Annons

4 leverfläckar puts borta!

Hej!

Oj det blev en stor grej att gå till doktorn idag med mina leverfläckar. Jag har inte så många men som jag sa jag tycker att det är dags att kolla dom. Jag hade 4 svarta som nu är bortbrända och på väg till labbet för att kolla om de är bra eller dåliga. Allt annat var perfekt 🙂

Annons

Annons

Efter min läkartid så träffade jag Pamela och vi hade en Acai bowl med massor av frukt och granola. Vi bestämde att vi träffas på båten nu på söndag. Dags att catch up! Pamela var på väg till frissan och man tycker nog att jag skulle gå också haha. Jag var faktiskt på gymmet imorse och svettades och jobbade för fullt. Dags att get into shape så då får man ha lite messy hair.

Ja en helt vanlig säng tänker ni. Nej först och främst så är det en Duxiana säng vilket är en fantastisk skön madrass säng så att säga. Själva ramen är från Restoration Hardware. Det roliga är att igår köpte jag ett nytt duntäcke, Kamran har ingen aning så ikväll när vi hoppar säng så ska jag se om han märker någon skillnad. Detta duntäcke som jag köpte ska vara helt fantastiskt. Jag låter er veta vad som hände! Oh ja en annan bra info är att jag köpte ett lakan spray deo, ja en frisk deo som man kan spritsa lite lätt på dina sängkläder. Wow det doftar helt underbart haha.

Annons

Japp Kamran är hemma och hälleflundran är på väg in i ugnen för att bakas. Fredagsmys i full form. Jag kommer att servera fisken med ett val av små röda potatisar eller ris med mandel. Vi har även färska gröna sparris som Kamran har grillat.

Ok Kristina jag älskar scones och en kopp kaffe så himla gott. Ge oss ditt recept please. Malin jag hoppas verkligen att din första experimentera att äta sushi var lyckad. Om inte så ge det en chans till! Anna lycka till att köpa Maria Åkerberg. Jag ska köpa lite också när jag kommer hem nästa gång. Vad investerar du i? Vilka är dina favorit produkter?

Malin Th jag har också 2.5 i syn på mina läsglasögon, så irriterande. Nettan knölen på min stjärt är kvar det kommer tyvärr att ta tid innan den försvinner. Monica du och jag var de enda som gillade en grön sammets soffa.

Kram till er alla nu äter vi middag. Maria

Annons
Dela på:

12 kommentarer till “4 leverfläckar puts borta!”

 1. Nettan skriver: 11 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Härligt att du o Pamela hann och ses en stund. Vad mysigt med nytt duntäcke, berätta gärna hur de gick. Hälleflundra är mumsigt, det känns så lätt i magen att äta fisk
  Ok, Tack för svar, men tänkte kan inte dr suga bort knölen eller ska den gå bort av sej själv menar du

  Kramisar Nettan


 2. Karin M skriver: 11 januari, 2020

  Hej Maria!
  Hihi, men var det inte du som inte skulle handla något nytt nu förrän i mars 😊
  Hur som så hoppas jag nya täcket var skönt 🤗
  Märkte Kamran nån skillnad? 😊
  Skoj att du träffa Pamela och att de kommer till båten i morgon, alltid lika trevligt att träffa goda vänner 🤗
  Jag har en Maria Åkerberg-handkräm, den gillar jag 👍🏼
  Men det är också den ändå produkt jag har provat från det märket 😊
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 11 januari, 2020

  Hej Maria!
  Nu håller vi tummarna att dina leverfläckar är av den snälla arten.
  Jaha du, köpstopp ett tag höll inte i sig länge. 🙂
  Får hoppas att Kamran blir nöjd. Sängen ser helt underbar ut.
  Vilken smarrig hälleflundra det ser ut att bli.
  Blir väl härligt med en båttur imorgon och att Pamela kommer dit också.
  Har hört mycket om Maria Åkerberg produkterna och jag får nog ta och testa någon och se hur det fungerar på mig.
  Önskar dig och Kamran en fantastisk dag,
  Kram Gunbritt


 4. Monica skriver: 11 januari, 2020

  Hej Maria!
  Va bra att du får kollat upp fläckarna. Det är säkert ok.
  Såg så gott ut med fisk. Det är verkligen gott och nyttigt.
  Apropå grön sammet…Jag har alltid tyckt om det. Vi har faktiskt en grön soffa men inte i sammet. Jag gillar att ha lite färger. Igår bytte jag kuddar. Något mer mönstrat är det nu.
  Kram Monica


 5. Kristina F skriver: 11 januari, 2020

  Här kommer mitt klassiska recept scones,det har hängt med ändå sen jag gick i skolan och är ff lika gott. 😀

  Till 8 st behövs:

  * 4-5 dl vetemjöl
  * 2 tsk bakpulver
  * 2 krm salt
  * 50 g smör eller margarin
  * 2 dl mjölk

  * Sätt ugnen på 250°C
  * Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och eventuell smaksättning i en bunke. Finfördela smör eller margarin i mjölblandningen.
  * Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.
  * Dela upp degen i 8 stycken bullar som du lägger ut på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord form.
  * Grädda bullarna mitt i ugnen i 10-12 minuter.
  * Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde.

  Bra att du fick leverfläckarna bortplockade och skickade på analys.
  Man vet ju aldrig och det är bäst att vara på den säkra sidan.
  Sån spray till lakanen har jag aldrig hört talas om men verkar ju bra om det funkar ! 😊
  Hälleflundran ser jättegod ut , synd att jag inte kan äta det bara . Annars hade jag gärna önskat receptet.
  Idag har det regnat och ruskat som bara den , trots det har vi gått promenad men det var bra skönt att komma in i värmen igen sen.
  Nu har vi nyss avnjutit en vitkålsgratäng med färs i.
  Vi ska strax spela Skip-Bo.
  Imorgon ska vi se om det går att få liv i mammas gamla video så vi kan se filmer från när barnen var små.
  Kramiz Kristina F


 6. . Karin Lagergren skriver: 11 januari, 2020

  Hej Maria!
  Bra att du kollade upp leverfläckarna och att de skickades på analys.
  Skönt med duntäcke ,får se om Kameran märker något.
  Fisken ser jättegod ut och det vattnas i munnen. Nu har jag och gubben min kört Ulrika Davidssons detoxshema i en vecka och det känns att man fått rensat ut kroppen och fått en rejäl vitamindos. I morgon ska vi hem till våran son Tim på fika och fira hans 21-årsdag.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 11 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Skönt att du varit hos doktorn nu.. Hoppas allt är bra när du får svar på analys 👍
  Kul att träffa vännen Pamela efteråt.. Och på söndag ses ni igen 🙂
  Åh vilket fint vitt överkast, har nog aldrig sett finare.. Hihi jag såg inte Copper först där bland kuddarna.. Spray till sängkläder hade jag också förut.. Doftar så gott..
  Igår blev det försent att gå och köpa Maria Åkerberg ☹️ Det är ju en liten bit härifrån och det blir ju mörkt så fort.. Men ska försöka ta mig dit på måndag, för då har jag ändå en annan tid jag måste passa.. Jag använder bara deras produkter för ansiktet.. Hudcreme, ansiktsvatten, rengöring och olja som man blandar med cremen.. Och ansiktsmask och peeling 🙂 Och just ja jag har ju använt en hår mask också.. Jag tycker Maria Å produkterna är jättebra.. Vilka använder du? 😍

  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 8. Malin skriver: 12 januari, 2020

  Hej Maria !
  Skönt att det gick bra hos doktorn och jag håller tummar och tår att resultatet är bra. Jag åt vego sushi och tyckte det var gott, speciellt med avokado. Tar en bit i taget , haha
  Fräscht med ett nytt täcke , säkert fluffigt och skönt. Ha det fint / kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 9. Sofia skriver: 12 januari, 2020

  Jag har svarat hoppas att det kom fram .. kram Sofia


 10. Sofia skriver: 12 januari, 2020

  Vilket fint namn din kompis har min mamma heter det oxå men gick bort för 3 årsen..
  Vilka snygga soffor du kolla på.. kram Sofia


 11. Angelica.B skriver: 12 januari, 2020

  Hej Maria! 🙂

  Va skönt att du fick tagit bort leverfläckarna och skickat iväg dem till labb!
  Härligt att du hann med en träff med Pamela! 🙂
  Märkte Kamran att du köpt nytt täcke? 🙂
  Spray till lakan har jag inte hört talas om innan, bara såna små rara papperspåsar som man kan lägga in i linneskåpet.
  Här hemma är vi i renoveringstakter! Köket är det som tar längst tid så det sparade vi till sist. Har inte riktigt bestämt om det ska bli vitt eller någon slags grå färg på kaklet. Finns ju så otroligt mycket att välja på! Jag är sugen på klinker golv men min sambo är inte lika pepp på det! 🙂
  I natt blåste det storm så jag satt uppe till 04:30. Va lite orolig över att vissa träd kanske skulle välta.
  Jag hade Maria Åkerberg ett tag men gick över till Mary Kay istället! 🙂
  Dom produkterna funkade bättre på mig!
  Hoppas du haft en bra helg!

  Kram kram Angelica


 12. Anki skriver: 12 januari, 2020

  Halloj!
  Söndag kväll och en intensiv helg är till ända. Plockat bort julen och varit på julgransplundring. Fullt ös 😀
  Bra att du fick bort dom svarta leverfläckarna, hoppas att analysen inte visar något illa.
  Jag använder Maria Åkerbergs ansiktskrämer. Passar min hy bra.
  Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag släcker för natten.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


Annons

Laddar