Annons

Sms från Kate!

Hej på er 🙂

Idag åkte Nicho tillbaka till college i Marina Del Rey. Han packade ihop alla sina julklapppar och all mat som vi handlade tillsammans igår. Nicho undrade om jag kommer att sakna honom och självklart så svarade jag jaaaaaaaaaaa! Han tog med sig hela pokerbordet och allt som hör till. Han hittade det i garaget och kommer nu att spela poker, blackjack med hans college rumskamrater. Hoppas nu att det inte blir något problem och att dom börjar spela om en massa pengar och sedan står maffian utanför min dörr.

Annons

Annons

Jamen inte ser väl Nicho ut som om han skulle hamna i något spelkaos! Han har aldrig matchande strumpor vilket är lite irriterande men inte värt att klaga på.

Kamran och jag skulle ut och äta en bit igårkväll och vi träffades nere i köket. Vi måste helt ha missuppfattat vart vi skulle gå och äta en bit haha. Trodde först att bubben var på väg att skyffla hö. Ok jag som hade mina Louboutin skor som är så höga men jag envisades att jag skulle ha på mig dom därför att sulan matchade min lilla väska. Snacka om att det var svårt att gå i dom.

Shaun hade varit här tidigare under eftermiddagen och tagit med sig den första av mina klädpåsar som jag städat ur min garderob. Hon blev jätteglad och tog de kläder som passade henne. Medans vi gick igenom alla kläderna så serverade jag ett glas champagne som vi drack ur mina nya baccarat glas. Vi kunde inte sluta prata om hur fina de var. Iallafall så gjorde jag ett misstag av att berätta för Kamran under middagen att jag köpt glasen och han tyckte att det var onödigt eftersom vi har massor av champagne glas i detta hus. Så nu kommer jag att ligga lågt på inköp av alla slag tills första veckan i mars. Ja den regeln har jag själv bestämt.

Annons

Här är dom 🙂 blir kanske inte så bra kort men i verkligheten ljuvliga. Det som var så kul var att jag pratade så mycket om dessa glas till Nicho och när vi satt vid köksbordet så fick jag ett sms av tjejen som sålde mig glasen i baccarat butiken. Hon frågade om jag var lycklig över glasen och vasen och sa att hon gärna hjälper mig nästa gång jag kommer in. Jag är överlycklig svarade jag och sa att vi syns snart. Ja nu får det bli någongång i mars haha.

Här ser ni vasen med tulpanerna i. Det verkar som om ni också har köpt tulpaner till ert hem. Ja jag tycker att de ger en känsla av vår och ljus. Dina Nettan var mycket finare som du visade på Instagram. Jag tycker tulpanerna har inte varit så kanonbra på senaste tiden.

Annons

Ok eftersom hushållerskan är på semester så har jag tvättat Nicholas sängkläder och ska lägga på nytt. Snart kommer Kamran hem och vi ska äta en enkel sallad och kolla på tv.

Ha en fin söndag och jag kommer att visa er bilder från mitt open house imorgon. Ska sätta på mig något business inspirerat.

Kram Maria

Dela på:

11 kommentarer till “Sms från Kate!”

 1. Nettan skriver: 5 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Nu är det tomt när Nicho åkt förstår jag, ja nu blir mycket spel på skolan….du är rolig Maria..maffian haha
  Vilka coola och snygga skor passar dej mycket bra, de ser mycket höga ut.
  Jag gillar din vas du har med dina fina tulpaner i, det är en så härlig blomma med alla dessa olika färger o former den får, Tack snälla

  Kramisar Nettan


 2. Veronika M skriver: 5 januari, 2020

  Hej Maria
  Tack för julkortet. Jag vill önska dig och din familj en god fortsättning på det nya året.
  Kram


 3. Sandra E skriver: 5 januari, 2020

  Hej Maria och god fortsättning på det nya året.
  Dina skor är så snygga med den röda sulan.Champagne glasen är såå snygga…så läckert med den formen…ja visst är det så att man många gånger redan har olika varianter av glas men det är roligt att ha lite nya och kanske i en helt annan modell och stil mot vad man redan har😊.
  Här är det en underbart vacker morgon…himlen är lite röd ..gul och rosa nu när solen går upp och lite snö har det kommit i natt…men vi har väldigt lite snö….bara ett tunt pudertäcke på marken.Så det blir nog en långpromenad idag .
  Ha det fint
  Kram Sandra E


 4. Karin M skriver: 5 januari, 2020

  Hej Maria!
  Jag förstår att det blir tomt nu när Nicho åkte tillbaka till sitt college, men ni ses kanske snart igen.
  Åhh så underbart fina champagneglasen är, jag gillar den modellen på glas. Vasen är också väldigt fin, det passar så bra med tulpaner i den.
  Jag har också haft svårt att hitta såna där krispiga och fräscha tulpaner 😔
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 5 januari, 2020

  Hej fina Maria!
  Det gjorde ju inget att Kamran såg ut som han skulle skyffla hö då ni är så fantastiskt fina tillsammans. Du känner väl till ordspråket: ”Allt klär en skönhet” och där kommer ni verkligen in.
  OMG vilka vackra glas. Den typen av champagneglas älskar jag istället för de höga smala som man slår i näsan på. 🙂
  Här är det en riktigt slapparsöndag där vi tar dagen som den kommer.
  Enda ansträngande var att klura ut vad vi ska äta till middag men det löste sig då vi igår köpte en grillad kyckling som jag idag gör en flygande Jakob av.
  Ha det så gott.
  Kram Gunbritt


 6. Kristina F skriver: 5 januari, 2020

  Ja ibland kan man missförstå varandra 😀Trots det matchar ni varandra perfekt ändå ! 😄
  Alltså dina skor är skitsnygga men jag hade aldrig kunnat gå i dem. 😌
  Snygga champagneglas och för att inte tala om karaffen den gillade jag jättemycket !
  Idag har jag rott i 15 min, är bra för ryggen min! Även tagit två härliga långpromenader med hundarna trots att det är busväder ute.
  Nu blir det dock välförtjänt vila för min del. Blev lite mycket med kalasande igår och det orkar inte hjärnan med.
  Fick ännu fler fina Mateustallrikar , både gråa och i färgen ocean.
  Kramiz Kristina F


 7. Malin skriver: 5 januari, 2020

  Hej Maria !
  Ja nu har allt fallit i den vanliga vardagen. Jobb och träning, lite tomt utan Nicho förstår jag. Fantastiska glas och exklusiv vas med vackra tulpaner . Älskar när dem ”knastrar ” , riktigt busfärska.
  Nu ska jag yoga , har kommit hem efter jobbet och ska strax åka iväg.
  Stor kram/ malin mallan ❤️❤️❤️


 8. Dalkullanannanykvist skriver: 5 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja visst blir det tomt när någon åker iväg och man saknar dem så.. Hoppas Nicho spelar lungt nu då hihi..
  Fina ni är som vanligt.. Höga skor.. Snygga på dig.. Glad Shaun måste blivit som fick nya kläder.. Alltid kul med kläder.. Gillar dina nya glas jättemkt.. Och vasen med.. Underbart med tulpaner.. Nu var det söndag igen.. Idag händer det inte så mkt.. Ska ha in en ny inpackning i håret som jag fick i julklapp.. Ska bli spännande att se resultatet.. Sen blir det tv och mys i soffan.. Ser fram emot dina foton ifrån öppet hus.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 9. Ammi Uppsala skriver: 5 januari, 2020

  Hej!
  God fortsättning! Underbart fina glas!🍾👍🏻


 10. Monica skriver: 5 januari, 2020

  Hej Maria!
  Fina glas! Vasen med tulpanerna också. Det är så härligt med tulpaner. Jag har inte köpt några än men snart. Den röda väskan var verkligen läcker. Kamran var så fin ändå fast jag förstår din tanke.
  Idag har vi gått en väldigt lång promenad i skogen. Det var skönt och vovven var lycklig. Nu är han så trött. Jag har bäddat rent i sängarna och lagt på ett nytt överkast. Han får ligga på det. Därför har jag flera överkast och byter ofta. Bortskämd är han.
  Kram Monica


 11. Margareta skriver: 5 januari, 2020

  God fortsättning på det nya året. Förstår att det känns svårt när Nicho åker, blir tomt och tyst.
  Vilka fina champagne glas du köpt. Grattis. Synd att Kamran hade synpunkter på det. Makar är sådana, suck. Aly är likadan.
  Så snällt av dig att ge kläderna till Shaun och övriga. Jag gör som du, ger bort då jag gallrar ut ur garderoben. Så skönt att få ny plats.
  Tulpaner hör våren till, känner det som att våren redan kommit. Ska köpa tulpaner nästa gång jag handlar. Längtar så efter våren.
  Önskar dig allt gott till det nya året.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar