Annons

French :)

Tjenis!

Nej Nettan jag hörde ingenting idag från save the date 😬 Yes det var Dr.Bondurant (Mindys exman) som är vår veterinär och gav Molly medicin. Hon mår nu prima och sov hela natten. Var det du Malin Th som skrev att er hund Inez och hade något liknande och behövde gå ut på gräsmattan just under natten. Jag var uppe 5-6 gånger per natt och tog ut Molly. Jag tyckte så synd om henne därför att hon kände sig så besvärande. Nu är hon ok men jag tänker se till att det inte händer igen.

Annons

Karin M det var min vän Maries dotter Christina som gifte sig i Italien inte Lottas dotter som nu är med barn.

Hanna var och hämtade sin mobil på båten idag och nu ligger den i salt. Få se om den torkar något men den är säkert helt paj. I hennes inköp av en 11 pro iPhone igår så har hon 2 års garanti på loss and theft och massor av annat så med andra ord så är hon 100 % covered 2 år framöver. Vilken investering 😬

Annons

Britt man kan nästan kalla Malte – Malte Morris! ❤️

Begravningen jag var på idag var min väninnas mamma och hon hette Sally. Sally var född i Polen och var otroligt vacker, gifte sig med en amerikansk soldat och hade fyra barn. Älskade livet och hade alltid roligt med sina väninnor och lite vin. Alla skrattade till i kyrkan när de berättade sina personliga historier om deras vän Sally. Hela hennes familj var där barn och barnbarn och barnbarnsbarn.

Inte för att detta är viktigt för er men Hanna och jag har haft den fulaste nagellacks färgen på våra fingrar och tår den senaste veckan. Hanna gjorde sin mani/pedi i New Oreleans och jag gjorde min här hemma i Laguna Niguel. Vi valde samma dödliga färg (taupe). Idag hittade vi ett jättecoolt ställe som heter Pardon my French.

Här satt jag och Hanna och hade den mest avkopplande timmen. Stolarna fick dig verkligen att känna dig som en prinsessa på ärten haha. Både Hanna och jag valde french till våra fingernaglar.

Annons

Vi kom på den bästa dagen. Det var inte så många kunder medans vi var där så nu ska jag alltid gå på tisdagar. Nu när jag tittar på mina ögonbryn så tror jag att de behövs färgas lite mörkare.

Ok mina vänner dags att chilla lite. Snart kommer Kamran hem och han ska äta en lentl soppa till middag. Ja det låter kanske fattigt men det är gott och nyttigt.

Imorgon blir det gym för mig eftersom jag ligger lite bakom min dagliga rutine 😩

Annons

Kram till er Maria

Dela på:

12 kommentarer till “French :)”

 1. Nettan skriver: 15 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Tack för svar, Ja jag tänkte igår på dej om det kom något spännande. Skönt att Molly mår bättre. Vilken skön dag du och Hanna har haft de, alltid härligt att bli ompysslad
  Kramisar Nettan


 2. RoseMarie skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria! Skönt att lilla Molly mår bättre. Härlig dag med Hanna och med lite vardagslyx. Så tråkigt att hon tappade sin iPhone i vattnet. Hoppas att hon kan rädda det som finns i. Jag ska strax gå på cirkelfys träning. Här har vi mycket kraftig blåst och regn, usch inget vidare. Grått och trist. Imorgon är det dax att gå till frissan igen, så skönt. Kram från din vän Rose-Marie.


 3. Britt skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria💕🌷
  Malte Morris var jättekul o det får han heta nu, hahahahahaha❤️
  Skönt att Molly mår bättre.
  Idag blir det naprapaten.
  Nu längtar man efter ljusa dagar☀️
  Hoppas Hannas mobil går att sätta igång igen.
  Kram Britt🌷


 4. Malin Th skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria.
  Ja det var Inez som blev sjuk och framförallt på natten! På dagen var det inget problem med magen, det var så synd om henne, men nu är hon bra.
  Vad skönt att Molly återhämtat sig också, de har känsliga magar.
  Härligt att få fina naglar, älskar det, ska fixa mina i morgon.
  Här i Stockholm är det 10 grader varmt idag, så konstigt väder.
  Ha en fin dag när du vaknar.
  Kram Malin Th


 5. Karin M skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria!
  Just ja, så var det ju, det kom jag ihåg nu när du skrev det 😊
  Åh så härligt att få naglarna fixade, jag saknar det 😔
  Ahh så du fick ingen förklaring igår på texten med blommorna som kom med bud 🤔
  Här fortsätter det att blåsa jättemycket, och jag har så ont i lederna i kroppen, det gör mig både trött och orkeslös 😔
  Längtar efter sol och värme 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Anki skriver: 15 januari, 2020

  Halloj!
  Snygga naglar 👍👍 Skulle behöva ge mina en omgång också.
  Skönt att Molly mår bättre.
  Jag träffade min PT igår och jag mår riktigt bra i kroppen idag. Brukar ha en hel—-isk träningsvärk efteråt men inte den här gången. Tolkar det som att jag blir starkare 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 7. Margareta skriver: 15 januari, 2020

  Halloj over there. Vilken härlig dag du hade när ni blev ompysslade och fick fina naglar. Fin salong ni var på, skönt när det inte är för mycket folk, allt blir lugnare då och man kan koppla av på ett annat sätt.
  Blir glad att höra att Molly repat sig. Man blir ju så orolig när något drabbar ens älsklingar så. Nu får hon bara äta det hon tål så det inte händer igen.
  Hoppas Hannas mobil går att återställa så hon kan föra över innehållet till sin nya. Aly, min man, tappade sin mobil i en fontän i Stockholm då vi var där. Var en Sony. När den torkat fungerade den igen och gör så fortfarande.
  Lintl soup äter vi ofta i Egypten och pressar då i lite citron med, är så gott.
  Ha en fortsatt trevlig vecka.
  Kram Margareta 💖


 8. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria!
  Oh så härligt få skämma bort sig lite med mani/pedikyr. Skulle också behöva det.
  Lintl soup! Vad är det för något?
  Önskar dig en härlig dag.
  Kram Gunbritt


 9. Monica skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria!
  Skönt att bli lite ompysslad. Jag har aldrig haft french…har oftast ganska mörka färger på mina naglar.
  Idag har jag haft en lagom slö dag. Efter hundpromenad och lite slappa i soffan så ägnade jag mig åt en lång dusch och mycket bodylotion. Det blev lite egen kroppsvård. Skönt att bara ta det lugnt hemma också.
  Roligt att Molly blev bra igen. Inte kul när djuren mår dåligt.
  Kram Monica


 10. Malin skriver: 15 januari, 2020

  Hej Maria !
  Vilken härlig dag med lite fix. Naglarna blev jättesnygga. Skönt att Molly är okey nu. Ha det fint / kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 15 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Så skönt att höra att lilla Molly mår bättre.. Har tänkt på henne så..Man får ju panik när ens små vänner råkar ut för nåt ❤️
  Hoppas det ordnar sig så att Hanna kan få tbx bilder och annat viktigt från den gamla mobilen.. Så tråkigt när sånt händer..
  Vilken härlig dag ni haft du och Hanna.. Så fina naglarna blev.. Jag skäms, men jag har aldrig fixat naglarna haha.. Får bli nån gång när jag har vunnit på lotto 😂
  Ha en fortsatt fin dag.. Själv sitter jag i soffan.. Idag är jag så trött.. Försöker piggna till.. Vill ut och gå.. Får se hur det blir om en stund.. Kraam AnnaN ❤️


 12. Pettersson skriver: 15 januari, 2020

  Hur ofta gånger på en vecka gör du gym?


Annons

Laddar