Annons

Så lätt att välja fel!

Tjenix mina vänner!

Vilken bra idé ni hade att varför inte sitta i trädgården på lördag och chilla med ett glas bubbel och ifall jag behövs eller en fråga uppstår så finns jag här. Perfekt!

Tack till er alla för era kommentarer. Kul att ni gillade vad Hanna och jag fixade inför Madisons bruddusch.

Annons

Idag var Anna här och vi gick igenom lite business grejs. Känns skönt när vi har gått igenom allt som ibland hänger i luften.

Annons

Passar dessa färger ihop? Jag tänker kanske ha på mig detta på min födelsedag men är osäker om det är för mycket frills? Är det bättre att kanske ha något slimmande i svart eller köra denna stil. Låt mig veta vad ni tycker, helt ok att vara ärlig!

Nu till något helt annat. Jag är tyvärr inte så insatt i diabetes. Jag vet att det finns 2 olika typer av diabetes 1 och 2. Diabetes 1 är den som anses att vara den mest jobbiga att hanteras med. Jag läste på Malin (mallans) Instagram att hennes dotter Elsa har diabetes 1. Malin det måste vara så jobbigt och oroande som föräldrar. Jag vet att diabetesgalan kommer upp snart, bra att den finns och att man kan donera en liten slant för att hjälpa till.

I fredags kom min goda vän Ingela Holm som har gjort mina 2 böcker. Hon har även precis kommit ut med två nya böcker med Jill Johnson. Ingela hade även tagit med andra böcker till mig och jag fick även denna…

Annons

Jag vet inte om denna bok kan vara till ytterligare hjälp. Den har iallafall lite roliga nya goda recept och för de yngre så finns det mycket råd och tips. Ingela och hennes man Pelle har ett barnbarn som har diabetes 1 och de är så glada över att deras bokförlag kunde ge ut denna bok.

Ok ha en fin onsdagsmorgon och snart kommer det mer info om min bloggträff/utförsäljning av Montazami Brand i Ängelholm. Min mamma Anita och syster Catharina är mina dragplåster utan dom är det inte lika festligt. Vi kommer att bjuda på ostplock och vin. Vi har planerat för den 4 december runt 16.30-19.00 på Riverside Hotel, Ängelholm. Jag kommer snart att få anmälningsemailen så ni kan anmäla er där.

Annons

Maria

Dela på:

18 kommentarer till “Så lätt att välja fel!”

 1. Nettan skriver: 6 november, 2019

  Hej Fina Maria

  Jag gillar kjolen och blus/toppen, det blir snyggt. Då firar ni din dag några dagar innan din födelsedag . Dom kommer göra så fint till dej så du blir bortskämd och det är du värd. Visst är det skönt att få saker gjorda som ej är klara, förstår dej
  Kramisar Nettan


 2. Britt Aaland skriver: 6 november, 2019

  Hei nydelige Maria!
  Synest antrekket du viser frem er nydelig og et fint bursdagsantrekk. Håper du får senket skuldrene og får all den fine oppmerksomheten du fortjener på bursdagsfeiringen din. Bare å nyte.
  God klem
  Britt


 3. Marina skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria!
  Jag tycker nog att det blir lite för ” tuttinuttig gräddtårta” med så mycket volanger ;=)
  Kram


 4. Lena M skriver: 6 november, 2019

  Så himla snyggt, jag älskar när det är lite bohemiskt men ändå modernt. och vilka färger. Jättefint på dig.
  Vad kul att få lite böcker, jag har dina två, och gör ibland nedslag bland recepten. Alltid kul att bläddra i vackra kokböcker.
  Idag blir det besök till den ene utflyttade sonen. Lite god mat med mig.
  Ta hand om dig, varm kram!


 5. Kristina F skriver: 6 november, 2019

  Jag tycker det var snyggt ! Det kan du absolut ha på dig på lördag ! 🤗

  Ja diabetes verkar oerhört jobbigt att ha,tur att det kan uppmärksammas på alla sätt.

  Finemang då riktar jag in mig på den tiden den 4:e. Har ju en bit att åka 🙂

  Kramiz Kristina F


 6. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria!
  Tycker toppen är snygg men lite för mycket volanger i min smak på kjolen.
  Diabetes är tyvärr alltför vanligt. Lever med en man som har typ 2 men som genom att ändra på kosten och börjat motionera inte längre behöver ta medicin för det. Helt underbart. Förstår att det är jobbigt med de som har typ 1 för där behövs medicin hela tiden.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram Gunbritt


 7. Malin Th skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria.
  Jag tycker både blusen och kjolen är jättefina, men skulle inte ha dem ihop. Jag tycker inte färgen på toppen gör sig så bra med vitt. Någon svart på underkroppen till toppen skulle vara snygg och egentligen vilken färg som helst till kjolen, men inte just den som toppen har. Vad jag svamlar 😉
  Oavsett kommer din födelsedag bli så lyckad! Jag fyller 50 år om en dryg månad och håller på att förbereda båda fest och resa, ska bli kul med födelsedag, att åldras har jag inga problem med, vad skulle alternativet vara, tänker på min syssling som inte fick något val, fy. Nä njut av livet och drick lite champagne för att liva upp tillvaron.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Malin Th


 8. Camilla skriver: 6 november, 2019

  Ser sa fint ut och bohemiskt som ngn skrev. Men kanske prova den och visa oss? Tack for en fin blogg. alltid kul att kika in har


 9. Monica skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria!
  Nu har jag läst alla kommentarer om dina kläder och håller med Camilla att du kunde ta ett foto och visa oss…kläderna är fina och du passar ju i rosa. Förresten så passar du i det mesta.
  Själv går jag klädd i en tjock lång cardigan just nu. Det är så kallt. Lite minus och frostigt ute.
  Jag tror att maten påverkar hur vi mår och det är jätteviktigt att få stöd och hjälp om det. Särskilt när det gäller att få till det för våra barn.
  Kram Monica


 10. Karin M skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria!
  Jag tycker kläderna är snygga och jag tror du kommer vara och känna dig jättefin i de 🤗
  Ja diabetes är en jobbig sjukdom, min svärmor har det och hennes värden hoppar rejält så hon har svårt att ställa sitt insulin. Det är bra att den, och även andra sjukdomar, uppmärksammas.
  Här hemma fortsätter vi hjälpa äldsta sonen med familj att försöka få ordning hemma i deras nya hus, och jag fortsätter också mysa med den lilla bebisen 🥰
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 11. Malin skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria !
  Åh vad gullig du är som uppmärksammar Elsas diabetes 1. Blir så rörd och glad , även Elsa såklart . Vi har den boken som du håller i och den är så bra och viktig. Nästa torsdag den 14 november är det Diabetesgalan och varenda krona är värd och viktig för alla barn och vuxna som lever med denna sjukdom. Det är koll 24-7. Tycker att kläderna var snygga men kanske lite för ”gulligt”ihop. (Hälsa Ingela och tacka för att hon skrev boken)vi fick den på sjukhuset.
  Kram Maria ❤️❤️❤️
  Malin mallan


 12. Dalkullanannanykvist skriver: 6 november, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Kör på de kläderna.. De är jättefina.. Ja jag tycker du bara ska ta det lungt på din dag.. Äta och dricka nåt gott och bara ta det lungt 😘
  Ja diabetes är jobbigt.. Jag känner några som har det.. Bra att det skrivs mer böcker om diabetes och speciellt till barn och unga..
  Åh så kul för de som får börja planera nu inför att åka på blogg träffen.. Ni kommer ju att få så skoj..
  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 13. Pettersson skriver: 6 november, 2019

  Hej Maria!
  Jag är ute och letar efter 4 ord. Det är bara det att jag lyckas inte hitta dessa ord.
  Så jag frågar dig som är svensk men pratar flytande engelska. 🙂

  svärmor – svärfar – svärdotter – svärson.
  Vad heter dessa 4 ord på engelska?


 14. Angelica.B skriver: 7 november, 2019

  Hej Maria!
  Jag tycker färgerna passar väldigt bra ihop 🙂 Diabetes kan vara en väldigt allvarlig sjukdom om man missköter den. Vissa tar den inte på allvar och de kan ge fruktansvärda konsekvenser. I morgon eller ja nu, 7 november, fyller jag år 🙂 Får se vad det blir för planer i helgen. Skulle tro att det kanske blir lite party.
  Är så laddad inför bloggträffen! Ser så fram emot den 🙂 Väntar med spänning på mer info!
  Kram Angelica


  1. Kristina F skriver: 7 november, 2019

   Grattis på födelsedagen ! 💐🎉🎁
   Ska bli kul att träffa dig på bloggträffen !
   Kramiz Kristina F


  2. Karin M skriver: 7 november, 2019

   Grattis på födelsedagen 🎁
   Tyvärr så kommer inte jag på bloggträffen, det är alldeles för långt bort från mig, synd det för det hade varit roligt att träffas 🤗


 15. Margareta skriver: 7 november, 2019

  Hej fina Maria 💖
  Du klär i allt. Det blir säkert ett jättebra val med den vita kjolen och blusen. Till kvällen kanske något svart.
  Synd om alla barn som drabbats av diabetes, ja även vuxna. Det är en lömsk sjukdom som helt plötsligt visar sig på olika sätt. Värst är ju typ 1 då. Har sett det på nära håll. Min stackars mormor fick ta av ena benet, huuu.
  Väntar på inbjudan, ska verkligen försöka komma då. Var så roligt och trevligt på förra bloggträffen i Stockholm.
  Kram Margareta 💖


 16. Laila skriver: 7 november, 2019

  Kläderna är fina. Men det skulle nog vara snyggt med en svart slimmad top eller linne till den kjolen oxå…..


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar