Annons

Anna assistent ser i syne!

Hej käraste vänner!

Hoppas att dagen på jobbet eller dagen ni spenderat på annat sätt varit bra. Själv har jag och Kamran haft en sömnlös natt vilket kan hända ibland.

Jag pratade med Anna igår eftermiddag och vi pratade bland annat om helgen. Anna berättade att de hade varit nere i hamnen och promenerat runt med Ellie. Jag såg inte eran båt så jag tänkte att ni är säkert ute till havs och har roligt så jag ville inte störa säger Anna till mig.

Annons

Vaaaa säger jag vi var inte ute med båten utan vi var här hemma i trädgården och badade hela dagen. För att göra en lång historia kort så ringer jag i panik till Kamran att båten är borta. Han blir orolig och ringer massor med samtal till mannen vi köpte båten av, mannen som tvättar vår båt under vattnet och sedan någon annan kuse. Kamran frågar mig är Anna 100% säker att hon inte såg båten? Ja säger jag hon såg bara den lilla Swedish Fish.

Annons

Kamran kommer hem efter en lång dag och frågar var alla båtpapper är. Vem vill kolla på båtpapper (försäkring osv) sent på kvällen så jag sa nej jag kommer inte att leta efter alla de papper nu.

Vi gick och lade oss och var så oroliga. Jag hade pratat med Sara och berättat att båten var borta eventuellt stulen och hon blev förskräckt. Ja ni fattar vibben. Vi bestämde oss för att vakna tidigt och susa ner till hamnen, så jag upp tidigt och målade på mig lite smink ifall vi skulle behöva ringa till polisen och kanske till och med tv nyheterna skulle göra en liten blurp!

Båten är kvar och vi skrattar och känner oss allmänt lättade. Käraste fina Anna jag vet precis vart du tittade och jag är jätteglad att du håller ett gott öga på båten när du är ute och promenerar. Detta är vad du såg…

Annons

Ser du att vår båt ligger bakom denna lilla båt. Du trodde att detta var Swedish Fish, ser den bekant ut?

Haha ser ni vår båt bakom den lilla (skruttna) ekan? Anna vi fick oss ett gott skratt och jag fick min Starbucks latte tidigt och jag är färdig sminkad och klar tills du kommer idag.

Annons

Kram till världens bästa assistent! Maria

Dela på:

6 kommentarer till “Anna assistent ser i syne!”

 1. Camilla skriver: 12 november, 2019

  Hej Maria!

  Tur att båten inte var borta!
  Men om det skulle hända så har ni väl en båt försäkring?
  Eller hur var det med den?
  Jag vill gratulera på födelsedagen hoppas att du får en fin dag.
  Vilken fin fest ni hade i helgen. Tråkigt med maten och den inhyrda kocken.
  Men det fanns goda tårtor på bilderna så ni åt säker gott ändå.
  Jag kan inte komma till blogg träffen i december jag är i England den veckan.
  Hoppas på att kunna komma nästa gång istället.
  Här är det mörkt regn och snö och allt en kan tänka sig i väderlek kan ju kännas jobbigt när en måste iväg till jobb mm
  Men bara att försöka att över leva.
  Kul att planera resor längre fram i tiden.
  Kram
  Camilla


 2. Kristina F skriver: 12 november, 2019

  Störtskönt ! 😂
  Men det kunde gått illa om den verkligen varit borta.
  Förstår att man blir uppjagad :)))
  Tur allt var ok ändå och att den låg så fint där i vattnet när ni kom dit.
  Kramiz Kristina F


 3. Dalkullanannanykvist skriver: 12 november, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Oj men vilken tur att båter var kvar.. Men man skrattar gott efteråt.. Ni kommer nog att skratta åt detta länge 😂 Ha d fint kraam AnnaN ❤️


 4. Karin M skriver: 13 november, 2019

  Hej Maria!
  Fy vilken oro och panik när man tror att båten är borta 😦
  Men slutet gott allting gott 🤗
  Ja det var en härlig historia du berättade för oss, kan tänka mig ni kommer kunna skratta åt den sen 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Kikki skriver: 13 november, 2019

  Stort GRATTIS på födelsedagen!
  Förstår paniken ni kände för båten. För en vecka sedan blev jag av med alla mina kära ägodelar i förrådet i källaren. Vi bor ganska litet, och saker vi inte behöver för jämnan förvaras där. Bl.a. alla julsaker, en jultomte (ca 1 m) från 50-talet jag fått av min mamma, den prydde skyltfönstret i den butik hon jobbade i på den tiden. Porslinstomtar och porslinsbarn med förlaga Jenny Nyström, samlarobjekt. En gammal fin julkrubba, ja massor av mer saker. Dessutom kläder och tavlor. Väldigt
  ledsamt. Jag blev förkyld på kuppen, tror det var av chocken, men nu börjar jag känna mig bättre. Ja, det gäller att gå vidare och inte fastna i tråkigheterna, men så trist nu när advent snart närmar sig och julen står för dörren om inte en alltför lång tid.
  Må gott och kram!


 6. Margareta skriver: 16 november, 2019

  Hej och stort grattis på födelsedagen i efterskott.
  Min mobil har krånglat så jag har inte kunnat skriva till dig. Inte heller via datorn härifrån kom jag in på din sida och kunde skriva. Händer så ibland här.
  Vilket fint armband du fick av Kamran på födelsedagen. Tur att ni hittade det då du tappade det. Du verkar ha haft ett great birthday party. Härligt att ta tillvara på allt som kan firas och sen fira det.
  Vilken tur att er båt fanns där men gömde sig för Anna hihi.
  Tack för alla fina bilder du delar med dig av.
  Kram Margareta 💜


Annons

Laddar