Annons

Baby Shower!

Ja då var det baby shower idag för Corina. Hanna och jag försökte att klä oss monokromatiska men det funkade inte. Vem fasen har en guld klänning så där på tu man hand. Jag hade en jättefin rosa klänning som jag inte använt ännu men Hanna sa att den kan jag inte ha på mig eftersom Corina ska få en liten pojke 💙

Annons

Så fort vi kom in i Lottas hem var det bara att ta en klädnypa och leken var att man inte får säga ordet baby under hela festen. Jag kammade på mig 2 st efter fem minuter. Fasiken att man alltid ska vara så tävlingsaktig haha. Man skulle samla på sig så många klädnypor som möjligt. Jag låg väldigt bra till tills en liten 7-årig flicka kammade hem ett helt gäng från oss alla.

Annons

Lotta har en jättestor trädgård. Dom har dekorerat så mysigt, det finns fyra eller fem olika sittplatser så det är ett perfekt hus för att hålla stora partyn. Dom bor i en stad som heter Riverside och ligger ca 1 timme från vårt hus. Vi åkte på tollvägen så gott som hela tiden så det betyder ingen trafik. Corina är så fin i sin beiga klänning.

Annons

Det jag verkligen gillar med dagens ungdom det är att dom är så kreativa. Corina gjorde sin egen fotovägg och ballong dekoration. Sista spelet vi spelade så var det bingo. Vi skulle kryssa i vad Corina fick i present. Pris för full bricka!

Hanna vann när man skulle gissa med en string hur stor Corina var runt magen. Hanna var exakt och vann ett jättefint pris. En flaskstoppare i någon uberfin marmor dekoration. Tittar man sedan över till grannen så ser man hästar som betar.

Annons

Vi fick även träffa Lottas hundar som var jättegulliga, en labrador och en beagle.

Jag har iallafall bestämt mig för att ta tillbaka mitt långa hår. Dock inte tjockt och fylligt utan lite mer uppklippt. Jag tycker inte om min look med detta kortare hår. Vad säger ni? Ja inte så mycket längre utan bara lite.

Tack för era kommentarer. Imorgon blir det båten och koppla av lite grann. Jag tror att Emma och Michael kommer och säger hej. Kanske även Anna och Ellie.

Ha en underbar söndag ni också. Kram Maria

Annons
Dela på:

11 kommentarer till “Baby Shower!”

 1. Nettan skriver: 19 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt med babyshower, ni var mycket fint klädda. Vilken gullig labrador vovve dom har, har du inget kort på beaglen?
  Jag förstår vad du menar med håret, det kommer bli snyggt, du passar i båda
  Ha en fin dag på båten
  Kramisar Nettan


 2. Kristina F skriver: 19 januari, 2020

  Alltid kul med babyshower, roligt med bingo ! 😄
  Vilken fin hund, labradoren ligger mig varmt om hjärtat då den är som min ras. 💕
  Jag fattar precis din känsla med håret och man ändrar ju sig till och från genom åren.
  Gör det som känns allra bäst , du klär i både och.
  Nu har jag varit ute i kylan och gått. Hittade en ny runda inne i skogen som passade både mig och hundarna bra.
  Dagen kommer att ägnas åt planering av parkeringen på vår tomt som ska asfalteras.
  Vi har redan 3 st men kommer att göra så vi kan stå 6-7 bilar.
  Först måste min man göra en massa underarbete och ta hem material till det.
  Det är det sista utvändiga vi har kvar att göra, sen ser det snyggt ut .
  Det är också mer underhållsfritt för oss. 😊
  Imorgon ska jag tatuera mig igen, det blir 2 i en kan man säga. Den sistnämnda ska symbolisera min avlidna hund. 😥
  Kramiz Kristina F
  Kramiz Kristina F


 3. Klaudija Martinovich skriver: 19 januari, 2020

  Hej Maria,

  Jag tycker att frisyren som du har nu är jättefin och passar jättebra på dig. Det år också roligt att se dig sätta upp luggen ibland med något hårspänne eller diadem. Supersnyggt!


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 19 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så mysigt med babyshower. Vilka roliga lekar ni gjorde och vilka härliga bilder.
  Så fina ni är i era vackra kläder.
  Tycker du är fin i håret som det är nu men det är ju upp till dig hur du ska ha det. Viktigt att man trivs och då är det bara du som kan bestämma hur det ska vara. Du är så fin oavsett hur du har det.
  Kram Gunbritt


 5. Karin M skriver: 19 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så mysigt med babyshowern, säger som flera redan skrivit, vilka roliga lekar 🤗
  Och wow vilket läge på huset, vilken utsikt 😍
  Så fin bebismage hon har Corina, himla lyckat av Hanna att gissa exakt på magens omkrets 🤗
  Maria du är jättefin i håret nu, och du var jättefin i ditt långa hår också, du passar i allt, men jag förstår din känsla.
  Vilken typ av hårförlängning använder du? Jag har ju tappat så mycket hår och skulle kunna tänka mig att ev sätta i löshår för att få håret lite mer fylligare.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Monica skriver: 19 januari, 2020

  Hej Maria!
  Kul med babyshower!
  Du passar i både längre och kortare hår. Håret är för en själv ofta en känsla så man ska väl gå efter det. För min del är det luggen. Den får inte vara för kort…
  Nu ska jag berätta att vovven som jag berättar om ibland är just en svart labrador. Han är den goaste fyrfota vän man kan tänka sig.
  Idag vaknade vi till sol och frost. Så skönt!
  Kram Monica


 7. Anne- Britt skriver: 19 januari, 2020

  Hei, Maria.
  Ser ut som om dere har hatt en fin babyshower. Det er nok ikke like vanlig i Norge som hos dere. Men, jeg har vært på babyshower en gang,og det var veldig hyggelig.
  Nå har jeg akkurat gått en fin søndagstur, og så skal vi til mamma på middag. Det blir koselig.
  Ha en fin dag!
  Klem fra Anne Britt 😊


 8. Dalkullanannanykvist skriver: 19 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Så kul med babyshower.. Så fina ni är.. Tur att du hittade en annan klänning istället för den rosa.. Själv hade man ju fått panik..
  Jag tycker att du alltid är fin i håret.. Som du har nu men även längre.. Vilka söta vovvar ni fick träffa.. Trevliga raser båda två ❤️ Min kompis hade en labrador förut och den var så go🐾Så fint Lotta bor.. Vilken utsikt.. Roligt med alla lekar på babyshowern..Duktig Corina är som fixade ballonger och foto vägg..
  Hoppas ni har en trevlig söndag på båten.. Här blir det ansiktsmask och hårinpackning som jag gör varje vecka.. Ha det fint kraam AnnaN ❤️


 9. Margareta skriver: 19 januari, 2020

  Halloj
  Det var en fin och rolig baby shower ni var på. Det är väl dags när som helst tänker jag. Ni är så fina allihopa. Du passar lika bra i kortare som längre hår. Men man ska trivas själv, det är det viktigaste.
  Vilken gullig labrador hon har, de är oftast så snälla och tillgivna.
  Kram Margareta 💖


 10. Anni skriver: 20 januari, 2020

  Klipp håret lite kortare! Är aldrig snyggt när det hänger på axlarna. Annars passar du mycket bättre i kort än det långa omoderna du hade.


 11. Angelica.B skriver: 20 januari, 2020

  Hej fina Maria! 🙂
  Sitter just nu på jobbet och tar en liten brake.
  Åh så mysigt med babyshower! Ser ut som ni hade en väldigt bra och rolig dag.
  Ni är så fina allihopa! Vilka roliga lekar ni gjorde! 🙂
  Tycker du passar väldigt bra i både kort och långt hår! 🙂
  En skönhet klär i allt som man säger 🙂
  I morgon blir det inhandling av kakel till köket. Nästan allt förarbete är klart så nu börjar den roliga biten!

  Kram kram Angelica


Annons

Laddar