Annons

Musikhjälpen

 

Hej vänner!

Ikväll är det bokklubb och jag är värd så idag är det stirrigt med förberedelser! Jag tar lite kul kort och visar er imorgon. Jag ska laga min berömda chicken curry som i alla fall mina barn älskar! Hoppas bokklubbsvännerna tycker likadant!

Annons

Ville bara påminna att ni fortfarande kan vara med och buda på min auktion som är till förmån för musikhjälpen! Det är två dagar kvar nu så passa på att vara med! Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen!

Annons

Vi hörs snart!

Kram Maria

Dela på:

6 kommentarer till “Musikhjälpen”

 1. Angelica skriver: 18 december, 2019

  Kära Maria,
  Jag skulle bli så glad om du kunde ta mer kort på din juldekoration i år. Blir så glad och får julstämning när du lägger upp bilder på ditt hem och all dekoration du har gjort. Ser så mysigt ut och jag får lyckorus i kroppen (drömmer mig bort).


 2. Karin M skriver: 18 december, 2019

  Hej Maria!
  Väskan är så snygg, men tyvärr har jag inte riktigt råd att buda på den nu så här inför jul 😔
  Chicken curry är gott, hoppas de andra också tyckte det och att ni får/fick en trevlig kväll hos er 🤗
  Idag står vila på mitt schema, jag måste ta såna dagar ibland för att liksom samla lite energi.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕💕


 3. Margareta skriver: 18 december, 2019

  Hej fina Maria 💖
  Så fint av dig att skänka en väska till musik hjälpen. Du har ett hjärta fullt av godhet.
  Ha en kul kväll med bokklubben.
  Kram Margareta 💖


 4. Dalkullanannanykvist skriver: 18 december, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  De kommer nog att gilla maten som du lagat.Hoppas ni får en trevlig bok klubbs möte.. Hur många är ni som är med? 🙂
  Jag tycker att det här med musikhjälpen är så bra.. Och alla som gör nåt för att hjälpa andra..Du är en av dem fina Maria.. Önskar att det fanns flera med hjärtan av guld 💖 Hoppas att många budar.. Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 5. Laila skriver: 18 december, 2019

  Kan du inte lägga ut receptet för din Chocken curry?
  Behöver ha lite nya mattips…….


 6. Kristina F skriver: 19 december, 2019

  Det är en väldigt fin väska.
  Jag är ägare till två av dina modeller och kan bara säga att jag gillar dem jättemycket. Den som klickar hem den lär blir nöjd !
  Kramiz Kristina F


Annons

Laddar