Annons

Blogghälsning kommer till er med lite nostalgi!

Annons

Dela på:

16 kommentarer till “Blogghälsning kommer till er med lite nostalgi!”

 1. Nettan skriver: 25 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Jag gillar dit hår då som nu, det är ju perioder man har med sina frisyrer och kläder, jag känner igen de
  Tack för videosnutten
  Ha en mysig helg
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 25 januari, 2020

  Jösses vilket långt hår och vilka lockar 😀 Det var inte dåligt. Jobbigt att sköta kan jag tänka mig.
  Jag hade väldigt långt hår för många år sedan men jag har så tjockt hår så det gick inte att göra något med det. Jag hade det alltid uppsatt så jag klippte av det. Nu har jag haft kort hår i 20 år och det är så lättskött. Bara ” tvätta och hänga” 😂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Malin skriver: 25 januari, 2020

  Hej Maria !
  Tack för video hälsningen !
  Jag är ju en av dem som tycker att du var snygg i ditt svallande hår. Det var mode då och nu är det ett annat mode. Du är ju snygg i allt !! Men det är härligt med alla kort. Trevlig helg ! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Maria Jansson skriver: 25 januari, 2020

  Hej Maria.
  Du passar verkligen i din nya look.
  Tiderna ändras o så gör vi.
  Du va även fin i ditt långa hår❤️
  Ha det bäst
  Kram från
  Mari J❤️


 5. Kristina F skriver: 25 januari, 2020

  Jag tycker faktiskt att det var fint med de böljande lockarna . Men det kanske var aningens höjd på håretvom man säger så. Men det är ju så det är, allt går i vågor och man vill hänga med modet.
  Jag hade lika som du då ett tag, bara si så där 5 år tillbaka.
  Nu är du jättefin i din frisyr, lagom av allt så att säga.
  Jag tycker man aldrig är nöjd med sitt egna. Ska klippa och färga mitt nu i veckan.
  Kramiz Kristina F


 6. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 25 januari, 2020

  Hej Maria!
  Det var vackra lockar men tycker den stil du har idag är så mycket bättre.
  Det är roligt att kolla på gamla kort och ibland får man sig ett riktigt gott skratt. Jag själv har varit allt från blåsvart i håret till vinröd till blond. Idag njuter jag av mitt naturliga gråa hår och är supernöjd med mig själv. Vissa skavanker här och där men det hör åldern till och bara acceptera.
  Önskar dig och din familj en fantastisk helg.
  Kramar i massor från mig


 7. Lilli Martinsson skriver: 25 januari, 2020

  Hej Maria
  Tack för hälsningen 😍
  Du var lika snygg då som nu, du passar i allt, du vet ”allt passar en skönhet”!

  Själv har jag superkort lättsamt men lite tråkigt, vilket resulterat i att jag köpt mig ett par peruker, en med ett svallande mörkrött hår 😀
  Tittade på nga kort fr 80-talet häromdan–skämskudde fram–jag hade s k ”afrofrisyr”..stort burr..OMG, hur jag såg ut…
  Önskar dig och din fina familj en go och mysig helg.
  Kramis fr Lilli i Kungshamn


 8. Monica skriver: 25 januari, 2020

  Hej Maria!
  Fin var du i alla fall. Håret ändras ju under livet. Både frisyrer och färger. Du passar i det du har nu. Själv funderar jag på att bli naturligt grå. Det kan vara snyggt det med…
  Vovven kom och satte sig bredvid just nu och väntar på att vi ska gå ut. Han är piggare än jag. Vi var hos vänner igår och det blev lite sent…
  Tack för videohälsningen!
  Kram Monica


 9. Karin M skriver: 25 januari, 2020

  Maria, jag tycker du var fin då i ditt långa lockiga hår och jag tycker du är lika fin nu med med lite kortare och lite rakare hår 🤗
  Visst är det, som andra också skrivit, att frisyrer är som mode, det kommer och går.
  Hihi, tänk frisyrerna på 80-talet 😊 Men det gillade man ju då och tyckte de var så snygga 😁
  Hur som du är lika fin nu som då för 10 år sedan 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 10. Angelica.B skriver: 25 januari, 2020

  Godmorgon Maria!
  Tack för hälsningen!
  Håret är kanonfint! Tycker det är fint med långt hår.
  Jag tänkte på en sak.. Ditt konto på Facebook, lägger du upp dom videorna eller har det hänt något med ditt konto? Det läggs upp olika videor varje dag.
  Allt fråga ”fake” reppotage till hur man tillverkar Converse.

  Kram kram Angelica 🌸


  1. Anna Wesselink skriver: 25 januari, 2020

   Hej Angelica!!

   Marias assistent Anna som är här! Vad menar du med videos? Det är bara jag som postar saker på Marias Facebook för tillfället, och jag har endast länkat bloggen! Kan du snälla skicka en skärmdump på vad du menar? Jag kan inte se att det är något annat än det jag postat i flödet! Men om den har blivit hackad måste vi göra något åt det omedelbart! Tack!
   [email protected]


  2. Angelica.B skriver: 25 januari, 2020

   Btw.. Din walk in closet är amazing!! 🙂


 11. Marina skriver: 25 januari, 2020

  Hej!

  Den tidens hår var lite mer ” Prinsess frisyr” Men tiderna ändrar sig och du har uppdaterat dig :=)) Både brallor och nya frissan är jättesnyggt!
  Kram


 12. RoseMarie skriver: 25 januari, 2020

  Hej Maria! Tack för din hälsning. Underbara du var så fin i dina lockar då liksom nu med ditt lite kortare hår. Du klär i allt och har en mycket fin klädstil. Hår och mode kommer och går. Själv har jag haft många olika frisyrer från riktigt kort till midjelångt hår. Liksom klädmodet som har varierat. Kul att titta på gamla kort. Önskar dig och din familj en fin helg. Kram från din vän Rose-Marie.


 13. Dalkullanannanykvist skriver: 26 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Kul och tack för video hälsning.. Man har ju varit mest van att se dig i det långa håret och lockarna.. Men tycker att du är jättefin i ditt hår nu också.. Ja det här med håret är svårt tycker jag.. Jag trivs med mitt långa hår.. Det är mer luggen och färg som jag aldrig tycker blir bra.. Men så är d ju och kommer väl alltid att vara.. Knepigt.. Tycker du har fin klädstil.. Du är så fin i allt.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 14. Margareta skriver: 27 januari, 2020

  Tack för video hälsningen. Du är fin i allt, långt som kort hår. Är ju kul att variera sig. Huvudsaken är att du trivs, det är ju du som går runt med dig själv.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar