Annons

Nu åker vi till båten!

Hej på er och god fortsättning. Hoppas er nyårsafton var bra. Vi åkte till Monarch Resort Hotel och hade några cocktails och lite lätt mat. Fanns inte så mycket att välja på men det tar vi igen idag. Vi träffade på lite vänner och åkte hem vid 23.00 och det är jag väldigt glad över. Därför när vi kom hem så var både Molly och Copper livrädda från fyrverkerier som smällde av. Copper gömde sig under bordet men vi tog fram henne och gosade med dom båda i soffan. Sen for vi upp vi 12 slaget och tände ännu några tomtebloss, skålade och sa I love you haha. Tack Mallan för tomteblossen.

Annons

Så här fin blev min garderob. 7 soppåsar blev fyllda och 2 gav jag till Lupita och resten går till mamma, syster och Anna. Tro inte att jag bara köper och skänker bort utan min kropp har ändrats lite med åren och fyllnaden har liksom flyttat omkring på kroppen. Har det hänt någon av er 😬 Gissa om det smakade gott med ett glas kallt champagne. Klockan var 12 midnatt hos er så jag höjde glaset och sa gott nytt år allesammans.

Annons

Innan vi stack ut igår så tog vi en skål framför ljusträden som verkligen har kommit till användning. Jag och Kamran tog precis upp alla 7 upp på vinden. Det var så lätt att dekorera med dem och vi saknade inte julgranen denna gång.

Vi kände oss fina och vi tog Ferrarin för att lyxa till det.

Ja och så här såg det ut efter några timmar med dessa killar. Kamran ser ut som en maffia kille, lite Al Capone attityd.

Annons

Blev förskräckt när jag såg att tutten nästan hoppat ut. Skyla dig människa tänkte jag, iallafall sätt på en bh haha. Jaja trevlig hade vi och nu är vi på väg ner till båten för att tömma ur vattnet från den lilla båten efter allt regn. Sedan vill jag äta en god lunch och slappa resten av dagen.

Tack för alla era kommentarer. Alltid lika roligt att läsa.

Kram till er alla Maria

Annons
Dela på:

11 kommentarer till “Nu åker vi till båten!”

 1. Margareta skriver: 1 januari, 2020

  Gott nytt år o god fortsättning på det nya året. Fina foto och ni festade till det lite. Vovvarna blev säkert jätteglada då ni kom hem då det smällde så otäckt för dem. Skönt för dem att känna er trygghet.
  Så är det med kroppen, det omfördelar sig antingen man vill eller inte. Men vad ska vi göra, bara att hänga med o vara glad en har fått vara med i så många år.
  Önskar er allt gott ny på nya året.
  Kram Margareta 💖


 2. Malin skriver: 1 januari, 2020

  Hej Maria !
  Vilket härligt kort på dig och Kamran med tomteblossen . Kul att dem kom till användning 🙂 Ser ut som ni hade en fin nyårsafton med vänner. Vi hade det jätteskönt med våra vänner och god mat. Ja ens ”Kroppsdelar” flyter ut och flyttas ibland haha sånt är livet. Ha ett fortsatt fin vecka. Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 3. Britt skriver: 1 januari, 2020

  God fortsättning 💓
  Så fina kort på er.
  Ljusträden är så fina. Vi har ett på altan i år. Imorgon ska jag plocka ner julsakerna och byta gardiner och köpa tulpaner🌷.
  Så glada vovvarna blev när ni kom hem.
  Ja nu är det nytt år och nya dagar. Spännande och se vad framtiden har att ge.
  Kram till er alla,
  Britt


 4. Karin M skriver: 1 januari, 2020

  God fortsättning 🤗
  Så gulligt av dig att skåla med oss på vårat tolvslag 🥂
  Jodå nog är det så att en kroppsdelar flyter ut, och inte nog med det, kläder har en tendens att krympa där i garderoben också ☺️
  Men det är skönt att rensa ut lite då och då, det blev så fint i din walk in closet.
  Så fina bilder på er från ert firande 🥰
  Vi har ett ljusträd på våran altan, det är så fint. Det kommer få stå kvar och lysa upp i mörkret ett tag till. Har börjat plocka bort tomtar idag, granen få stå kvar till nästa helg. Jag tycker det är mysigt när det lyser upp lite inne 😊
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Dalkullanannanykvist skriver: 2 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Tack för foton, ni verkar ha haft ett trevligt nyår.. Men stackars söt vovvarna.. Tycker ju så synd om alla djur och människor som är rädda också som sagt.. Mina nyår blir lugna iaf så länge jag har mina små missar.. Lämnar dem absolut inte ensamma en sån dag ❤️
  Så fin din garderob blev.. Så mkt du lyckats plocka ur.. Men det är ju bara bra att kunna ge bort 🙂 De måste ha fått många snygga kläder.. Så gulligt när ni skålar med oss bakom träden hihi.. Här skulle jag gärna ha ljusslingor på året runt om jag kunde.. Älskar dem.. Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 6. Angelica.B skriver: 2 januari, 2020

  Hej Maria!
  Ser ut som ni hade en helt fantastisk nyårsafton! 🙂
  Väldigt fint av dig att tänka på oss och skåla på vårat 12 slag också 🙂
  Så tråkigt och jobbigt för dom små liven som var så rädda för raketer. Här är det fyrverkeri förbud i storstäder, men vem lyssnar på det.. Tyckte det smällde lite här och var. Ljudet hörs ju även om inte raketerna syns, och det är ju ljudet som djuren har ont av i första hand.
  Ni är super fina! Vilken förändring i garderoben. Men den är så fin!
  Ibland är det skönt att rensa lite, så man får plats att köpa nytt! Haha!
  Vi har ljusträd, en svan och en nyckelpiga som lyser i trädgården 🙂

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Kram kram Angelica


 7. Nettan skriver: 2 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Ja nu är det januari och vi går mot ljusare tider, härligt
  Ohh stackars Copper o Molly, skönt att de fick gosa extra mycket med er. Vad snygga du o Kamran är, din klänning är de den nya du har på dej
  Kramisar Nettan


 8. Malin Th skriver: 2 januari, 2020

  Hej Maria.
  Gott nytt år! Ni ser ut att ha haft en festlig nyårsafton. Tur för vovvarna att ni kom hem före tolvslaget. Vår lilla Inez var inte alltför bekymrad, men vi bor i en ganska bra isolerad lägenhet så smällarna blev inte så höga.
  Vi var hemma på nyårsafton och firade med min syster och hennes man. Vi åt hummertoast med löjrom till förrätt och surf n turf till main, så gott.
  Jag är så sotis på din walk-in-closet, den är så fin! Jag
  känner igen det där att kroppen förändras, hm, men jag är så glad att jag är frisk.
  Ha en god fortsättning på det nya året.
  Stor kram Malin Th


 9. Monica skriver: 2 januari, 2020

  Hej Maria!
  God fortsättning på det nya året. Ni hade en trevlig nyårsafton och det var tur att ni åkte hem till vovvarna. Fina bilder på er. Vi hade ju vår hund med på nyårsfirandet. Som tur är går det bra för övriga gäster. Vi hade knytis med goda vänner.
  Skönt att röja bland kläderna. Jag brukar också göra det då och då.
  Nu ska jag ta en hundpromenad. Det ska bli skönt.
  Kram Monica


 10. Anki skriver: 2 januari, 2020

  Halloj!
  God fortsättning!
  Skönt med lugnt nyårsfirande. Tur att ni åkte hem till hundarna så dom slapp vara rädda.
  Vi var hos goda vänner och skulle också ha tomtebloss vid tolv men dom låg kvar på bordet på nyårsdagen. Så kan det gå 😂
  Ja du, kroppen förändras genom åren. Vissa delar blir påverkade av tyngdlagen 😊
  Idag är jag tillbaka på jobbet. Skönt med vardag igen 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 11. Kristina F skriver: 2 januari, 2020

  God fortsättning och kul att höra att ni hade en så fin nyår !
  Min minsta hund var livrädd fram till 5 på morgonen pga alla fyrverkerier.
  Borde vara strängeligen förbjudet, tänk så många djur som är rädda.
  Alla i det fria till ex, stackarna.
  Kroppen är förunderlig och ändrar sig inte alltid bara till det sämre utan även till det bättre och vice versa. Proportionerna blir då annorlunda . Är ju fantastiskt av dig att skänka bort kläder som du inte använder eller behöver.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar