Annons

Låååååång vänskap!

Hejsan på er!

Jag hade ju öppet hus åt Kamran i lördags och det gick bra. Det var ett stort hus som var nästan 16.5 miljoner kronor. Herregud det är ju massor med pengar. Det var 5 sovrum och 5 1/2 badrum. Det ingick även ett loft, kontor, bibliotek, gym, matsalsrum, vardagsrum, familjerum med mera. När du gick ut i trädgården så stirrade du rakt in i en upphöjd slänt. 2 olika familjer som kom in och skulle titta på huset vände direkt och tackade för sig när de såg slänten. Alltså ingen utsikt och det är lite tråkigt.

Annons

Här kommer en liten kvällshälsning från P som tittar intensivt på tv med Emma haha. Rolig hund 🙂

Annons

Kamran och jag är så glada för vår nya svenska flagga. Ser ni vilken fin januaridag det var idag? Ja det var lite kyligt men på ett behagligt sätt.

Jamen kan ni tänka er att Kamran märkte ingen skillnad att jag köpt ett nytt tjockt och fluffigt duntäcke från canadian goose. Första natten så var jag lite varm och var livrädd att Kamran skulle säga något, men inte ett pip. Jag gillar min nya look.

Annons

Idag hade jag tagit med en vegetable bricka som jag gjort och alla andra tog med sig något att äta på. Jag hade även gjort en ostbricka med kex och oliver. Drinken för dagen var champagne med lite mango, persika fruktjuice. Tro det eller ej jag drack sparkling water 😬 Lotta, Marie och Pamela är så goda vänner till mig och till varandra. Jag är glad att vi är vänner, nu glädjer vi oss alla för att Lotta ska bli mormor. Hon är den första av oss alla som blir mormor. Hennes dotter Corina ska ha sin babyshower nu på lördag och vi har blivit bjudna. Vi ska ge henne en fin barnvagn.

Kamran blev så glad när Jesse upptäckte att en av båtarna i hamnen heter ”My Maria”. Kamran vände om båten och bad att Hanna skulle ta kort på oss. Mössan han har på sig fick han låna av Rudy. Kamran fick ju en mössa från Stenströms när jag köpte skjortor till honom men han glömde den hemma och var så besviken. Vi har nu blivit lite utav mössfanater 🤩

Annons

Jag har på mig supercoola byxor med slits på sidorna de är från en affär som heter Athleta.

Tänk att Lotta är så glad att hon ska bli mormor 😬 vi lugnade ner henne senare haha!

Annons

Så här glad var Hanna och Rudy hela dagen. Sedan åkte vi tillbaka till vår båtslip för att lägga till och tvätta av båten. Alla hjälper till och torkar och tvålar in skutan. Ett tu tre så hör vi ett välbekant glupp, det var Hannas Iphone som åkte ner i vattnet. Hej då mobil! Vi ringde direkt till vår dykare som tvättar vår båt på undersidan. Iphone ska ju numera klara sig under vatten. Tyvärr hade hon en liten spricka i glaset så den skulle nog inte klara sig ändå. Så imorgon blir det att hon får köpa en ny men som tur är så har vi ju försäkring.

Alltid händer det något.

Kristina tack så mycket för receptet av scones. Jag ska ju ha svenska kyrkan här på Tea någongång i maj då ska jag göra dom for sure. Karin vad kul att din son har blivit så stor. Wow 21 år det är ju den bästa födelsedagen här i USA för då får man ju handla och dricka sin första starköl.

Angelica. B jag vet att det är så mycket slit och tänk när man renoverar. Så mycket kul och fint att välja ifrån. Det är så svårt att göra beslut. Lycka till och jag hoppas att resultatet blir som du önskat.

Annons

Anki, åhhh vad roligt med julgransplundring. Jag tror att jag har firat det en gång med min syster och vi skrattade hela tiden för vi hade ingen aning om vad som hände. Så himla kul. Vilken bok läser du? Själv läser jag autobiography Elenor Roosevelt i min bokklubb. Den är så lång men som tur är så lyssnar jag på den i bilen när jag är ute och kör.

Massor med kramar från mig till er alla. Tack för kommentarer och åsikter. Maria

 

Dela på:

13 kommentarer till “Låååååång vänskap!”

 1. Nettan skriver: 13 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Underbara bilder på från båtturen och vädret ser härligt ut. Ohh stackars Hanna, hur blir det om hon har alla sina bilder på telefon mm och inte fört över de till datorn /sticka, och alla kontakter mm
  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan


 2. Kristina F skriver: 13 januari, 2020

  Visst e det viktigt med någon form av bra utsikt , en slänt kanske inte är det roligaste .

  Skön outfit du har på båten och kul med ny svensk flagga.
  Heja dig som går all in på att ha den flaggan uppe och stoltsera med Sverige !

  Vad roligt för din vän att hon ska bli mormor 🙂 kan garantera henne att det kommer bli så mysigt, even better than here own children !
  Man njuter och kan lämna tillbaka när det blir lite too much. ☺️

  Idag ska jag till sonens lägenhet och vattna blommor, får ju ställa upp på det när han inte är hemma.
  Han är ju i Thailand och solar och badar .😚

  Kramiz Kristina F


 3. Monica skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så många fina bilder! Den på lilla P var kul. Vi har också en tv tittande hund. Mest när det är djurprogram och så klart andra hundar. En gång när det kom en arg elefant springande mot kameran då morrade han faktiskt.
  Idag ska jag gå till frissan. Både nödvändigt och skönt.
  Igår var min man och jag i skogen på en två timmar lång promenad. Det var så härligt men så gott som helt snöfritt. Det brukar det ju inte vara. Idag var det i alla fall frost och kallt.
  Det är en märklig vinter.
  Kram Monica


 4. Camilla Wikström skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria!

  Vilka fina bilder från båtturen och sol hade ni och stoltserar med den svenska snygga flaggan på båten. Lilla P är för rolig och söt :).

  Min man och jag var ute och gick i över 1 timme igår, en runda vi tar varje lördag och söndag på 6 km i skogen.

  Stakars Hanna som tappade telefonen, hoppas hon har sparat telefonr och bilder någonstans. Jag har har alla telefonnr i ett eccel ark i datorn mm.

  Ha en fortsatt härlig dag.

  Kram
  Camilla Wikström


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria!
  Förstår att paren vände när det inte var någon utsikt. Vem vill se en slänt?
  Vilka härliga bilder från båtturen. Så olyckligt för Hanna att mobilen åkte i vattnet, tur ändå att ni har försäkring.
  Så roligt med båten My Maria så jag förstår att Kamran ville ta kort på det.
  Har du talat om för Kamran att täckena är nya eller väntar du till han upptäcker det själv? Blir det inte varmt med duntäcke. Själv ska jag ha riktigt svalt i mitt sovrum och tror inte ett duntäcke är något för mig.
  En bokklubb är nog något som jag skulle behöva för att komma igång med läsning. Är periodare när det gäller det och mest blir det på sommaren när jag ligger och lapar sol. Har en del böcker jag verkligen skulle behöva läsa då det handlar om självkänsla och det är något jag verkligen behöver träna på.
  Önskar er en fantastisk dag.
  Kram Gunbritt


 6. Margareta skriver: 13 januari, 2020

  Halloj. Det syns på korten att det är lite kyligt. Ni ser lite frusna ut. Men ändå härligt att komma ut i båten på havet.
  Dina vänner verkar vara jättefina vänner och sådana ska man vara rädd om. Jag har oxå några så nära vänner och de är ovärderliga på var och en sitt sätt.
  Vad synd med huset att det var så dålig utsikt. Verkar ju ha varit ett toppen fint hus annars.
  Lilla P ser för söt ut då hon sitter så och tittar på tv. Fascinerande att hundar kan sitta så och se på tv.
  Förstår dig med duntäcket. Jag har själv ett som är tjockt och gosigt. Har ett tunnare på sommaren. Nu har jag lagt på en extra filt. Är så frusen av mig.
  Jag älskar att läsa, har alltid en bok på gång. Gillar både deckare, romaner och fakta. Tack för alla fina foto.
  Kram Margareta 💖
  Ha en fin vecka.


 7. Malin Th skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria.
  Ja med den prislappen så vill man verkligen ha lite utsikt, i alla fall inte en slänt!
  Härliga bilder från båten, gulligt att Kamran ville fota by Maria-båten.
  Jag tycker ni är fina i era mössor.
  Här var det lite fruset på morgonen, men vi har ju verkligen ingen vinter eller kyla att gnälla om, det skulle bli 10 grader i veckan som kommer.
  Vi håller på att förbereda min dotter Linns 19-årsdag på söndag, hon önskar sig nya skor och det ska hon få.
  Ha en härlig måndag.
  Kram Malin Th


 8. Karin M skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så tråkigt med den utsikten, en slänt 😔 Annars verkade ju huset otroligt fint 🤗
  Skönt med mössor och lite tjockare tröjor när det är svalare, ungefär hur många grader har ni?
  Mysigt med goda vänner som man kan träffa ofta.
  Min bästa vän bor alldeles för långt bort så vi träffas alldeles för sällan, men vi hörs ju av dagligen ändå.
  Jag är så glad och tacksam över att jag har lärt känna Kristina tack vare din blogg Maria 🤗
  Grattis till Lotta som ska bli mormor, så himla roligt 🤗
  Var det hennes dotter som gifte sig i Italien förra året?
  Underbart med barnbarn, vi ska nog åka och träffa två av dem idag, minstingen och hennes storebror ❤️
  Så tråkigt med Hannas telefon, hoppas det går att rädda nånting från den.
  P och jag har ett varsitt täcke, tur det, han vill ha ett tjockt varmt täcke, och jag vill ha ett skönt svalt täcke 😁 Så här skulle det absolut inte funka med ett dubbeltäcke 😄
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Kristina F skriver: 14 januari, 2020

   Finaste vännen 💕
   Kramiz Kristina F


 9. Dalkullanannanykvist skriver: 13 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Oj vilket stort hus.. Men tråkigt med utsikten..
  Nämen så söt lilla P är.. Här kollar Chanel missen på tv ibland, men hon sitter inte sådär fint.. Hon sätter sig på tv bänken ist.. Men det är mest om hon hör fåglar eller andra roliga ljud.. De är så festliga djuren ❤️
  Så fint ni har det på båten.. Nice med flaggan.. Din nya look är också Nice, men du passar ju i allt.. Men visst är det sköönt med mössa 😍 Har alltid en på mig.. Gamla vänner är bäst tycker jag, man har ju gått igenom så mkt tillsammans.. Grattis till din vän Lotta som ska bli mormor❤️Förstår att hon och hela familjen är superglada..
  Men stackars Hanna som tappade sin mobil i vattnet.. Hoppas hon kan få tbx sina foton iaf ☹️
  Idag kom jag iaf iväg i bra tid för att köpa M. Åkerberg produkterna.. Hade en annan tid att passa som sagt så det blev en skön prommis också på samma gång..
  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 10. Anki skriver: 13 januari, 2020

  Halloj!
  Titta ut på en slänt är inte kul. Då kan det vara.
  Skönt att komma ut med båten även om det är lite svalt.
  Kul att Lotta ska bli mormor. Barnbarn är livets efterrätt 😍
  Aj, vilken otur för Hanna ☹️ Hoppas hon har tagit back up 😉
  Just nu läser jag ”De sju som såg” av Denise Rudberg. Den ingår i hennes serie elegant crime. I bokcirkeln ska vi läsa ”Vi är alla helt utom oss” av Karen Joy Fowler. Den ska vara läst till den 26 februari. Har köpt den men inte läst den än. Får göra det snart så jag hinner klart 😀
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 11. Malin skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria !
  Grattis till den snart nyblivna mormor Lotta. Vad roligt !! Åh Hanna vad tråkigt med din mobil , hoppas att allt viktigt är sparat i telefonen. Haha typiskt karlar som inte märker ”nyheter” när man vill det 🙂 Stor kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 12. Kristina Andersson skriver: 13 januari, 2020

  Hej Maria!
  Har sett alla avsnitt av Svenska Hollywood fruar och du är en av av de medverkande som verkligen ger andra kvinnor styrka att kämpa på.Jag tycker att du har lyckats så bra med din familj.En eloge till dig och din man. Jag är gift och har en son som läser termin 3 som sjuksköterska och han är jätte duktig han har 3 terminer kvar och kämpar på.Jag minns när jag såg ett avsnitt då en av dina vänner bjöd på Jansons frestelse som jag tycker är så gott men jag har ett recept som är jättebra. Om du vill laga den till nästa jul t.ex. till fyra personer ta 9-10 mjöliga potatisar typ King Edward 2 burkar ansjovis 3 dl grädde 4-5 dl mjölk 1 purjolök + en gul lök lite vitpeppar inget salt eftersom ansjovisen tillför sälta jag brukar hälla i spadet sen lite ströbröd och några klickar smör mums det blir så gott.Du ser jättefin ut i din nya frisyr.Ha det så bra och ta hand om dig själv och bra att du tränar och dricker vatten / Kram Kristina


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar