Annons

En liten hälsning från Hanna i New Orleans

Hej i stugan!

När jag sitter här och skriver så tittar jag på mina torra lite halvt skavda fingrar. Jag vet i tusan om det är bra för en mjuk handad kvinna att riva upp sina händer med allt detta julstök. Jag har haft med mig en handkräm i väskan de senaste dagarna. Är det något jag inte tycker om så är det torra händer.

Annons

Idag skulle jag göra lite ärenden och åker till jewelaren för att lämna in min bröllopsring som diamanten flög ur ut på julpartjet hos min vännina. De är semesterstängda till nästa vecka. Ok tänkte jag då sticker jag till South Coast Plaza och hämtar upp min nya tumring i guld som jag hade beställt från David Yurman. För att göra en lång historia kort så kom jag hem med ringen som planerat men vad som inte var planerat är detta!!!!!

När jag var i Sverige och hälsade på min mamma och syster i början av december så köpte jag jättefina champagneglas (kupa) till min mamma från Royal Design och jag tror att märket hette Aida. Min syster blev sotis och köpte likadana och jag blev ännu mer sotis och köpte väldigt liknande champagneglas idag från Baccarat. De var dyra så jag köpte bara två och sedan slog jag till och köpte en dyr vas!!!!!! Jag är överlycklig och är nu på väg att köpa en knippe tulpaner. Ni får se imorgon 😬

Annons

Fick en fin hälsning från Hanna och Rudy idag från New Orleans. Dom gjorde bland annat en swamp tour idag där man kan se krokodiler simma omkring. Hanna och Rudy är i New Orleans för att spendera nyårshelgen med Rudys föräldrar.

Annons

Ja ni kanske kan förstå känslan att åka omkring i en liten båt och bara titta omkring men samtidigt vara orolig om en krokodil baddare kommer upp med sitt enorma gap UGH! Hanna berättade i allafall att det var så roligt och väldigt intressant därför att de hade en tourguide.

Hanna duktig som hon är med allting så missar hon aldrig ett photo opp! Dom kommer hem på lördag och då ska vi träffas på middag.

Hjälp nu hör jag Nicho komma ner för trappan och han har väntat på mig så vi kan gå och äta happy hour sushi.

Stor kram till er alla Maria

Annons
Dela på:

9 kommentarer till “En liten hälsning från Hanna i New Orleans”

 1. Nettan skriver: 3 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Då är det helg igen 3 lediga dagar så Nice, jag har jobbat några dagar efter jul. Jag håller med, jag gillar ej torra händer, urk…
  Vad fint det var med vattnet o träden som Hanna visar, men oj oj tänk om en krokodil flög upp…Hanna & Rudy är så fina ihop, passar verkligen varandra
  Ja visa gärna nya vasen med krispiga tulpaner, det är så fint
  Ha en mysig dag med Nicho
  Kramisar Nettan


 2. RoseMarie skriver: 3 januari, 2020

  Hej Maria! Godmorgon från Sverige. Har nyligen ätit frukost och ska snart gå på manikyr. Behövs efter allt julstök. Håller med dig Maria att händerna är väldigt torra nu efter allt julstök. Här har vi barmark och +6. Hoppas på sol idag. Har ännu inte fått något julkort från dig, tråkigt. Har sparat alla dina julkort från tidigare år. Köpte röda tullpaner igår, är så fint. Söta Hanna, hon och Rudy är så fina tillsammans. Kram från din vän Rose-Marie.


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 3 januari, 2020

  Hej fina Maria!
  Har precis avslutat min morgonrutin som består av en par koppar kaffe, lite korsordslösande och lite virkning. Sitter nu och går igenom mail och lite annat. Självklart kollar jag din blogg, det är ett dagligt inslag i mitt liv och jag älskar att läsa om dig och din familj och alla bravader ni gör.
  Det där med torra händer är absolut inte roligt och det gäller att hitta en bra handkräm som inte kladdar alltför mycket.
  Vilken resa Hanna och Rudy är på och så härliga bilder.
  Du nämnde tulpaner och jag bara älskar den här tiden när det är dags att fylla huset med tulpaner. Tror banne mig att jag ska åka och köpa några idag. Har plockat bort alla julsaker och då kommer det bli så fint med lite tulpaner här och där.
  Ha det så gott nu.
  Kram Gunbritt


 4. Monica skriver: 3 januari, 2020

  Hej Maria!
  Härliga bilder! Det är så kul att läsa din blogg och även andras kommentarer.
  Har nyss varit och handlat. Kylskåpet behövde fyllas på. Min man kommer hem tidigt idag så vi ska äta lunch tillsammans.
  Vi har inget vinterväder. Det är plusgrader och ingen snö. Det brukar vara kallt och snö annars. Jag gillar ju att åka längdskidor och det får tydligen vänta. Det finns vissa preparerade spår men då får man åka en bit.
  Kram Monica


 5. Kristina F skriver: 3 januari, 2020

  Jag instämmer till fullo, avskyr torra händer .
  Bär alltid handkräm med mig och har provat en uppsjö för att hitta det som passar mig bäst. 😄
  Tur du får ordning på ringen, hade varit förfärligt att förlora diamanten .
  Hon är så fin Hanna och visst får man vara vaken för att ta bra kort både här och där.
  Idag njuter jag av att vara med barnbarnen, vi leker,pysslar och målar.
  Solen skiner och man får nästan lite vårkänslor.
  Kramiz Kristina F


 6. Karin M skriver: 3 januari, 2020

  Hej Maria!
  Vilken äventyr för Hanna och Rudy med krokodilsafari, både läskigt spännande och fascinerande.
  Ja torra händer är verkligen jobbigt 😔 Jag har en ringblommesalva som jag smörjer in mig med till natten, den gör verkligen underverk med händerna.
  Igår köpte jag 6,4 kg kycklingfärs, det var kort datum, så den var billigare. Nu har jag lagat massor med mat av allt färsen. Det blev 3 köttfärslimpor, en stor lasagne, ratatouille (ja inte av färs då, men det blev en stor balja sånt också), chili con carne, köttfärssås och en färsgryta, storkok av de mesta. Så himla gott med kycklingfärs och så himla skönt att ha frysen full med matlådor igen 🤗
  Ja nu är det helg igen, jag blir alldeles förvirrad över vad det är för dag egentligen, så mycket helgdagar nu ☺️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 3 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Jag tycker det är svårt med händerna.. Direkt det blir lite kallt så blir de lite torra och man får nån spricka.. Man får smörja, smörja och smörja..
  Oj så spännande med krokodil tour.. Det skulle jag vilja göra nån gång.. De är så fina Hanna och Rudy 🙂 Ja visa gärna det nya du köpt.. Fint med tulpaner.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 8. Anki skriver: 4 januari, 2020

  Halloj!
  Jag har hittat en handkräm som jag tycker är bra. Brukar smörja händerna till natten. Den heter O’Keefe’s Working Hands.
  Idag var jag till gymmet för första gången på länge. Skönt att vara igång igen. 😊
  Krokodilsafari låter lite läskigt men om dom inte är större än den som Rudy håller i riskerar man nog bara att eventuellt bli av med ett finger 😬
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 9. Margareta skriver: 5 januari, 2020

  Så fina foto på Hanna, hon är så fin som modell.
  Kul att din mamma uppskattade glasen så mycket, ja även din syster. Du har så god smak.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar