Annons

Inte min stil ugh!

Tog med mig Sara och Hanna till South Coast Plaza idag för att handla en present. Gjorde allt förutom presenten. Vi tänkte gå till Zara och handla ett par jeans. Jag vill gärna ha ett par ljusblåa jeans som är lite ripped. När vi kom dit så hade de REA på allt i butiken. Kläder överallt, på borden, golvet och hänger slafsigt på galgarna. Jag har lite svårt att shoppa när det är stökigt och alla människor som sliter och letar febrilt efter deras storlek.

Annons

Annons

Jag hade håret uppsatt idag och jag klädde mig i silkesbrallor och i en silkes skjorta. Inte min stil haha men bekvämt var det så jag bjuder på denna bild. Jag ville visa Sara och Hanna Baccarat butiken. Vi gick in och kollade men köpte inget denna gång.

Sara köpte en ny jacka. Stort inköp för henne så hon blev jättenervös. Hon var så fin i den och hon gillade färgen.

Annons

Nu kommer snart Pamela och säger hej. Jag var på gymmet imorse så jag är lite småtrött men lite gossip hinner vi alltid med.

Imorgon kommer Anna och Ellie så vi ska jobba lite och göra lite samarbeten och videos. Ha en fin star på fredagen. Jippi helgen är här.

Kram Maria

Dela på:

12 kommentarer till “Inte min stil ugh!”

 1. Sofia skriver: 17 januari, 2020

  Hej.. det var jätte fina kläder.. vilken snygg jacka sara köpte.. denna helg blir fullspäckat.. det ska bli roligt.. imorgon träffa mina syskonbarn.. hoppas att du får en skön helg.. kram


 2. Nettan skriver: 17 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Mysigt du har de med Sara o Hanna, jackan var fin. Nu är helgen här så skönt, jag är även ledig på måndag Nice
  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 17 januari, 2020

  Hej Maria!
  Vilken härlig stund du verkade ha med Hanna och Sara. Supersnygg jacka som Sara köpte. Passar henne utmärkt.
  Härligt när helgen är här för då är maken ledig och vi kan mysa.
  Önskar dig en underbar helg.
  Kram Gunbritt


 4. Karin M skriver: 17 januari, 2020

  Hej Maria!
  Näe fy när det är sån röra och mkt folk när det är rea, jag gillar inte heller det.
  Jackan passar Sara bra, hon är jättefin i den.
  Roligt att vara på shoppingtur med tjejerna.
  Roligt också att träffa Anna och Ellie också, hälsa så gott till dem 🤗
  Japp helg igen, och P är ledig den här helgen 👍🏼
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. RoseMarie skriver: 17 januari, 2020

  Hej Maria! Roligt att vara med Sara och Hanna på shoppingrunda. Jackan är så fin på Sara, hon är så fin i färgen. Ni är alla så vackra. Jag brukar aldrig handla på rea, gillar inte när det är stökigt. Roligt att Anna och lilla Ellie kommer till dig. Hälsa så gott till dom. Lilla Ellie har ju börjat gå några steg nu, hon är så jättesöt. Här har vi haft lite sol idag, var länge sedan. Idag ska vi på 80-års fest. Ska bli så trevligt. Önskar dig en fin helg. Kram från din vän Rose-Marie.


 6. Monica skriver: 17 januari, 2020

  Hej Maria!
  Kul att shoppa med sina döttrar. Idag har jag shoppat med min man. Vi åt lunch tillsammans idag och efter det blev det att handla lite skor och annat åt honom. Jag tror att han uppskattade mitt sällskap för det blev en del annat också.
  Jag själv köpte två par örhängen.
  Ha en fin helg alla på bloggen!
  Kram Monica


 7. Jeanette skriver: 17 januari, 2020

  Kul att se dig i uppsatt hår. Jag tänker att du skulle passa jättebra i en kort frisyr. Trevlig helg!


 8. Kristina F skriver: 17 januari, 2020

  Härligt med egentid med tjejerna.
  Sån röra är inte roligt, då vill man inte handla. 😔
  Minns i Ängelholm med hur noga du var att allt skulle hänga snyggt på galgarna och att folk inte skulle riva i sakerna utan be om hjälp. 😀
  Trevligare så !
  Baccaratbutiken ser trevlig ut, hade gärna spenderat några slantar där.
  Idag har barnbarnet och jag lagat ugnspannkaka. Hon var aningens skeptisk men åt.
  Min minsta hund har fått problem med sköldkörteln och ska äta medicin resten av livet. Blev så glad att veterinären hittade nåt på proverna som togs. Hon har varit mycket trött och låg under lång tid.
  Så nu förhoppningsvis ska det snart bli fart på henne igen.
  Kramiz Kristina F


 9. Malin skriver: 17 januari, 2020

  Hej Maria !
  Du är assnygg i din stil som du inte trivdes i . Haha det kunde ha varit jag på väg till jobbet. Svart svart och sköna skor, älskar din väska. En dröm för mig. Vad roligt med samarbeten och lite jobb. Ha en härlig helg. Ska själv jobba och yoga.
  Namaste min vän! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 10. Margareta skriver: 17 januari, 2020

  Fin dag du hade med dina döttrar. Fina Sara hittade en supersnygg jacka, hon är jättefin i den. Tråkigt att det var så rörigt i den andra affären. Jag är som du där, tappar all inspiration och lust att handla då det är så. Trist. Du är med fin i din svarta out fit med uppsatt hår, du ser så elegant och vacker ut. Men det är du jämt. Lika vacker på insidan som på utsidan.
  Hoppas det blev en bra dag med Anna och ni fick gjort det ni tänkt er.
  Önskar er en riktigt fin helg
  Kram Margareta 💖


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 17 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Nej det är så jobbigt när det är rörigt och mkt folk.. Det är uppstressande..Gillar ej.. Men mysigt att umgås med dina fina flickor.. Jackan är jättefin som Sara hittat.. Så härlig färg.. Trevligt att Pamela ska hälsa på.. Alltid så Nice att få prata och höra om det har hänt något nytt..
  Så roligt att Anna och Ellie hälsar på.. Jag såg också en filmsnutt där hon har börjat gå.. Så sööt så 😍 Hälsa dem från mig med..
  Ja Fredag igen.. Jag gör inget speciellt utan har börjat helgen med städning.. Jag tycker det är så skönt att göra det så kan man ta det lite lugnare resten av helgen 😍
  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 12. Kerstn skriver: 18 januari, 2020

  God morgon fr Säffle i Värmland jätte fina saker skoj ha vänner man kan shoppa med jag sitter ofta hemma med min man tror du kan förstå att man kan känna sig ensam i ett äktenskap vi varit gifta i 22 år i april. Kramar 💖 💖 💖


Annons

Laddar