Annons

Power Couple Podden!

Hej på er vänner!

Ikväll fick Kamran och jag besök av två svenskar Goran och Felicia. De kom har till oss för att göra en poddkast som just heter power couple podden. Det var en podd där både Kamran och jag pratade om vårt liv, barn, arbete och sammanhållning. Den kommer att lanseras i februari och jag låter er veta mer inom kort ifall ni vill lyssna.

Annons

När jag kom ner till köket söndagsmorgon så bad Kamran mig att visa hur hans julklapp SMEG kaffekokaren funkar 😳 Här är kaffet sa han och gav mig Guldrutans kaffeburk. Oh sa jag vi har färskt kaffe som du fick i julklapp, detta kaffe är från 2013 (7 år gammalt). Kamran envisades att vi skulle använda Guldrutans kaffe vilket vi gjorde. Det var så beskt men tänk att Kamran tyckte det var fantastiskt haha. Då sa jag att du får njuta av detta kaffe själv. Har detta hänt någon av er? Har någon av er en liknande man? Som kan dricka 7 år gammalt kaffe?

Annons

Igår var det bara Kamran, jag och hundarna och det var så mysigt. Vi tog ut den lilla båten Swedish Fish och det verkar som om Copper och Molly gillar den båten bäst. Dom sitter så fint i sina flytvästar.

Kamran med sin Stenströms mössa och Ferrari RayBan solisar. Kul prick med andra ord! Det var förresten så roligt att lyssna på honom idag på podden. Jag tyckte han sa så bra saker. Mycket bättre än mig, jag känner hela tiden att jag repeterar mig själv eftersom jag sagt samma sak så många gånger. Jag kan liksom inte ändra det förflutna.

Annons

Ni kanske undrar vad Copper har fått syn på. Jo självklart ett sjölejon som ligger och latar sig, personligen så tror jag inte att jag skulle kunna sova sådär.

På vägen tillbaka börjar det att bli lite muligt och vi bestämmer oss för att åka hem och göra lite mat. Vi är båda sugna på spagetti bolognese. Så vi stannar till på Trader Joes (matbutik) och köper allt vi behöver inklusive en flaska rött vin.

Annons

Bolignesen är klar och pasta vattnet är redo att koka upp igen. Kamran föreslår att vi ska steka upp några potatisar och lägga på toppen av pastan när den är klar. 😬 Ok tänkte jag så jag saltade, pepprade potatisarna och sprinklade även på gurkmeja och lite olivolja.

Vi bjöd in Hanna och Rudy och de accepterade inbjudan. Kom med full fart. Jag hade dukat i mitt matsalsrum som nu börjar vakna upp och komma till användning. Jag älskar att ha ett fyrkantigt bord, man kan verkligen ha goda konversationer och alla kan se alla. Vi spelade Dean Martin Pandora Radio så middagen fick verkligen en italiensk känsla. Hanna och Rudy började middagen med en färsk bit av hälleflundra som jag lovat dom sedan åt dom också pastan.

Sedan hände det värsta vi skrattade och hade trevligt, jag gick upp för att ta en pepparkakskola som jag fått från Sverige. Där sitter jag och tuggar och tuggar på denna sega kola och helt plötsligt tappar jag en plomb. Så idag var jag hos tandläkaren och allt är nu fixat.

Annons

Nettan såg du inte den lilla beaglen mellan Hannas hand och den svarta labradoren. Den är med på fotot.

Kristina F jag gillar din nya tatuering. Jag kan förstå att dina hundar betyder så mycket för er och är ledsen att ni fick ta avsked av en.

Karin jag vet inte vad ni har för extensions hemma i Sverige. Det kanske finns annat man kan göra när håret börjar bli lite tunnare.

Tack för att ni är med mig i bloggvärlden. Tack för att ni alla tar er tid och kommenterar. Jag läser alltid era kommentarer. Ibland kanske jag glömmer att svara så jag ber om ursäkt.

Kram Maria

Annons
Dela på:

13 kommentarer till “Power Couple Podden!”

 1. Nettan skriver: 21 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Haha , näe jag såg inte beagle, men nu har jag kollar tillbaka och ser gullvovven. Det ser lite kallt ut på vattnet, men skönt med luft i alla fall, ja vilken ställning sjölejonet har, en aning obekvämt. Jag gillar verkligen när du visar era båtbilder, det ser så härligt ut. Vad skoj att Hanna o Rudy kom över, bra att de bor så nära. Bor Emma långt ifrån er ?
  Igår var jag flexledig så skönt med en extra dag ledigt
  Kramisar Nettan


 2. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 21 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så härligt med båtbilderna. Såg dock lite kallt ut på hemvägen.
  Så skojsigt att Hanna och Rudy kom över.
  Idag tar jag en cool day. Har ju förmånen att göra det varje dag om jag vill. Hade planerat att städa men när jag vaknade hade den känslan helt försvunnit. Hihihi. Det kommer en dag imorgon också. Hihihi.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram Gunbritt


 3. Karin M skriver: 21 januari, 2020

  Hej Maria!
  Jag vet inte riktigt jag heller vilka metoder som används här vid hårförlängning, jag känner till Hairtalk och Keratinvax, men har inte kollat upp så noga än 🤗
  Vilken härlig dag ni fick på båten, hihi Näe du den sovställningen såg inte alls bekväm ut 😁
  Skoj med podden, den ska bli kul att lyssna på den sen.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Dalkullanannanykvist skriver: 21 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja det vore kul att lyssna på podden med både dig och Kamran..
  Tänk att man kan gilla så olika smaker på kaffet haha.. Jag dricker bara lite ibland och då vill jag svart och starkt 😂 Hihi så gulligt när vovvarna sitter i sina flytvästar 🐾🐾 De ser start klara ut.. Sjölejonen är så söta.. Men lite väl hård kudde den har hittat att luta huvudet emot.. Aj aj så obekvämt.. Så fint matbord.. Mysigt att Hanna och Rudy kommer förbi.. Oh va trist.. Sega kolor kan vara farliga.. Men skönt d är fixat.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 5. Sofia skriver: 21 januari, 2020

  Hej.. vilken fin kaffe och te kokare.. gillar det märket den är så snygg.. kan du ta närmare kort på dom.. vilket fint matbord.. kramar


 6. Margareta skriver: 21 januari, 2020

  Vilken otur du hade med tanden att din plomb ramlade ut. När du skulle njuta av en god kola.
  Härlig dag ni hade i båten, men det ser kallt ut som du fryser lite. Molly och Copper ser så söta ut där de sitter i båten och det syns att de gillar det. Undrar bara hur det stora sjölejonet kom upp på betong fundamentet. Jösses vilken bedrift av ett sånt stort djur.
  Min man Aly skulle ha gjort det samma som Kamran med kaffet. Även om han inte gillade det, de skulle aldrig erkänna det. Haha.
  Mysig middag med barnen fick ni med i italienskt tema.
  Kram Margareta 💖


 7. Anki skriver: 21 januari, 2020

  Halloj!
  Usch för kolor. Sist jag åt en kola kostade det flera tusen. Jag fick sätta in en krona på en tand. Inga mer kolor för min del ☹️
  Ser ut att vara lite kyligt på sjön. Skönt att få komma hem och fixa lite god mat.
  Dricka sju år gammalt kaffe? Nej det skulle han inte göra. Kan ju inte vara någon arom kvar då.
  Nu gäller soffhörnan innan det är dags att hoppa isäng.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 8. Kristina F skriver: 21 januari, 2020

  Tack för kommentaren Maria, jag gillar verkligen min nya tatuering !
  Där har jag båda tjejerna med mig och även Ninja.
  Hon finns alltid där i form av en fjäril min lilla änglahund.
  💕Åh så kul med poddkasten , blir säkert bra ! 😀
  Haha det där kaffet hade inte jag velat dricka. 😂
  Vet att vi blev bjudna på vin en gång , en tetrapack som stått öppnad i tre år. Det var vidrigt. 😔
  Kolor är förädiska men ack så goda. Tråkiga utgifter bara !
  Kamran är så stilig i sin mössa och med tröjan från Stockholms filmfestival:)
  Jag säger som nån annan: älskar dina båtbilder.
  Dem kan man aldrig se sig mätt på. Copper som sitter så drömmande där på båten.
  Idag har jag varit på yoga igen. Så bra det där med djupandning, det är jag slarvig med.
  Kramiz Kristina F


 9. Kristina Andersson skriver: 21 januari, 2020

  Hej Maria ! Ja, jag känner igen det där med kaffe hi!hi! min man är likadan har haft liknande erfarenhet som du men nu har han börjat dricka te av alla sorter.
  Jag har skrivit till dig några gånger och säger det som jag sagt tidigare du är en fin förebild för många kvinnor och jag är glad för din skull att det har gått så bra för dig och att du har så fina barn som klarar sig bra.Som jag skrev tidigare så har jag en son som läser till sjuksköterska han har tre terminer kvar han kämpar på.Jag tycker att du ser bra ut i din frisyr det klär ditt ansikte.Min son brukar säga en gång i månaden kan du inte laga laxpudding för att det är så gott och nyttigt han tänker mycket på hälsan nu när han läser till sjuksköterska det blir ju så tänkte dela med mig ett recept som du kan bjuda din familj på.Skiva 10 stycken kalla kokta potatisar varva med 400 gram kallrökt lax tunt skivad purjolök + lite finhackad gul lök (+ äggstanning ) 4 ägg +5+6 dl mjölk 1/2 dl dill vitpeppar in i ugnen 35 -40 minuter servera ned brynt smör ärtor och smörgåsgurka.Ha det så bra /Kram Kristna


 10. . Karin Lagergren skriver: 22 januari, 2020

  Hej Maria!
  Ja gott med kola men de kan vara förrädiska och sluta med en dyr nota.
  Gillar när du lägger ut era båtbilder och ni ser verkligen ut att trivas som fisken i vattnet och vovvarna verkar och också gilla båtlivet. Ser fram emot att lyssna på er på podden. I sommar fyller jag 50 år så nu har vi bokat en resa till USA och kanske vi springer på varandra då. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 11. Malin skriver: 22 januari, 2020

  Hej Maria !
  Vilken osis med tanden. Grrrrrrr
  Vad roligt med podd, den vill jag lyssna på. Min mans kusin och hans sambo har fått en liten Lovisa i höstas och nu har jag , Elsa och Ebba fått äran att bli gudmödrar!! Motivering var att hon ville ha tre starka kvinnor som förebild. Vi blev så glada och stolta.
  Haha Kamran har visst en annan förhållning till kaffesmak. Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 12. Monica skriver: 22 januari, 2020

  Hej Maria!
  Jättekul att läsa om vad ni gör. Härliga bilder!
  Tveksam om gammalt kaffe…
  Synd med din tand. Äter aldrig kola nu förtiden.
  Idag har jag varit hos juveleraren och hämtat ett guldarmband som man kortat av. Det har tillhört min mamma och det ska bli roligt att använda det. Tittade på lite smycken och blev lite sugen på något nytt också. Ska fundera på det.
  Kram Monica


 13. Christina Palo skriver: 24 januari, 2020

  Så spännande att få höra poddcasten👏🏻👏🏻🤩Alltid lika härligt med båtlivet🤩vi har oxå båt..men just nu under en presenning och väntar på varmare dagar 😍Så oturligt med kola och plomben 😬Ha det gott! KRAM ❤


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar