Annons

Födelsedagshelg för Sara och Hanna

Hej på er och happy måndag!

Sara och Hanna åker till Italien med sina pojkvänner på onsdag. Sara och Hanna ska jobba för Calzedonia Swimwear. Så vi passade på att fira bådas födelsedagar tillsammans vilket funkar väldigt bra eftersom de har så många gemensamma vänner.

Annons

Jag blev extra glad när Pamela, Marie och Shaun kom över för att hjälpa eftersom Kamran hade öppet hus i Irvine. Han kom hem senare lagom till att sätta upp fyrverkerierna. Jag hade köpt prinsesstårta från en affär som heter Gelson men tyvärr har tårtan fått mer och mer amerikansk flär, så nu är den inte god så den köper vi aldrig igen. Kamran sa till mig igår kväll när vi var på dejtnight att varför köper jag inte de goda rosa frusna prinsess bakelserna från IKEA. Vi båda kom överens om att de är så mycket godare och har den svenska smaken.

Vi har även haft 3 dagars firande av Ohana festivalen i Doheney Beach med massor av olika band som uppträder. Kamran och jag gick inte men barnen gick. Fattar inte hur dom orkar!

Annons

Födelsedagsbarnen som nu är 29 respektive 26.

Marie och jag gjorde en jättefin ostbricka som blev uppskattad. Vi serverade också mexikansk mat som vi hade catered. Massor med chips och guacamole. Dagens ungdom gillar också en speciell mini burrito som innehåller beans och cheese.

Anna hade tagit ledigt några timmar för att vara med och fira. Clinton var hemma med Ellie och han skickade foton under kvällen för att visa att läget var under kontroll.

Annons

Festlig klänning jag har med mitt nya hårband. Jag såg att det är populärt i Sverige med stora hårband så jag hoppade på trenden direkt. Passar perfekt för mig nu när jag ska låta mitt hår få lite ny energi (inte locka det så mycket).

Festen kan börja!! Vet inte vad vi mammor pratar om, verkar vara något väldigt allvarligt!

Väldigt vanligt att man spelar Beer Pong. Jag tror att dom tycker det är kul för att det påminner dem om highschool och collegetiderna.

Annons

Rudy och Connor bjuder in till varm jaccuzi. Går man på party till the Montazamis då har man alltid en bikini under sin klänning eller badbyxor och en skjorta haha. Jag står för mina fina badlakan.

Penelope var också med på kalaset och tyckte jättemycket om Saras bästis Blair.

Annons

Sara och Hanna fick så många fina presenter, de fick bland annat en varsin pläd av Marie. Mjuk och fin!

Haha ja nu är Kamran hemma! Jag fattar inte att han tycker det är så roligt med fyrverkeri. Jätteledsen att jag inte fick något kort på honom när han tänder på för han ser ut som om han var 12 år. Självklart så ser han till så allt är säkert och att ingen kommer i fara men det är ju olagligt. Ingen granne klagade inte ens vakterna nere vi grinden. Jag antar att de har vant sig.

Igår spenderade jag och gänget förmiddagen med att städa och det går så snabbt. Nu är vi back to normal till nästa kalas som blir om några veckor för Svenska kyrkan Los Angeles.

Några svar…

Annons

Sara är den enda som pratar flytande svenska. Hanna förstår svenska men pratar helst inte. Emma och Nicho pratar inte eller förstår så mycket av de svenska språket.

När det gäller vem som tycker om vem i SHF så är det inget livsviktigt. Vi alla säger ifrån vad vi tycker och tänker men det betyder inte att vi inte tycker om varandra. Olika situationer som vi utsätts för och vi hanterar det på bästa sätt. Jag sa något om Elena som var ett skämt mellan mig och Åsa men det kom fram till Elena så hon blev ledsen. Jag bad om ursäkt men ibland blir skvaller helt tagit ur sin ursprungliga mening. Jag tycker om alla fruarna men har olika relationer till dem.

Det som dock är viktigast för mig och har alltid varit är min familj som jag är så stolt över. Jag längtar tills ni får se dem i Montazami Reagerar nu på tisdag på Viafree.

Kram till er alla Maria

 

 

Annons
Dela på:

12 kommentarer till “Födelsedagshelg för Sara och Hanna”

 1. Nettan skriver: 30 september, 2019

  Hej Fina Maria

  Vad skoj med många bilder i detta inlägg, födelsedagsfirandet verkar varit lyckat. *** Grattis till Sara och Hanna i förskott *** Hoppas du kan visa bilder från Italien resan om Sara o Hanna skickar några när de modellar, jag önskar dom lycka till
  Oj så trist sänds de på viafree, varför inte TV3

  Kramisar Nettan


 2. Margareta skriver: 30 september, 2019

  Grattis till Sara och Hanna på födelsedagen. Vad kul att ni kunde fira dem så med härligt party. Män älskar sånt som smäller, får i luften och pyr. Min man blir oxå som en ung kille igen om det handlar om fyrverkeri. Så fina Sara och Hanna är, ja hela din familj är det.
  Väntar på nästa avsnitt imorgon, ska bli så kul och spännande.
  Tack för fina foton och att du berättade om dagen.
  Kram Margareta 💖


 3. Britt skriver: 30 september, 2019

  Hej Maria💗
  Å vilken härlig fest🎉🎂🥂🎂
  Vi kom hem idag från Nice.
  Underbara dagar. Men hjälp vad det stormar här😩
  Allt gott till er,
  Kram Britt


 4. Karin M skriver: 30 september, 2019

  Hej Maria!
  Grattis till Sara och Hanna 🎉🎂🎁
  Fyller de år på samma dag?
  Det syns att festen blev lyckad, jätteskoj med alla bilderna, ostbrickan ser jättegod ut. Så tråkigt att tårtan inte var så som den har varit innan, man blir ju så besviken då.
  Men hur är tårtorna i USA? Är det mindre grädde eller så i dem?
  Fy så jag har sjåat på idag, men jag tror jag har hunnit med allt jag skulle.
  Packar det sista i morgon förmiddag, det hinner jag innan vi kör ner till Arlanda. Ska bli så skönt med lite sol och värme nu 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Dalkullanannanykvist skriver: 30 september, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Det verkar ha varit ett lyckat kalas för Sara och Hanna.. Kul att de firar tillsammans.. Många fina foton… Grattis Sara och Hanna 🎉🎂🍰🌷Ohh fyrverkerier, blev inte vovvarna rädda? ☹️
  Fin klänning och hårband du har 👍Så underbart att få åka till Italien.. Hoppas de får en fin resa och att det går bra att modella.. Ska bli skoj att se er alla på tv.. Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 6. Monica skriver: 1 oktober, 2019

  Hej Maria!
  Vad mycket kul ni haft! Roligt att fira dina döttrar! Det är trevligt att kunna ha fest ute.
  Här är det höst på gång. Jag har inget emot det egentligen men jag är så frusen av mig. Har köpt två varma tröjor.
  Idag ska jag vikariera lite på mitt gamla jobb. Det ska bli roligt.
  Kram Monica


 7. Malin skriver: 1 oktober, 2019

  Hej Maria !
  Grattis till Sara och Hanna !!! Vilken fest med allihopa och jag förstår tänket med prinsesstårta , den är så god och fungerar alltid . Spännande ikväll och få se hur ni själva reagerar på äldre avsnitt.
  Ha det fint Maria !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 8. Sandra E skriver: 1 oktober, 2019

  Hej Maria

  Stort Grattis till Sara och Hanna…så kul det måste vara att åka till det vackra Italien.Önskar dom lycka till med jobbet där.
  Synd att inte tårtan var så god.
  Idag så blåser det friskt här…är nog höststormarna som börjar komma.Men vackert med alla höstfärger i träden…så hoppas det dröjer lite ännu innan löven blåser av.
  Ha en fin dag
  Kram Sandra E


 9. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 1 oktober, 2019

  Hej Maria!
  Grattis till Hanna och Sara.
  Vilka härliga bilder där ni ser ut att ha jättemysigt.
  Ostbrickan såg delikat ut.
  Önskar dig en underbar dag.
  Kram
  Gunbritt


 10. Hennyosorterat.blogg.se skriver: 1 oktober, 2019

  Jag har ett fint minne från Svenska Kyrkan i ert område. Min ena son bor i Irvine och jag var bokad för en träff i kyrkan där jag skulle berätta om mina böcker. De två första handlar om min mormors öde, emigrationen och livet efter att hon återvänt till Sverige.
  Sällan har jag haft så många åhörare som ville berätta om sina egna förfäders, eller egna, upplevelser av att emigrera till Amerika. Det blev en mycket känslosam kväll.


 11. Anki skriver: 1 oktober, 2019

  Grattis till Hanna och Sara 🎂
  Vilket kalas ni hade, fina bilder.
  Härligt att åka till Italien och modella.
  Ikväll har vi tagit silver i VM i stavhopp. Jättekul!
  Nu sitter jag och tittar på SHF. Fortfarande trams efter fruträffen. Att dom orkar.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 12. Kristina F skriver: 2 oktober, 2019

  Vilket trevligt kalas ni ser ut att ha haft, stora fina paket fick de också.
  Så himla kul med era stora sammankomster av alla de slag.
  Jag har fått åka till veterinären med min ena hund idag, oj oj så dyrt det är i Sverige . 3000 kr för undersökning,urinprov och medicin. Hoppas nu bara hon blir bra. 😔
  Barnbarnet och jag bakar bullar nu på etermiddagen, det var riktigt längesedan jag gjorde nåt sånt. 😀
  Det var ett trevligt SHF avsnitt igår men jösses ni gjorde det verkligen- gick in och klippte av kulorna !😂 😯😄😂
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar