Annons
Annonssamarbete med Oslo Skin Lab

Missa inte 60 % rabatt på ”The Solution”

Hej vänner!

Nu kommer tredje delen i min resa tillsammans med Oslo Skin Lab. Nu har jag tagit deras kollagen i cirka 3 månader och jag kan ärligt säga att det verkligen ger resultat. Min hy känns mycket spänstigare och har en sån fin lyster, till och med utan smink haha! Jag älskar att blanda The Solution kollagen i min dagliga juice. Idag blir det en sellerijuice, och det är perfekt att blanda i vilken mat och dryck som helst eftersom det inte smakar eller doftar någonting.

Nu när jag är 50-plus så känns det extra viktigt att ta hand om min kropp, inte bara utifrån, utan fokusera på hur jag äter, dricker och tränar. Jag vill äta näringsrik mat, träna för att hålla min kropp stark och ett perfekt komplement till detta är kollagen.

Men det som känns extra viktigt, då det finns otaliga märken och företag som säger sig ha de bästa produkterna, är att välja produkter som är backade av ordentlig research och studier. Jag vill inte stoppa in något i min kropp som jag inte vet är 100% säkert, samt att det faktiskt ger resultat. Därför har jag valt The Solution eftersom solida studier faktiskt gjorts. Ni kan läsa själva HÄR .

Deras studer har visat att rynkor i snitt minskar med 20% på 8 veckor! Detta är ett perfekt komplement till min dagliga hälso-hudvårdsrutin, något som jag faktiskt vill fortsätta med. Detta känns inte som en liten kur man tar, utan se det som ett dagligt tillskott som under lång tid bygger upp ditt kollagen, som ju börjar försvinna ur kroppen efter man fyllt 30 år.

 

Jag kan ärligt säga att jag ÄLSKAR mitt resultat, huden känns verkligen fräsch och glow-ig! Gå till www.osloskinlab.se och använd kod MONTAZAMI för ett fantastiskt erbjudande!

Kram Maria

Dela på:

10 kommentarer till “Missa inte 60 % rabatt på ”The Solution””

 1. Kristina F skriver: 28 januari, 2020

  Härligt när man hittat det där som funkar för en !
  Verkar vara bra produkter ju 🙂
  Ska återigen kika på erbjudandet.
  Kramiz Kristina F


 2. Karin M skriver: 28 januari, 2020

  Låter toppenbra, ska också återigen kika på det 👍🏼
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 3. Mari-Anne skriver: 29 januari, 2020

  Du är så jättefin med det lite kortare håret. 🌷


 4. Dalkullanannanykvist skriver: 29 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Kul när man hittar en bra produkt 👍
  Tack för erbjudandet och ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 5. Louise skriver: 29 januari, 2020

  Alltså Maria, jag måste bara säga det: du är SÅ fin i håret precis som du har det här på dessa bilder. Kram


 6. Wenche skriver: 29 januari, 2020

  Hei Maria,
  Må bare si at jeg er SÅ enig med Louise og Mari-Anne her. Du er bare så flott i den lengden du har på håret nå!
  Hadde vært fristende å prøve det produktet, vi over 50 trenger å ta vare på huden vår.
  Klem❤️


 7. Margareta skriver: 29 januari, 2020

  Tack för tipset. Ska kolla in produkten. Kan säkert vara något för mig. Nu vet jag hemligheten varför du är så fin.
  Kram Margareta 💖


 8. Britt skriver: 30 januari, 2020

  Hej Maria,
  Ja du är jättefin i håret😍
  Jag tror jag ska prova produkterna.
  Kramkram
  Britt💜


 9. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 30 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så härligt när man hittar produkter som fungerar. Det är ju så viktigt att ta hand om sin kropp och att man mår bra.
  Själv har jag hittat en produkt som ger mig den mängd frukt/bär och grönsaker jag behöver och som också stärker immunförsvaret bland annat. Det heter Flavon och är en gel som man tar morgon och eftermiddag och som ger mig dagsbehovet. Supernöjd och att det dessutom visar resultat på hud, hår och naglar gör ju inte saken sämre.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram från mig


 10. Maija skriver: 30 januari, 2020

  Denna produkt har varit med i SvT i programmet Plus där den testades och fick inte godkänt.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar