Annons

Lyckad bloggträff :)

Hallå mina vänner!

Tack till alla som kom idag till Hotel Riverside i Ängelholm. Det var så roligt att se er alla. Ni som köpte något kul från Montazami Brand tack så hemskt mycket.

Idag hämtade vi också upp min syster från tågstationen. Vi stack genast till Ostbutiken och köpte tre danska illadoftande ostar. Just nu sitter vi och äter lite ostbricka och pratar om dagens tillställning. Jag är så tacksam att Malin också var där och hjälpte till. Hon hade bakat lussekatter till mig och dom var så goda.

Annons

Annons

Belysningen kanske inte var den bästa när man vill ta ett bloggkort. Här ser ni Kristina Fransson och mamma. Tack Kristina för att du kom och ett stort tack för det fina stöpta julljuset och choklad ❤️

Vi blev ett litet gäng och här ser ni två vänner Lena och Pia. Riverside hotel hade fixat med ost och lite plockmat. Lite gott vin på det 🙂

Annons

Tack igen goda vänner på Riverside som fixade så fint. Jag tror att vi alla hade en trevlig träff.

Nu sitter vi och lyssnar på julmusik och min syster är jul DJ. Vi trallar igenom alla julsånger både på engelska och svenska. Fasiken vad jag tycker om dessa två kusar. Imorgon blir det julbord på Mollbergs i Helsingborg. Vi ska äta gott och skratta och prata gamla minnen. Tyvärr är vi ju så himla känslosamma så vi gråter ju för ingenting. Jag sätter på mig vattenfast mascara.

Kram till er alla och vi hörs imorgon.

Annons

Maria

Dela på:

19 kommentarer till “Lyckad bloggträff :)”

 1. Nettan skriver: 5 december, 2019

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt ni har haft de och det fortsätter förstår jag
  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan


 2. Ann-Sofie Carlsson skriver: 5 december, 2019

  Tack Maria för en supertrevlig kväll.
  Hälsa även till din mamma och syster som gjorde kvällen så trevlig.
  Många goa julkramar
  Ann-Sofie


 3. Malin Th skriver: 5 december, 2019

  Hej Maria.
  Jag är så glad för din skull, förstår att du njuter varje sekund med dina mamma och syster, jag riktigt ser hur ni myser runt bordet.
  Vad roligt att bloggträffen blev lyckad, vilken fin bild på Kristina och Anita.
  Jag ska idag handla det sista till lördag, men känner jag mig själv rätt får jag väl lite smått panik på lördag morgon och sticker ut och handlar mera saker, livrädd att det inte ska räcka, haha.
  Ha nu ett riktigt fint julbord.
  Stor kram Malin Th


 4. Julia skriver: 5 december, 2019

  Wow trodde nästan det var emma på kortet men det var ju din syster!


 5. Tove skriver: 5 december, 2019

  Hej Maria,
  Tack snälla för en fin bloggträff igår. Så trevligt och vilken fin syster du har! Jag kommer att älska att ha på mig kläderna jag köpte när jag drar till Miami om två veckor.
  Kram Tove


 6. Anki skriver: 5 december, 2019

  Godmorgon!
  Åhh vad jag är avundsjuk på er som fick förmånen att träffas igår. Ni såg ut att ha det riktigt trevligt.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 7. Ammi Uppsala skriver: 5 december, 2019

  Halloj!
  Vad härlig blogg-träffen verkade! Hoppas du kommer tillbaks till Sverige snart igen!
  Hur gott är det inte med ost och kex? Slurp!
  Än så länge har jag inte ätit något julbord. Vi funderar lite på om IKEA:s kan vara något. Är det någon som provat?
  Ikväll ska jag på Avicii Tribute concert For Mental Health Awareness i Friends arena. Det ska bli kul och känslosamt.
  Ha en bra dag!


 8. Karin M skriver: 5 december, 2019

  Hej Maria!
  Jag förstår att ni hade trevligt igår, önskar så att jag hade varit där också 🤗
  Jättefin bild på Anita, Kristina och dig 🥰
  Låter så mysigt att umgås ni systrar och er mamma, förstår att det blir både mycket skratt och tårar 🤗
  Idag ska vi iväg till äldsta sonen, P ska hjälpa honom lite och jag ska mysa med bebisen 🥰🥰🥰
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 9. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 5 december, 2019

  Hej Maria!
  Så trevligt ni verkade ha det igår och jag önskade så att jag kunnat vara där. En aning långt för mig att åka då jag bor i mitten av Sverige. Någon gång ska det säkert gå att ordna.
  Jag hade trevligt här hemma då vingänget träffades. Åt gott, drack gott och spelade julklappsspelet. Du må tro att det blev mycket skratt. Hade lite träningsvärk i magen som var så värt det. Att skratt och ha roligt är underbart.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram Gunbritt


 10. Monica skriver: 5 december, 2019

  Hej Maria!
  Kul att bloggträffen blev lyckad. Synd att man inte kunde vara med. Det kanske passar om det blir någon mer gång. Det bästa för dig är ju i alla fall att du får vara med din mamma. Min mamma bodde 50 mil bort och jag tyckte det var långt. Nu lever hon inte längre men jag kan minnas de stunder när vi äntligen sågs.
  Ja det är lite julstök. Jag ska resa bort i Luciahelgen och så ska vi bort över julen. Det krävs ändå lite planering och jag vill i alla fall ha lite jul hemma. Tomtar och andra saker ska fram men vi hoppar över julgran…(jag som älskar julgran).
  Kram Monica


 11. Kristina F skriver: 5 december, 2019

  Jag tackar än en gång för hur fint ni ordnat det och var så trevligt att kunna sitta ner och prata med både Anita och Catharina.
  Man blir så glad i hjärtat för den fina vänskap vi har. ❤️
  Det var också jättetrevligt att prata med Malins dotter och mamma. Även det lilla med Malin också så klart. 😍
  Kul med anknytning till min stad.
  Jag hade två tjejer som viftade glatt på svansarna när vi kom hem . Matte hade varit borta på tok för länge.😄
  Ha nu en alldeles underbar julbordsmiddag och ta hand om varandra på allra bästa sätt nu innan du reser hem igen Maria.
  Idag blir det återhämtning för min del.
  Kramiz Kristina F


 12. Angelica.B skriver: 5 december, 2019

  Tack så jättemycket för en fin kväll! 😍 Det var verkligen trevligt! Mindre trevligt med en huvudvärk som smög sig på mig så hemresan var mindre rolig. Det blev bums i säng när jag kom innanför dörren. Haha!
  Sen blev jag tyvärr lite blyg också 🥺
  Mysigt att få prata med Anita och Catharina också. Ni är så otroligt fina människor! ❤️
  Njut av varje minut tillsammans innan du åker hem igen, Maria 🥰
  Idag ska jag göra så lite som möjligt och vara vila huvudet!
  Kram kram Angelica. B 🌸


 13. Malin skriver: 5 december, 2019

  Hej Maria !
  Ser jättetrevligt ut !! Vilken dag ni hade .
  Ja julmusik och julstämning kan få en att fälla en tår.
  Ha det fint !
  Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 14. Wenche skriver: 5 december, 2019

  Hei Maria,
  Ser ut som dere hadde det hyggelig på bloggtreffet 😊 skulle ønske jeg kunne vært der 🥰 håper det kan bli en annen gang.
  Kos deg med din mamma og søster, dere ser ut til å ha det så fint sammen ❤️❤️
  Klem


 15. Dalkullanannanykvist skriver: 5 december, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Så mysigt ni ser ut att ha det på blogg träffen 💞 Så kul att Kristina kunde åka dit och träffa er.. Jättefint kort på dig mamma och Kristina 🙂Tråkigt som sagt att man inte kunde komma dit och träffa er.. Så trevligt ni har det hemma hos mamma.. Härligt att lyssna på jul musik.. Ja ni kommer ha fina dagar tillsammans.. Hälsa mamma och syster… Ha det fint kraam AnnaN ❤️


 16. Lena L skriver: 6 december, 2019

  Vad kul att träffen blev lyckad. Synd att jag har så långt till Ängelholm annars skulle jag gärna kommit dit. Du ser ut att ha så mysigt tillsammans med mamma och syster.
  Önskar er alla på bloggen en riktigt God jul som vi närmar oss med stormsteg.

  Vänliga hälsningar
  Lena i Falun


 17. . Karin Lagergren skriver: 6 december, 2019

  Hej Maria!
  Vad trevligt ni ser ut att ha haft det och jag önskar att jag hade kunnat vara med men det är alldeles för långt att åka. Ha nu en fortsatt trevlig vistelse tillsammans med dina kusar.
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 18. Lena M skriver: 6 december, 2019

  Hej Maria och alla andra finisar.
  Det ser verkligen superkul ut. Själv bor jag för långt bort tyvärr. Så härligt ni sedan också verka ha det med julmusik och gott att äta och dricka. Viktigt att ta vara på alla fina stunder, och unna sig att njuta.
  Här hemma blir det matlagning och brödbak i helgen. Passar bra i regnet och blåsten, att mysa lite inomhus. Ska också lyssna på min julmusik.
  Ha en fin andra advent.


 19. Margareta skriver: 9 december, 2019

  Vilken härlig o rolig träff ni hade. Önskar så att jag kunnat vara med. Min förkylning var inte snäll, men har kryat på mig något. Hoppas så jag kan vara med om det blir någon mera gång. Kände mig så deppig då jag låg här. Ni ser ut att ha haft en så trevlig kväll, alla fina människor som var där och så du. Du är så fin Maria 💖.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar