Annons

En helt vanlig måndag!

Tjenix pix!

Igår kväll tittade jag även på Leif och Billy sista avsnittet av säsong 4. Det är en riktigt torrt humorprogram så roligt.

Idag var det jag som stack till gymmet och vad skönt det var. Jag har heller inte druckit någon alkohol på några dagar och det känns fantastiskt. Nu tar jag en break från all champagne och annat denna månad.

Annons

Emma är den första som kommer hem i dag med lilla P. Emma bakade häromdagen och P fick tag på en klick choklad smet och blev jättesjuk och fick åka till veterinären. Hon är ok men fick någon slags medicin så Emma kom hem så att hon kan bli glad och leka med Copper.

Annons

Här ligger dom och slappar sig. Ser mysigt ut men upp och hoppa för nu ska vi ut på promenad.

Emma och jag tog ut hundarna på en liten promenad innan solen gick ned. Vi har inte någon riktig skog som kanske några av er har där ni kan riktigt promenera omkring med era hundar. Så vi strosar lite lätt och kissar ibland på grannarnas gräsmatta 😬 så pinsamt men det finns inte alltid en allmänning i närheten som dom kan gå på.

Annons

Sedan kom Hanna hem och vi organiserade lite av Montazami Brand. Det är en butik nere i Laguna Beach som ska sälja några av våra kläder så vi samlade ihop ett litet gäng. Nu har vi inte mycket kvar i lådorna så det sista låter jag nog mina vänner komma över på ett glas champagne och välja vad dom vill ha tills allt tar slut. Då kan vi stänga detta kapitel. Visst har det varit roligt men svårt att köpa tyg som jag har berättat för er förut.

Sist kom Sara med sin stora Ikea påse med smutstvätt. Vartenda gång är den med. Både Sara och Diego är så redo att lämna livet i Venice Beach och börja ett nytt här nere i Dana Point eller Laguna Beach. Fasiken vad roligt det skulle vara att ha dom lite närmare.

Imorgon har Kamran hyrt in en städfirma som ska komma och svepa över damm och annat fix.

Annons

Bra Kristina att du kör med roddmaskin jag gjorde också det idag på boot camp. Malin (mallan) vad ska du göra hela dagen på sjukhuset? Malin Th jag älskar min crockpot och maten blir så god och tender.

Ok Anna N då är det bara du som inte fått något julkort vi väntar denna vecka och ser annars skickar jag ett nytt.

Kram till er alla Maria

Dela på:

9 kommentarer till “En helt vanlig måndag!”

 1. Nettan skriver: 7 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilken tur att de gick bra med sötnosen P, det är lätt hänt vovvarna är så snabba. Mysigt att ni gick promenad med alla vovvarna och de fick träffas o leka
  Ohh ser blusen på golvet som är så fin från er kollektion

  Jag kollade in klänningar från Golden Globe, den klänningen som hade ” wow ” var Scarlett Johansson en röd och jag gillade Renee Zellweger hade en blå och Reese Witherspoon hade en vit och Jennifer Aniston hade en svart klänning
  Jag tror att alla väntar att slå till stort till nästa stora gala är, Grammy o Oscars galan är de inte snart…
  Kramisar Nettan


 2. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 7 januari, 2020

  Hej fina Maria!
  Oh vilken tur att det gick bra med lilla P. Har inte hund själv men har hört att det kan gå riktigt illa om de får i sig choklad. Nu gick det turligt bra för lilla sötnosen.
  Så roligt när barnen kommer hem med smutstvätt. Hihihi.
  Hade hoppats jag skulle minska ett antal centimeter runt kroppen så jag kunde beställa något från Montazami Brand. Nu får det anstå då jag inte lyckats med det och ni även stänger ner den. Synd men ni hittar säkert något annat projekt att ägna er åt.
  Här har vi återgått till vardagen då min man Sven återgår till jobbet efter två veckors ledighet. Själv har jag lyxen att vara pensionär och kan njuta av dagen precis som jag vill och jag lovar att det gör jag. Kliver ändå upp med Sven på morgonen då jag tycker det är såååå skönt att sitta i lugn och ro med en kopp kaffe och ett korsord. Känslan att inte behöva stressa iväg till ett jobb är helt underbar.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram Gunbritt


 3. Karin M skriver: 7 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så lätt hänt att hundarna får i sig något olämpligt, skönt att P är piggare igen. Roligt att de kom och hälsade på och att hundarna trivs och har roligt tillsammans 🤗
  Hoppas Sara och Diego snart hittar ett fint och bra boende där vid er, jag förstår att du längtar efter att ha de närmare.
  Idag är de två äldsta barnbarnen här, vi får se vad vi hittar på under dagen 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Camilla Wikström skriver: 7 januari, 2020

  Hej Maria!

  Vad skönt att lilla P nu mår bra och är pigg ibland är dom snabba när det gäller äta olämpliga saker. Synd att det inte finns några bra allmänningar att rasta hundarna på men en kiss hos grannen är bättre än inte alls. Själv har vi en skogsdunge där vi bor som vi gick med våran hund när han levde.

  Kul om Sara och Diego hittar något i närheten av er och vill gå vidare, jag gillade det jag såg av Venice Beach kul att ha varit där.

  Nu är det skönt att vardagen är tillbaks med jobb och min träning sätter igång bugg kurs på måndagar och linedance tisdagar och powerwalk och träna med gummiband de andra dagarna sista har jag ju gjort ändå.

  Ha det så bra

  Kram från
  Camilla Wikström


 5. Monica skriver: 7 januari, 2020

  Hej Maria!
  Oj oj vilken tur att det gick bra med lilla P. Hundar och choklad hör inte ihop.
  Skönt att börja träna igen. Tänkte göra det i morgon. Idag ska jag fortsätta med min garderob där jag har julpynt bl.a. Förstår inte hur mycket man kan klämma in. Jag har gjort klart en sida nu är det andra sidan kvar.
  Kram Monica


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 7 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Vet du vad 🙂 Idag fick jag mitt julkort, men det kom förut det var så att jag var ju inte hemma och min vän hade lagt det på ett annat ställe och glömde bort det.. Men idag så fick jag det äntligen 😀 Tack och så fina ni är 😍
  Nämen oj.. Vilken tur att det gick bra med lilla P.. Så läskigt.. De är så snabba att smaka på allt.. Skönt för henne att komma ut en stund och få träffa Molly och Copper 💞🐾
  Nice att träna.. Jag ska också börja med prommisar idag igen.. Ska bli underbart..
  Tråkigt med era kläder.. De är ju så fina.. Men jag förstår.. Ja så kul om Sara och Diego flyttade närmare.. Så ni kan ses oftare.. Jag önskar också att familjen var närmare.. Skulle vara så mysigt..

  Nej nu ska jag plocka bort julpynt och sen promenad.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 7. Cecilia skriver: 7 januari, 2020

  Även xylitol (björksocker) är väldigt farligt för hundar! Vet inte om ni har xylitoltuggummin i USA? Här är det ju väldigt vanligt, har läst att det räcker för en liten hund att få i sig ett xylitoltuggummi för att den ska hamna i koma!

  Bra att ta paus från alkoholen, det är inte hälsosamt att dricka alkohol var och varannan dag, det ökar risken för cancer ganska mycket. Räcker med att dricka några gånger per år!!


 8. Malin skriver: 7 januari, 2020

  Hej Maria !
  Vad bra att det gick bra för P. Att dem kan bli så sjuka av choklad. Stackarn.
  Kul om Sara och Diego skulle flytta närmre er, roligt att ha dem nära. Alltid bra att tänka över sina alkoholvanor , själv fick jag min ”cocktail” idag. Det är min broms för ms. Sedan undersökningar, tester, blodprover ja en riktig ”besiktning ” haha. Det bästa var att jag klarade det också.
  Ha det fint och tack för omtanken
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 9. Kristina F skriver: 8 januari, 2020

  Skönt med gympass ! Älskar rodden, en himla bra träning. 😁
  Mysigt med hundpromenader även om det inte är i skog och mark.
  Det där med stora tvättpåsar känner man ju igen. 😂

  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar