Annons
Annonssamarbete med Aller Media

Julerbjudande från Aller Media!

I samarbete med Aller Media kan jag nu tipsa om ett fantastiskt julerbjudande där du kan ge bort en prenumeration av tidning plus en premie, den härliga julduken! Jag gav faktiskt mig själv en prenumeration och fick då med julduken som jag tror kommer att komma till otroligt mycket användning! Den är dessutom specialtillverkad just för detta erbjudande och finns inte att köpa i butik!

Så för 159:- plus 49:- i porto får du den vackra, härligt röda, jacquardvävda duken med diskret och stilfullt stjärnmönster. Materialet är 45 % bomull och 55 % polyester, vilket gör den till en lättskött duk med härligt fall och vacker lyster. Duken är 120×220 cm och tvättas i maskin, 40°.Värde ca 399:–

Klicka på länken för att komma direkt till erbjudandet!!

Detta är ju en perfekt julklapp till vem som helst av dina vänner eller familj! Aller Media har otroligt många olika tidningar att välja mellan, så det finns faktiskt något som passar alla!

Kram från er vän Maria

 

Dela på:

5 kommentarer till “Julerbjudande från Aller Media!”

 1. Karin M skriver: 2 december, 2019

  Hej Maria!
  Tack för erbjudandet, ska fundera på det, jag gillar just tidningen Allas 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 2. Dalkullanannanykvist skriver: 2 december, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Tack vilket fint erbjudande 😀 Och vilken fin duk.. En fin och uppskattad present att ge bort i julklapp.. Jag hade gärna gett bort en prenumeration, men vet inte vem jag ska ge den till..Måste fundera lite.. Ha det fint och hälsa mamma och syster kraam AnnaN ❤️


 3. Kristina F skriver: 2 december, 2019

  Fint erbjudande ! Ska kika närmare på det . Duken var fin, gillar julröda sådana.
  Nu är dt inte långt kvar tills vi ses.
  Kramiz Kristina F


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 3 december, 2019

  Hej Maria!
  Tack för erbjudandet. Ska kika på det då jag tycker duken är så fin.
  Kram Gunbritt


 5. Margareta skriver: 3 december, 2019

  Tack för tipset och att du tänker på oss. Duken ser jättefin ut. Tror jag ska ge prenumerationen till min kusin.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar