Annons

Anmälan till bloggträff!

Hej på er!

Nu kan ni mejla [email protected] för att anmäla er till vår bloggträff som kommer att hållas på hotell Riverside i Ängelholm den 4 december mellan 16:30-19:00! Hoppas många av er kan komma! Ska bli såååå kul att få se era glada ansikten igen!!

Annons

Idag kom Anna och Ellie över en sväng och jag busade med henne vilket alltid är roligt 🙂

Annons

Kram till er alla!

Maria

Dela på:

11 kommentarer till “Anmälan till bloggträff!”

 1. Nettan skriver: 8 november, 2019

  Hej Fina Maria

  Vilken fin bild på dej o Ellie
  Ni får ha de så skoj på träffen, jag kommer inte det är ju lite svårt att åka när det är en vardag och jag arbetar då
  Jag som verkligen ville köpa fler kläder av ert märke, har ju endel innan, men man kan inte få allt haha
  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 2. Monica skriver: 8 november, 2019

  Hej Maria!
  Jag hade verkligen velat åka på bloggträffen men jag kan inte. Ni som kan får ha det så jättekul! Du Maria får ha det fint i Sverige som får träffa mamma och syster.
  Kram Monica


 3. Malin skriver: 8 november, 2019

  Hej Maria !
  Åh vad fina ni är på bilden !!
  Så cool lilla ellie . Ja vad roligt ni kommer att ha på bloggträffen, önskar att jag kunde komma 🙂
  Stor kram /malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Kristina F skriver: 8 november, 2019

  Jag har anmält mig och ser fram emot detta ! 😃
  Idag spöregnar det ute och det är strax dags att gå ut med hundarna.

  Kramiz Kristina F


 5. Karin M skriver: 8 november, 2019

  Hej Maria!
  Vilken härlig bild på dig och Ellie 🥰
  Jag kommer tyvärr inte på bloggträffen, det är alldeles för långt bort så det går inte att lösa. Jättetråkigt, för det hade varit så roligt att träffas igen.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Margareta skriver: 8 november, 2019

  Halloj på er. Vilken lycka där står du med lilla sötisen Ellie.
  Vad kul med en träff, anmäler mig nu.
  Kram Margareta 💖


 7. MarisolMaria%20M skriver: 8 november, 2019

  Hejsan ! Finaste Maria !
  Åh vad fina ni är på bilden
  Så cool lilla Ellie . WOW!!! Ja vad roligt ni kommer att ha på bloggträffen, önskar att jag kunde komma 🙂
  MVH
  Marisol Maria Hagi


 8. Angelica.B skriver: 8 november, 2019

  Hej Maria!
  Så otroligt fin bild på er 😊 ser så fram emot bloggträffen! Ska skicka in en anmälan direkt!❤️
  Kram Angelica


 9. RoseMarie skriver: 8 november, 2019

  Hej Maria! Vilken underbar bild på dig och lilla Ellie. Hon är ju så söt. Din födelsedagskjol är så vacker. Nyfiken på toppen du köpte till den. Önskar dig ett fint födelsedagsfirande på lördag. Kan tyvärr inte komma till Bloggträffen. Är för långt. Hade varit så roligt att få träffa dig igen, mamma Anita och din syster. Du får hälsa och krama dom från mig. Önskar dig en fin dag när du vaknar. Kram från din vän Rose-Marie.


 10. JeanetteAnmälan%20till%20bloggträff skriver: 8 november, 2019

  Hej Maria

  Vad söta ni är i era röda solbrillor läckra.

  Jag kan tyvärr inte komma på bloggträffen hade annars varit mycket trevligt att träffa dig.

  Imorgon åker Jenny o jag till Åbo på en kompiskryssning för lite trevlig shopping o dans.

  Jag vill därför gratulera dig i förskott på din födelsedag och hoppas att du får en riktigt härlig dag med många fina presenter.

  Trevlig helg
  Kram. Jeanette


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 9 november, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Men ni är ju för söta du och lilla Ellie.. Vilket härligt foto 💞
  Jag kan ju inte komma på blogg träffen som sagt..Tråkigt för jag hade så gärna träffat dig, din mamma och syster.. Ni är så goa.. Men jag hoppas ni alla kommer få skoj..
  Igår fredags var det fullt upp här.. Så är lite trött.. Har börjat ge min misse Chanel medicin, då det visade sig att hon har astma.. Och det är inte lätt i början att ge medicin.. Vi var till veterinären i torsdags.. Har varit så orolig att det varit något värre.. Har ju varit tungt efter de andra missarna.. Men jag känner mig lättad nu.. Inte kul såklart med astma heller, men d går ju iaf att behandla.. Men det var så kul för denna gången åkte vi till en annan veterinär klinik och där jobbar en gammal klass kompis till mig och det var så kul att se henne efter så många år och hon var så duktig och alla var så trevliga där.. Jag är så glad att man äntligen hittade ett bra ställe där de är noggranna och kollade upp allting ❤️ Har så dålig erfarenhet av veterinärer innan.. Så nu kommer vi fortsätta gå dit.. Känns så bra i hjärtat när man vet att ens små diamanter får den bästa vården som finns ❤️

  Ha ett fint födelsedag s firande idag lördag kraam AnnaN ❤️


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar