modell.. Smart tänkt av mamma Anna att börja spara till Ellie framtid redan nu 👍🎉😀💞
  Nej jag har inte läst den artikeln.. Gillar inte att läsa tidningar där de hittar på sånt som inte stämmer.. Kul att få se hur du har inrett när du lägger ut bilder.. Underbart att du ska ha fundraiser som går till välgörande ändamål.. Behövs mer sånt i världen ❤️ Hoppas du har en fin Torsdag du med.. Här är d strax dag för efterlyst på tv så man håller sig uppdaterad om vad det händer för hemskheter överallt 😢 Sen blir d nog tidig säng ikväll.. Har varit iväg med en vän imorse som skulle göra Ekg och imorgon bitti blir det upp tidigt igen för att följa henne att lämna igen en apparat som hon måste sova med inatt.. Så jag är lite trött.. Kul med tävling.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 12. Anki skriver: 27 september, 2019

  Godmorgon!
  Ellie är så söt på paketet 😀 Bra lösning med att spara pengarna till hennes skolgång 👍👍
  Fundraiser är bra, hoppas det blir en bra tillställning.
  Ska bli spännande med tävling, det är alltid kul.
  I eftermiddag ska jag till Göteborg för att gå på bokmässan i helgen. Ska bli kul.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 13. Sanna skriver: 27 september, 2019

  Annas lilla tös är ju bara så söööt! Kul att hon fått vara frontpicture för detta. Men hur tar din vän Elena Belle detta, hon har ju försökt fått sitt barn känd/fotomodell utan att lyckas. Ellie är sötare.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar