Annons
I annonssamarbete med Oslo Skin Lab

Samarbete med Oslo Skin Lab

Hej alla vänner!

Nu får ni fortsätta på min kollagen-resa som jag är på tillsammans med Oslo Skin Lab och deras produkt ”The Solution”, kom ni ihåg att jag berättade om den för några veckor sedan?

Nu har jag tagit detta kollagenpulver i snart 8 veckor och faktiskt tycker jag att min hy har fått en helt annat lyster och jag känner mig fräshare och har lite extra glow! Wow! Och nu när hösten kommit till oss även här i Kalifornien så brukar jag bli lite torr, men i år känns den inte torr, och jag tror att jag kan tacka The Solution för det!

Så nu när jag börjat se resultat är jag verkligen taggad på att se hur hyn påverkas under en längre tid, för detta är ju ingen ”kur” som man tar utan det är ju ett tillskott man gärna tar under en lång tid, för vem vill inte investera i sin egen hy?!

Det bästa med The Solution är ju att den bara innehåller rent kollagen och att det har gjorts solida studier och placebokontrollerade tester av pulvret som har visat att kollagenet ger effekt! Mer information om studierna kan man läsa

Missa inte detta erbjudande om ni vill testa kollagen för er hud! Jag kan fortfarande erbjuda er

60% rabatt på första köpet om ni handlar via länken nedan!!

Kram Maria

Dela på:

2 kommentarer till “Samarbete med Oslo Skin Lab”

 1. Elin skriver: 14 december, 2019

  Hej Maria!
  Gör du nåt för musikhjälpen i år? Du verkar så genuin och medmänsklig, så jag gissar det, men du har inte skrivit om det här? 🌟❤️


 2. Kristina F skriver: 16 december, 2019

  Visst är man extra mån om sin hy !
  Ska kolla än en gång på detta erbjudande 😉
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar