Annons

Diamanten försvann!

Hej på er!

Tack för era kommentarer. Synd att vissa av er har grått och regnigt väder. Nu vill ni ju ha lite snö när julen börjar närma sig. Jag tänkte också baka lite saffransbullar nu till jul. Jag ska se om jag kan hitta lite färsk jäst på matbutiken. Tycker att det blir lite annat när man bakar med torrjäst.

Annons

Ni kan inte ana vad som hände mig i lördags när Kamran och jag var på julpartaj. Vi hade klätt upp oss i matchande färger och kör 2 minuter till grannens hus. Humöret var på topp. Blev lite besviken på partyt man fick inte den där härliga julstämningen därför att de hade ingen julmusik på, ingen musik alls utan det ända man hörde var en massa buzz från gäster som pratade. Vi stod mest och pratade med våra vänner runt den öppna spisen i trädgården. Den var så varm och lågorna var skyhöga så jag var framme och skruvade ner den till mindre lågor.

Annons

När det var dags att gå hem så står jag och pratar med Madison som precis gift sig i Mexiko. Jag skruvar lite på min bröllopsring och upptäcker att min diamant i mitten har hoppat ur. Det är bara ett gapande hål. Jag fick inte panik men jag tänkte var i tusan ska man börja leta. En ung tjej frågade vart jag varit under kvällen så svarade jag att jag stått vid den öppna spisen och pratat. Hon går ut och kommer tillbaka med diamanten. Kan ni fatta att hon hittade den inom 30 sekunder och bland allt folk som trampade omkring. Jag lovar er att den elden och de lågor smälte ner min guldring haha!

När vi kommer hem så kommer Kamran med 2 plastpåsar som han vill att jag ska lägga ringen och diamanten i. En påse för extra skydd. Kanske han var rädd att om jag förlorade den så måste han köpa en ny.

Vi skämtade på morgonen och sa ”att även fast diamanten hoppade ur sin plats så är iallafall vårt äktenskap på plats” låter inte lika roligt på svenska.

Annons

Så idag ska jag skriva lite fler julkort och sedan blir det att sticka till juvelaren. Jag ska även lyssna klart på min bok eftersom det är jag som har årets sista bokklubbsmöte hemma hos mig. Vi ska byta julklappar och dricka glögg och äta gott.

Igår kväll packade jag in lite presenter. Ser ni den stora boken med Rihanna? Den tänkte jag ge till Sara eller Hanna som dom kan ha på deras kaffebord. Sedan ångrade jag mig och den ligger nu på mitt kaffebord. Ser ni filten som ligger på bordet? Den hade jag köpt på Potterybarn och tänkte ge till hundarna och lägga i deras säng. Den är jättelyxig så jag tyckte att det kanske var lite väl lyxigt så nu ska jag ge den i present till julklapps spelet med bokklubben. Gillar ni den?

Ok nu ska Nicho och jag ut och julhandla lite. Vilket jag egentligen inte har tid med men det tänker jag inte säga till honom.

Annons

Kram till er alla Maria

Dela på:

12 kommentarer till “Diamanten försvann!”

 1. Kristina F skriver: 16 december, 2019

  Vilken tur att diamanten hittades !
  Filten/pläden var snygg ! Hade passat hundarna bra och gosa in sig i annars.
  Hoppas du och Nicho fick en mysig stund ihop och att ni julhandlat .
  P och jag har varit och köpt den sista julklappen till barnbarnen.
  Kramiz Kristina F


 2. Karin M skriver: 16 december, 2019

  Hej Maria!
  Men jösses vilken tur att ni hittade diamanten, hoppas juvelaren får dit den så den sitter ordentligt fast sen.
  Tråkigt när festen blev sån, då infinner sig inte den rätta stämningen heller.
  Ja du apropå stämning, inte mkt till julstämning utomhus här inte. Idag var jag ute i t-shirt, jeans och barfota i tofflorna och satte 40 tulpanlökar till 🌷🌷🌷
  Men sen har jag å andra sidan slagit in julklappar och gjort julgodis också, så inomhus är det julstämning 🤗
  Filten ser så mysig och gosig ut, den blir nog säkert uppskattad av mottagaren.
  Hoppas du och Nicho får en mysig shoppingtur tillsammans.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 3. Angelica.B skriver: 16 december, 2019

  Hej Maria!
  Men shit! Vilken tur att ni fann diamanten! Otroligt att den bara hoppat ut.
  Va tråkigt att festen inte levde upp till era förväntningar. Ibland är det de lilla som gör så mycket, som tex musik.
  I morgon blir det en runda för att försöka få ihop lite fler julklappar. Älskar att shoppa! Tycker det är roligare att köpa saker till andra än till mig själv! 🙂
  Filten är flawless! Jätte fin och ser väldigt mysig ut.
  Hoppas du och Nicho hade en trevlig shoppingtur!
  Kram kram Angelica


 4. Dalkullanannanykvist skriver: 16 december, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Ja här har det bara regnar i flera dagar.. Men förhoppningsvis så åker jag till Dalarna över jul och där är det ju snö..
  Så trist utan julmusik.. Det är ju ett måste.. Oj då, men det var ju tur att diamanten hittades.. Ja jag ser både bok och filt.. Filten är så fin.. Hoppas ni hade en fin shopping du och Nicho.. Ha en fortsatt fin dag.. Hoppas mitt mail om julkort kommit fram.. Nu blir det sova här snart.. Jag ska försöka komma iväg och ta blodprov imorgon för att se om mitt Dvitamin värde blivit bättre..Och sen handla klart d sista så man slipper stressa så mkt innan man åker.. Ha det fint kraam AnnaN ❤️


 5. Nettan skriver: 17 december, 2019

  Hej Fina Maria

  Vilken tur du hade att tjejen hittade diamanten, bra att ni fixar den med engång. Pläden hade vovvarna gillat att gosa in sej i, men de kanske får en annan
  På ett sätt är jag glad att de är barmark här, för jag halkade häromdagen när vi hade snö o halka, jag gjorde ej mej illa som tur va. Men på julafton vill jag ha snö haha
  Hoppas du Nicho hade en mysig dag ihop

  Fick du reda på vad de gällde om blommorna ? Som du fick från Sverige och att du skulle boka de datumet

  Kramisar Nettan


 6. Ammi Uppsala skriver: 17 december, 2019

  Hejsan!
  Helt otroligt att diamanten hittades! Det påminner mig om när jag i början på 80-talet var och simmade med min klass och vår lärare tappade en av sina linser i bassängen ( på den tiden var linserna hårda). Hela klassen dök omkring i bassängen och letade och tror du inte att vi hittade linsen!! Otroligt!
  Ha en bra dag!


 7. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 17 december, 2019

  Hej Maria!
  Vilken tur att diamanten hittades.
  Så tråkigt att festen inte blev som du hoppats.
  Jag har klart med alla klappar. Vi vuxna kör med julklappsspelet så det är bara mina två barnbarnsbarn som jag behöver ordna till. Har stickat raggsockor till dem som jag hoppas blir bra.
  Imorgon har jag tre stycken som fyller år, min syster blir 63, min äldsta dotter blir 49 och ett barnbarnsbarn som blir 1 år och det är det kalaset vi kommer gå på. Har virkat en klänning som hon ska få.
  Nu önskar jag dig en underbar dag.
  Kram Gunbritt


 8. Monica skriver: 17 december, 2019

  Hej Maria!
  Vilken tur att ni hittade diamanten!
  Filten var jättefin. Den blir en bra julklapp.
  Idag blir det tvätt och lite planering inför att vi åker bort över jul. Jag kom ju hem igår och resväskan får stå kvar. Det ska snart packa igen. Men kul blir det att få träffa barn och barnbarn.
  Här är mildväder och gräsmattan är grön med inslag av snö…Man får försöka ha julstämning inne. Fast så är det ju alltid för er. Ni har inte vinter utanför men det brukar vi oftast ha.
  Kram Monica


 9. Lillemor Johansson skriver: 17 december, 2019

  Hej Maria!
  Vad skönt att diamanten hittades.
  Vi ska åka till mina föräldrar i Värmland över jul så vi kommer garanterat få snö. Barnen firar på annat håll i år då då passar vi på att åka och det ska bli kul.
  Lycka till med bokklubbsträffen.
  Kram Lillemor


 10. Malin Th skriver: 17 december, 2019

  Hej Maria
  Vilken himla tur att diamanten kom tillbaka! Jag har några stenar i min vigselring och tittar ibland så att alla finns kvar.
  Hoppas du och Nicho fick en härlig dag.
  Jag brukar också köpa julklappar och sen ändra mig vem som ska få vad och ibland behåller jag det också för mig själv.
  Jag är färdig nu med mina inköp och nästan allt är inslaget.
  Hoppas bokklubbsavslutningen blir lyckad!
  Kram Malin Th


 11. Margareta skriver: 17 december, 2019

  Hej fina Maria 💖
  Kunde du och Nicho göra några fynd när ni var ute och shoppade. Hoppas det, alltid lite stressigt innan jul med alla inköp.
  Där var det tur i oturen med diamanten. Nästan magiskt att tjejen hittade den så snabbt. Allt har sin mening och det var meningen att du skulle få den tillbaka.
  Ibland kan det vara så att man ångrar sig med julklappar, behåller det själv och köper något annat istället till personen.
  Jag är klar med mina inköp, vi köper inte så mycket till varandra längre. Blir lite jul hos släkten.
  Kram Margareta 💖


 12. Malin skriver: 17 december, 2019

  Hej Maria !
  Vilken tur, vilken himla tur att diamanten hittades. Fick ont i magen…
  Är nog snart klar med julisar, pysslar med mina armband också och blir så glad över mina insamlingar. Imorgon blir det jobb. Stor stor kram/ malin mallan ❤️❤️❤️


Annons

Laddar