Annons

Influensa hemma hos oss!

Hej på er alla och en god fortsättning på julens bravader. Tänk att vi spelade julmusik in i det sista men nu har jag lyssnat tillräckligt. Hur många gånger ska man lyssna på ”All I want for Christmas is you” haha.

Annons

Kamran och jag blev helt enkelt sjuka precis innan julafton. Klagar inte men så himla typiskt. En hemsk influensa som Kamran sa att det var den värsta han haft 😬 Både Kamran och jag drack honungstea med färsk ginger hela julen men på slutet hällde jag i lite whiskey för en mer trevligare smak.

Två influensa människor i action! Älskar min Victoria Secret pyjamas som Emma valde detta år. Vi gjorde så goda eggs Benedict och självklart så använde vi min fina julservis. Vi hade ett val på skinka eller lax. Jag gjorde såsen from scratch.

Maija vi har våra mössor på för att här finns det ingen snö så vi försöker vara coola och ge lite julkänsla. För mig funkar det perfekt så kan jag låta mitt hår bli friskt och slipper att locka det 🙂

Annons

In action för frukost och vi sitter i mitt nya matsalsrum. Jag och barnen dukade så fint och mysigt med mina ljusstakar från Moments by MM. Nej detta är ingen reklam men min servis är så fin och jag har verkligen fått så mycket användning för den.

Julstämning på topp och jag såg faktiskt rött hela julen haha! Ja Emma tycker inte om eggs benny så hon gjorde sin egen french toast.

Annons

Jag var så taggad när Kamran skulle öppna sin present. Jag hade köpt en SMEG kaffekokare i vitt och han blev så glad och överraskad.

Vi har tyvärr ingen Kalle Anka klockan 15.00 så vi går ju direkt från frukost till julklappsöppning. Alla var nöjda och så tacksamma.

Annons

Copper och Molly fick nya sängar och lite nya leksaker. Här ser ni Copper gnaga på ett ben. Kom igen vilka hundar visar en sådan tacksamhet för deras julklappar? Kul 🙂

Vi avslutar juldagen med en surf and turf middag. Hummer och oxfilé med potatismos och grönsaker. Vi spelade spel och och hade kul hela dagen.

Tack Margareta och Aly som gjorde en sådan fin och omtänksam donation till en familj in need i vårt namn. Betyder mycket och alla här skickar en stor kram till er båda.

Tack för era kommentarer och jag hoppas verkligen att ingen utav er råkar ut för någon influensa. Kul att ni har fått era julkort.

Kram från mig Maria

Annons
Dela på:

17 kommentarer till “Influensa hemma hos oss!”

 1. Nettan skriver: 27 december, 2019

  Hej Fina Maria God fortsättning

  T A C K snälla för julkortet, det låg i brevlådan när jag kom hem igår, var i Småland innan jul i några dagar och under julen. Nu är på jobbet och kommer ej jobba heldag utan flexar ut lite, skönt när vi kan göra så

  Inget skoj att vara sjuk, de är ofta de är förkylning och magsjuka vid jul, inget skoj alls
  Vad fina ni är allihopa, jag ser att Copper o Molly myser. Jag hade oxå VS pyjamas, jag har tagit efter dej o din familj haha

  Krya på er
  Kramisar Nettan


 2. Ammi Uppsala skriver: 27 december, 2019

  God morgon!
  Vilken härlig jul ni har haft, minus influensan. Jag har också haft en bra jul. Vi tyckte att den var lugnare än vanligt men vi tänkte att det var för alla barn är äldre nu. Den yngsta är numera 9 år och det äldsta 17, så vi kunde spela spel och vi hade två frågesporter.
  Igår var det ju även min födelsedag! Lite jobbigt är det att fylla år vid jul. Men min familj är van nu och försöker göra det bästa. Min tårta kan man se på min Insta 🙂
  Ha en bra dag från ett Uppsala som har ett tunt lager snö på marken…just nu…


 3. Karin Jsonperlemormor-farmor.bloggplatsen.se skriver: 27 december, 2019

  Hej Maria!
  Fina kort som vanligt.
  Jag hoppas vi slipper influensan,
  tog vaccinsprutan i november.
  Jag har inte fått något julkort ännu,
  skickade ett mejl den 12 dec.
  Men det kommer kanske.
  //kram..


 4. Karin M skriver: 27 december, 2019

  Hej Maria
  God fortsättning och krya på er 🤗
  Vilken mysig jul ni har haft, ser så mysigt ut med era pyjamasar och mössor 🤗
  Kom du på nån mer julklapp till Kamran? Tog du något av våra tips 🤗
  Har du klippt håret, eller har du kanske tagit ur dina extensions? Det ser jättefint ut 🤗
  Idag ska vi fira jul igen, yngsta sonen med familj firade jul på annan ort i år, så då kommer dom hit idag istället. Men ingen mer julmat nu, idag blir det tacos istället 😊
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 27 december, 2019

  Hej Maria!
  God fortsättning och tack för julkortet.
  Så härligt ni ser ut att ha haft det.
  Jag hade en helt fantastisk julafton med mina barnbarnsbarn. Så himla härligt se deras glittrande ögon när tomten kommer. Kan tycka att de kanske kunde få lite mindre paket men det är många som vill ge dom något så därför.
  Vi är alltid hos mågens mamma på julafton och har knytkalas. Har gjort så i många år och tycker det är helt fantastiskt för då behöver inte en enda familj stå för hela kostnaden.
  Vi vuxna spelar julklappsspelet och i år hade vi bestämt att köpa något för max 300 kr. Det är så himla roligt spela och vi fick de paket vi själva hade köpt. Helt perfekt då jag hade köpt två whiskeyglas med Timrå IK logga på och ett paket med 12 små whiskeyflaskor. Min man gillar whiskey. Själv dricker jag det bara i en irish coffee.
  Önskar dig och din familj ett fantastiskt härligt avslut på det här året.
  Kram Gunbritt


 6. Wenche skriver: 27 december, 2019

  Hei Maria!
  Så koselig dere har det sammen 💖🎄
  Ja, det er kjedelig med influensa, jeg haddet det i januar i fjor, og har aldri vært så syk. Over 39 i feber i flere dager, og borte fra jobb i 2 uker 😢
  Ønsker deg og familien en fortsatt god romjulstid og alt godt for det nye året 2020 💝
  Klem


 7. Klaudija Martinovich skriver: 27 december, 2019

  Hej Maria,

  Stort tack för julkortet. Det kom precis dagen innan julafton.

  Kramar till dig och familjen.


 8. Anki skriver: 27 december, 2019

  Halloj!
  Inte helt ovanligt att man blir sjuk lagom till jul. Man har fixat med mat och julklappar och städat och pyntat då när man slappnar av så blir man sjuk. Himla tråkigt ☹️
  Jag köpte en VS pyjamas när jag var i New York för sex år sedan. Den är rödmönstrad och har blivit min speciella julpyjamas 😉
  Det måste ha varit full rulle, hundarna ser helt slut ut😄
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 9. Solveig Nieminen skriver: 27 december, 2019

  Hejssan! Vad synd att ni blev sjuka till julen men ni ser ju ändå rätt så pigga ut 🙂 Tusen tack för julkortet! Det kom just en dag före julaftonen och blev så himla glad 🙂 I fjol slarvade jag ju med rätt address så kortet kom fram först efter julen. Ha det så bra och krya på er !


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 27 december, 2019

  HejBästaMaria 🙂
  Så mysig jul ni har haft.. Ser underbart ut.. Tråkigt att ni blev sjuka bara.. Söt vovvarna är så himla söta och ser så nöjda ut så.. Grim fick också paket, lite hundgodis 💞 Missarna fick sina innan jag åkte.. Jag tycker att ni är fina i era mössor.. Det är ju så skönt att slippa fixa håret ibland.. Era nya pyjamaser är så fina också.. Är ju perfekt med röd färg på julen.. Jag fick också en ny och jag blev så glad.. Jag vet inte ännu om jag fått något julkort.. Jag får hoppas att det ligger ett och väntar på mig när jag kommer hem.. Jag åker tbx till staden den 31..Men just nu myser jag mycket här i Dalarna med familjen.. Och snön.. Älskar ju vintern.. Ha en fin dag.. Och god fortsättning.. Krya på er kraam AnnaN ❤️


 11. RoseMarie skriver: 27 december, 2019

  Hej Maria! Önskar dig och din familj en God fortsättning. Ni är så fina i era röda pyjamaser, roligt att ni är lika klädda även Kamran och Nicho med sina blårutiga byxor. Jag beställde också ett julkort från dig och skrev även efteråt på din blogg direkt att jag gjort det. Men jag har inget Julkort fått. Så synd är så jättekul att få. Har sparat alla dina tidigare julkort. Imorgon får vi gäster på middag ska bli så trevligt. Krya på er. Kram från din vän Rose-Marie.


 12. Karin Jsonperlemormor-farmor.bloggplatsen.se skriver: 28 december, 2019

  Hej Maria..
  Jag kollade brevlådan rätt sent i går
  o minsann låg där ett julkort från dig.
  Tack för det fina julkortet.
  God fortsättning..
  //kram..


 13. Kristina F skriver: 28 december, 2019

  Usch och fy för influensa i juletider… 😞
  Fina pyjamasar och visst ska det vara mycket rött . Det är det som skapar den härliga julkänslan.
  Han ser glad ut för sin Smeg ! 😁
  Vi fick fina tallrikar och en stor skål till husvagnen av våra barnbarn. Dessa är gråa och i melamin, perfekt för campingen.
  Längtar redan efter att få använda dem.
  Sen jag hörde Julio Iglesias i bakgrunden på din instastory häromdagen så har jag fått dille på honom . Lyssnar hela tiden nu på honom. Hade glömt bort honom ett tag. 😂
  Kramiz Kristina F


 14. Monica skriver: 28 december, 2019

  Hej Maria!
  Tusen tack för julkortet som låg och väntade när vi kom hem.
  Hoppas att ni piggnat till efter influensan. Ni fick i alla fall ha jul med familjen. Vi kom hem sent igår efter att ha varit hos yngsta sonen och hans familj. Det var en fin jul med mycket mys och lek. Där han bor är det grön gräsmatta men vi kom hem till snö. Så fint!
  Kram Monica


 15. Malin skriver: 28 december, 2019

  Hej Maria !
  Vad tråkigt att ni har blivit sjuka ….
  Jag känner av lite idag, ont i kroppen och lite snuvig och jag hoppas att det stannar där. Tack för julkortet , så fina allihopa. Mysigt med ny pyjamas , jättesnygga 🙂
  Ha det fint och krya på er. Stor kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 16. Aino Kindströmer skriver: 30 december, 2019

  Hej Maria.Tack för fint julkort.
  Så fina bilder.trots sjukdom.
  Jag tittar ofta på ”Hollywoodfruarna”.Kul att se då jag varit i LA o Beverly Hills.
  Kramen.😍


 17. Anette Wikström skriver: 3 januari, 2020

  Hej ! God fortsättning på det nya året. Vill tacka för det fina julkortet och önska er ett riktigt gott 2020!!


Annons

Laddar